KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Naantali – Korjaamme katon saaden sen jälleen kestämään rasituksia

Talven koettelemukset voivat saada tiilikaton, peltikaton tai huopakaton vaurioitumaan, kenties jopa vuotamaan. Tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus Naantaliin meiltä, niin katto on pian taas priimakunnossa. Katon paikkaus ei vie meiltä kauaa. Kattovuodon korjauskin on toteutettu tuossa tuokiossa – silloinkin, kun sen yhteydessä on tehtävä katon vesivahingon kunnostus kastuneiden yläpohjan villojen vaihtoineen. Vaikka omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus eteneekin ripein ottein, panostamme jokaiseen työvaiheeseen. Olemme huolellisia ja perusteellisia myös rutiinitöitä tehdessämme, eli esimerkiksi lumen irrottamien lumiesteiden kattoon jättämiä reikiä paikatessamme. Huolellisuus ja asiantuntemus ovat avaintekijöitä myös astetta harvinaisempia kattokorjauksia tehdessä, eli esimerkiksi painunutta kattoa oikaistessa.

Talven lisäksi myös kova tuuli voi saada katon vaurioitumaan Naantalissa, Paraisilla, Maskussa, Raisiossa, Taivassalossa ja Turussa. Myrskytuuli voi tarttua esimerkiksi kattoturvatuotteisiin tai aurinkopaneeleihin, ja repiä ne irti. Tuuli voi irrotella myös suojapellityksiä, peltilistoja, piipunhattuja tai kattopeltejä. Meidän katonkorjauspalvelumme kiirehtii paikalle myrskyn laannuttua, ja korjaa kaikki vahinkoja kärsineet kohdat talon katosta. Ammattitaidolla korjattu katto pitää jälleen vettä, ja se kestää kiitettävästi kaikkia tulevia rasituksia. Jos kattoa ei olisi mahdollista saada tarpeeksi kestävään kuntoon (esimerkiksi katon korkean iän vuoksi), tekisimme tarjouksen kattoremontista.

Katon paikkaukset, saumojen tiivistykset, vuotavien kattoikkunoiden vaihdot ja muut kattokorjaukset voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Kesämökin ja omakotitalon katon korjaamisen yhteydessä voi hyödyntää mahdollisuutta kotitalousvähennykseenkin.

Usein riittää melko nopea huopakaton korjaus

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Naantalissa ei aina kestä kovin kauaa. Katto voidaan saada kuntoon liimaamalla jokin irronnut paanu paikoilleen, tai esimerkiksi tiivistämällä vuotava piipunjuuri. Jos sinulla on tasakatto, on katteena todennäköisesti tiivissaumakatto. Jos tällainen huopakatto vuotaa, voitaneen se kunnostaa tiivistämällä huonokuntoiset saumat. Tulemme kuitenkin paikan päälle arvioimaan, miten sammaleet, kosteus, tuulet, jää tai painavat lumimassat ovat kattoa vaurioittaneet. Alkukatselmuksen jälkeen olemme valmiit esittämään kilpailukykyisen tarjouksen omakotitalon, mökin, aittarakennuksen tai vaikka kerrostalon bitumikaton korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Tarvittaessa lupaamme tehdä samalla jonkin huopakattohuollon katon rasituksensietokyvyn lisäämiseksi.

Saumoihin keskittyvä peltikaton korjaus

Peltikatot ovat hyvin erilaisia rasituksia kestäviä kattoja. Peltikatot ovat myös edullisia asentaa ja helppoja ylläpitää, joten peltikatto löytyy monesta rakennuksesta myös Naantalissa. Puolivuosittaiset kattotarkastukset kertovat, onko aika tilata jokin peltikattohuolto tai peltikaton korjaus. Kattotarkastus keskittyy peltien ehjyyden, peltien saumojen ja erilaisten läpivientien arviointiin. Voi olla, että tarvitaan reikien paikkausta, tai että ruosteiset kattopellit pitää vaihtaa ennen, kuin peltikatto vuotaa. Kattotarkastus ei ole täydellinen, ellei sen yhteydessä käväistä myös katon alla (jos se suinkin on mahdollista). Peltikaton aluskatteen korjaus voi pelastaa katon vesivahingolta vielä jonain päivänä.

Tiilikaton korjaukset ehkäisevät katon vesivahinkoja

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Naantalissa tukevat katon tiiviyttä ja ehkäisevät katon vesivahinkoja. Jos tiilikatto vuotaa, voivat kattorakenteet lahota ja yläpohjan eristeet homehtua, joten tiilikaton kuntoa kannattaa seurata. Kuntotarkastus voi kertoa tarpeesta vaihtaa rikkinäiset kattotiilet, tiivistää TV-antennin juuri tai toteuttaa tiilikaton aluskatteen korjaus. Aluskatteella on erityisen suuri rooli katon vesivahinkojen ehkäisemisessä, sillä aluskate vastaanottaa ulkokaton läpi mahdollisesti vuotavat vedet. Esimerkiksi pakkasen hajottama kattotiili voi saada katon vuotamaan, mutta ehjän aluskatteen ansiosta kattovuoto ei aiheuta sen isompaa hämminkiä. Aluskate suojaa puuosia ja eristevilloja myös kondenssikosteudelta, mitä voi syntyä kevättalvisin rakennuksen sisäosista karkaavasta lämmöstä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.