KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Laadukkaat kattotyöt kestävällä ja luotettavalla ammattitaidolla

Kattotyöt kaikille katoille

Katonkorjauspalvelumme on täydenpalvelun katto- ja peltitöiden asiantuntijayritys, jonka kautta onnistuu kaikki katto- ja kattopeltityöt aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen asti. Laadukas ja kattava palvelukokonaisuutemme pitää sisällään, niin pienet huoltotoimenpiteet kuin kokonaisvaltaiset kattojen saneeraustyöt. Teemme sekä vanhojen rakennusten että uudiskohteiden kattoremontteja ja -huoltoja vuosien ammattitaidolla.

Tarjoamiimme huoltotoimenpiteisiimme kuuluvat yläpohjan lisäeritysten tekeminen, lahovaurioiden korjaus kuin myös aluskatteen kunnostus. Tarvittaessa asennamme ja poistamme myös esimerkiksi kattoikkunat tai lisäämme pieneläinesteet. Hoidamme myös kaikki sadevesijärjestelmäsi puhdistus-, korjaus- ja kunnossapitotyöt.

Kattojen remontointi, sekä huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi suoritamme katollesi tarvittavat kattopeltisepän työt. Koulutetut ja ammattitaitoiset kattopeltiseppämme takovat katollesi kaikki säännösten edellyttämät kattoturvatuotteet sekä hoitavat pitävien savupiippujen pellitykset.

Haluamme aidosti, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Palvelun laadukkuuden takaamiseksi kattotöiden asiantuntijamme tekevät tilatun, myös jokaisen pienimmänkin katon huoltotoimenpiteen yhteydessä, katon yleistarkastuksen. Näin asiakkaamme voivat olla aina vakuuttuneita siitä, että katto on aina kunnossa kun olemme siellä käyneet.

Kattotöitä tilattaessa kannattaa myös muistaa, että kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Katonkorjauspalvelumme kautta on myös mahdollisuus hakea kattotöille rahoitusmahdollisuutta. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Monipuolisen ja kattavan palvelutarjontamme ansiosta pystymme takamaan asiakkaillemme aina luotettavan, yksilöidyn ja ennen kaikkea asiantuntevan palvelun. Käyntikortinamme uusille ja vanhoille asiakkaille toimiikin laadukas työnjälki ja tyytyväiset asiakkaamme ympäri Suomen.

Teemme kattotöitä kaikkialla Suomessa. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ammattilaisemme toteuttavat kattotöitä mm. seuraavasti:

Kattoremontti avaimet käteen -periaate – Helppo ja vaivaton kattoremontti

Kattoremontti tai pelkkä korjaustyökin on usein iso urakka, kuitenkin myös pienempi korjaustyö vaatii hyvää suunnittelua. Usein asiakkaan toiveissa on myös, että remontin tilaus ja sen suunnittelu, sekä teettäminen olisi mahdollista toteuttaa helposti ja mutkattomasti. Pyytäessäsi meidät paikalle, toteuttamaan kattosi remontoinnin tai huolto- ja korjaustyöt avaimet käteen -periaatteella. Räätälöimme jo suunnitteluvaiheessa juuri sinun katollesi sopivimman ja kustannustehokkaimman palvelukokonaisuuden.

Asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi remontin työvaiheet suunnitellaan hyvin, joka varmistaa aikataulun pitävyyden sekä kustannustehokkaat saneeraukset.

Kaikki tekemämme asennus-, korjaus-, ja kunnossapitotyöt on mahdollisista teettää avaimet käteen -periaatteella millaiselle katolle tahansa. Katon mallilla, tyylillä tai koolla ei myöskään ole toteutuksen kannalta väliä, koska jokainen kattoremontti suunnittelu ja toteutus on aina rakennuskohtainen.

Kattoremontin suunnittelu lähtee aina liikkeelle katon kunnon tarkastuskäynnistä. Kattotöiden asiantuntijamme tarkastavat katon yleisilmeen ja kunnon. Kartoituksen jälkeen ammattilaisemme tekevät suunnitelmaehdotuksen katolle tarvittavista remontointi- ja kunnossapitotoimenpiteistä. Kattoremontin suunnitelmat tehdään aina asiantuntijoidemme näkemyksen, sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yleensä jo katon asennusvaiheessa lisätään katolle myös kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmä. Kattotuotteita voi asentaa toki myös vesikaton valmistuksen jälkeenkin, mutta helpoimmalla päästään, kun kaikki katolle tehtävät työt tehdään yhdessä kerralla. Ammattitaitoiset kattopeltiseppämme varmistavat myös, että myös savuhormit ja piipun pellitykset ovat katollasi oikeanlaiset ja pitävät.

Kattoremontin olleessa valmis, hoidamme pihapiirisi loppusiivouksen ja siivoamme kaikki remontista tai korjaustöistä aiheutuneen roskat pois mennessämme. Näin helposti ja vaivattomasti kattoremontti hoituu kauttamme avaimet käteen -periaatteella!

Ota yhteyttä myyntitiimme ja laitetaan sinunkin kattosi kerralla kuntoon!

Säännöllinen katon huolto ja korjaus – Kestävien ja pitkäikäisten kattojen salaisuus

Katon huono kunto voi päästä yllättämään asukkaan itsensäkin. Ongelmatilanteet onkin hyvä ottaa hallintaan jo heti niiden ilmentyessä. Tällä tavoin voidaan säästyä huomattavasti isompien vahinkojen syntymiseltä. Investoidessasi katon huolto- ja korjaustöihin, tulet samalla sijoittaneeksi rakennuksesi kestävyyteen ja pitkäikäsyyteen.

Joskus esimerkiksi tunkkainen sisäilma tai välikatolle kerääntynyt kosteus voivat kertoa vuodosta vesikatolla tai reiästä aluskatteessa. Tällaisessa tilanteessa olisi hyvä olla yhteydessä ammattilaisemme, jotta mahdollinen vuoto sataisiin paikallistettua ja tukittua.

Katon ja sadevesijärjestelmän perushuolto olisi hyvä tehdä kaikille rakennuksille vähintään puolen vuoden välein. Jos sadevesijärjestelmän huoltotoimenpiteitä laiminlyödään useasti, voi vesikouruihin aiheutua tukoksia ja halkeamia. Nämä vuodot taas voivat aiheuttaa talon seinämien kautta rakenteisiin päästessään talolle pitkäaikaisia ja laajoja ongelmia.

Monesti myös lumiesteen viallisuus tai sen puuttuminen on voinut taittaa kaatoja niin, että sade- ja sulamisvedet eivät ohjaudu oikein pois talon rakenteista ja kulkuväylältä. Perinteiseen katolle tehtäviin joka vuotisiin huoltotöihin kuuluvat myös sammaleen ja jäkälän poisto. Vesikourujen puhdistuksen yhteydessä myös katolta siivotaan bioroskat.

Sammaleen itiöt sitovat kosteutta itseensä ja jäätyessään aiheuttavat katolle ongelmia. Pintakerroksen alle levittäytynyt sammal ja kosteus voivatkin aiheuttaa joskus esimerkiksi kattotiilien halkeilua. Ammattilaistemme tekemä pesu ja pinnoitus olisi siis hyvä suorittaa hyvissä ajoin. Tiilikatolle tehtäviin korjaustoimenpiteisiin kuuluvat myös rikkinäisten kattotiilien vaihtotyöt.

Nämä kaikki tilanteet on kuitenkin mahdollista välttää puuttumalla havaittuihin vikoihin välittömästi ja hoitamalla kattojen vuosihuollot sekä peruskorjaus- ja huoltotyöt ammattilaisillamme.

Tilaa meiltä katollesi säännölliset vuosihuollot, sekä huolto- ja kunnossapitotyöt! Näin varmistat itsellesi toimivan katon, joka kestää hyvänä pitkään!

Muut kattotyöt – Kaikki tarvittava katolle asennettuna

Tavallisten kattotuotteiden lisäksi, teemme asiakkaan toiveiden ja talon yksilöllisten tarpeiden mukaisesti kaikki muutkin katolle asennettavat kattotuotteet.

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa kattosi kestävyys joutuu monesti koetukselle. Vaihtelevien ja haasteellisten sääilmiöiden lisäksi katon kestävyyttä koettelee myös esimerkiksi monenlaiset pieneläimet. Tavallisimpia katon rakenteita uhkavia ovat linnut, oravat, lepakot ja jyrsijät. Pieneläinesteiden tarkoituksena olisikin estää tuholaisten kulkureitti talon rakenteisiin, etteivät nämä ei-toivotut vieraat pääsi aiheuttamaan ikäviäkin ongelmia ja vahinkoja koko talolle. Torjuntaan on käytössä monenlaisia keinoja ja me asennamme parhaiten ongelmaasi sopivat ratkaisut. Verkkoesteiden asennus on esimerkiksi kätevä tapa tukkia koloja, jotta tuholaiset eivät pääsi rakenteisiin tai välikatolle pesimään.

Kattotöiden ammattilaisemme myös asentavat katolle aurinkopaneelit, valokatteet, kattokuvut. Maalautamme myös tarvittaessa otsalaudat ja muut ylimääräiset ulkopuuosat. Kattopeltiseppämme tekevät kaikki metallitöihin liittyvät työsuoritteet, aina savuhormeista piipun juuren pellitykseen. Myös esimerkiksi Ilmanvaihtokanavien eristäminen on tärkeää, jotta voidaan välttyä lämpöhäviöltä ja kondensoitumiselta, koska tiivistyessään vedeksi se aiheuttaa kosteutta talon rakenteissa tai ilmanvaihtoputkissa. Me hoidammekin myös uusien energiasäästömääräysten mukaisesti talon IV-putkien eristämisen.

Monipuolisiin kattotöihin erikoistuneet ammattitiimimme hoitavat kaikki kattoihin liittyvät työt vankalla ja luotettavalla ammattitaidolla. Tilatessasi meidät hoitamaan kattotuotteet katollesi säästät aikaa ja vaivaa! Jätä siis huoletta hommasi ammattilaistemme käsiin ja hoida kaikki katollesi tarvittavat asennus työt kauttamme!

Vaivatko tuholaiset katollasi? Tulisiko katollesi asentaa energia tehokas aurinkopaneeli? Vuotaako savupiippusi tai piipun juuri?

Pyydä meiltä tarjous mistä tahansa kattotyöstä. Jätä siis yhteydenottopyyntö tai ole yhteydessä myyntiimme!

Katon kunnon tarkastus – Hyvä tapa paikallista ongelmat aikaisessa vaiheessa

Kun katossasi ilmenee puutteita, on hyvä pyytää kattospesialistimme paikalle tarkastamaan tilanne. Tilatessasi asennus, korjaus- tai huoltotyön kauttamme, tarkastamme samalla kattosi yleiskunnon. Ammattilaisemme tekemän katon kuntokartoituksen yhteydessä saat asiantuntijamme tarkastaman ajantasaisen näkemyksen koko kattosi tilasta, sekä mahdollisesti huomioitavista kattoasi kuormittavista tekijöistä ja huoltotoimenpiteistä. Katon kuntotarkastus tehdään aina pienimmänkin huoltotoimenpiteen yhteydessä, esimerkiksi rännien puhdistuksen, harjatiivisteen asennuksen tai vaikka tiilen vaihdon yhteydessä saat varsinaisen työsuoritteen lisäksi katon tarkastuksen kaupan päälle.

Katon tarkastuksemme koostuu katon kunnon perusteellisesta kartoittamisesta, jossa käydään läpi katon eri osa-alueet. Täällä tavalla pystymme antamaan sinulle oikeanlaisen tiedon kattosi kunnosta ja sen toimivuudesta. Oleellisinta katon oikeanlaisen toimivuuden kannalta on, että se on vesitiivis, eikä katolla ilmene vuotoja tai reikiä. Jos havaitsemme katon yleiskunnossa puutteita, listaamme kaikki katolla ilmenevät ongelmat, puutteet ja vauriot. Mahdollisista korjaustarpeista keskustemme aina asiakkaan kanssa ja teemme tarvittaessa korjausehdotuksista tarjouksen.

Huomioimme myös katon pihapiirissä ja ympärillä olevia riskitekijöitä. Jos havaitsemme esimerkiksi, että talon läheisyydessä kasvava puu on lahonpuoleinen, kirjaamme sen mahdollisten toimenpiteiden varalta ylös.

Kattavan ja säännöllisesti tehtyjen kuntotarkastuksen ansiosta ongelmakohdat pystytään huomioimaan, ennen kuin ne ovat kerineet aiheuttaa suurempia vaurioita talolle tai sen rakenteille. Pienen paikallisen vuodon korjauttaminen onkin merkittävästi helpompaa, kuin koko katolle ja rakenteisiin tehtävä laaja kattoremontti. Ohjesääntönä toimiikin, että mitä aikaisemmassa vaiheessa puuteet katon toiminnassa havaitaan sitä pienemällä vaivalla sekä kustannuksilla päästään.

Jos siis huomaat katollasi puutteita tai kattosi kaipaa muuten vain remonttia tai pientä paikkausta, ota yhteyttä meihin! Tarkastetaan kattosi kunto ennen kuin varsinaisia ongelmia on päässyt edes syntymään.