KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vanhan katon purku tehdään meillä turvallisesti ja tehokkaasti

Vanhan katon purku turvallisesti ja tehokkaasti

Kattoremontti alkaa usein vanhan katon purkutöillä. Vanhaa, huonokuntoista kattoa ei kannata jättää uuden alle, etteivät sen ongelmat pääse vaikuttamaan uuden katon toimivuuteen. Vanhan katon purkaminen on usein haasteellista ja toisinaan vaarallistakin työtä. Esimerkiksi naulojen repiminen ruosteiselta katolta on haastavaa katon rajallisessa työskentelytilassa. Tai jos kyseessä on vanha huopakatto, se saattaa olla vaarallisesti pehmentynyt ja katon alapuolinen rakenne olla täynnä lahovaurioita. Tiilikatolla puolestaan ajan myötä rapistuneet tiilet saattavat murentua jalkojen alta. Vanhan katon kattoturvatuotteetkin saattavat olla vanhentuneita tai rikkinäisiä, mikä lisää huomattavasti riskiä loukkaantua tai pudota katolta purkua suorittaessa.

Saatat ajatella säästäväsi kattoremontissa, jos hoidat vanhan katon purkamisen itse. Työ on kuitenkin turvallisinta jättää ammattitaitoisen tiimin vastuulle. Pitkän kokemuksen omaavat kattotyöntekijät osaavat purkaa vanhan katon turvallisesti, tehokkaasti ja siten, että se jättää parhaan mahdollisen pohjan uuden katon rakentamiselle.

Kun valitset meidät tekemään kattoremonttisi, saat taatusti luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua. Suoritamme jokaisen kattotyön takuutyönä ja kokonaisvaltaisena avaimet käteen -projektina. Tuomme kaiken tarvittavan tullessamme ja viemme purkujätteet ja muut roskat mennessämme. Teemme perusteellisen kattotarkastuksen selvittääksemme katon lähtötilanteen ja teemme sen sekä asiakkaan kanssa keskustelemisen pohjalta tarkan remonttisuunnitelman. Tilaamme kaikki tarvittavat materiaalit ja suojaamme tarvittaessa pihasi. Meillä on käytössämme henkilönostimet ja kaikki muut työkoneet, joiden avulla kattoremontin tekeminen onnistuu kohteeseen kuin kohteeseen, rakennuksen koosta tai sijainnista riippumatta.

Jos vanhan katon purkamiseen ja uuden katon rakentamiseen liittyvät kustannukset mietityttävät, muista, että kaikissa yksityishenkilön teettämissä kattotöissä on mahdollisuus kotitalousvähennykseksi kutsuttuun verohelpotukseen. Ja jos et halua maksaa koko remonttia kerralla, voit hakea projektillesi kätevästi rahoitusta verkkosivustomme kautta.

Katon uusiminen on kannattava sijoitus, sillä se nostaa heti talosi arvoa ja tekee rakennuksesta turvallisemman asua. Uuden katon edessä oleviin käyttövuosiin nähden remontti on myös melko edullinen.

Huolehdimme purkujätteen hävittämisestä asianmukaisella tavalla

Sinun ei tarvitse huolehtia purkujätteen hävittämisestä, vaan me teemme sen puolestasi. Kattoremonttien rakennus- ja purkutöissä jätteeksi jää yleensä puu- ja metallitavaraa sekä eristysvilloja. Kaikilla näillä on omat kierrätysväylänsä, jossa uusiokäyttöön kelpaavat materiaalit saavat uuden käyttötarkoituksen. Haittajätteet puolestaan toimitamme sellaisille jäteasemille, jotka hävittävät ne asianmukaisella tavalla.

Kuten todettua, jätteiden kierrättäminen ja hävittäminen sisältyvät aina tekemäämme remontti-, korjaus- tai purkutyöhön, eikä jää sinun vastuullesi. Jokaiseen kattotyöhömme kuuluu myös huolellinen loppusiivous, jolla varmistetaan, että tonttisi jää siistiksi eikä sinne jää mitään ylimääräistä jalkoihisi pyörimään. Työtapaamme kuuluu myös pihasi ja istutuksiesi suojaaminen remontin ja työkoneiden aiheuttamalta rasitukselta.

Varsinkin asbestikaton purkujätteen hävittäminen on tarkkaa puuhaa. Koska asbesti on niin vaarallista terveydelle, se hävitetään tarkkojen säädösten mukaan. Koulutetut ammattilaiset keräävät työmaalla syntyneet asbestijätteet huolellisesti siten, että ne saadaan vietyä turvallisesti jäteasemalle.

Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti. Pyrimme toimimaan siten, että katolla tehtävä työ sujuisi mahdollisimman tehokkaasti, mutta laadusta tippaakaan tinkimättä. Haluamme jättää rakennuksesi ja pihapiirisi siihen kuntoon, missä se oli ennen saapumistamme, erona vain tietysti uusi, upea katto!

Monet kattotyöt voi hyvin tehdä myös talvella. Varsinkin pihanurmesi kiittää talvella tehtävästä remontista, sillä pakkasen kovettama maa ei ota nokkiinsa painavista työkoneista. Talvella saatamme lisäksi päästä luoksesi nopeammin, sillä toisin kuin kesän sesonkiaikana, talvikaudella meillä on hieman väljempi kalenteri. Voit vaikkapa tilata meidät tekemään kattotyöt talvilomasi aikana, jolloin saat rauhassa rentoutua ja kun palaat kotiin, pääset upouuden katon alle.

Haluamme tehdä työmme mahdollisimman kustannustehokkaasti sekä ympäristöä kunnioittaen. Siksi huolehdimme tarkasti siitä, että kaikki rakennusjätteet hävitetään järkevimmällä mahdollisella tavalla. Ja jos vanha katto on tarpeeksi hyvässä kunnossa, hyödynnämme sitä varmasti uuden katon rakentamisessa.

Rakennamme laadukkaan ja kestävän katon vanhan katon tilalle

Puretun katon tilalle täytyy tietysti vielä rakentaa uusi katto. Kun valitset meidät tekemään talollesi uuden katon, saat nauttia kokonaisvaltaisesta palvelusta.

Meidän lahjakkaat ammattilaisemme osaavat pitkän kokemuksensa ansiosta löytää aina parhaan mahdollisen katevaihtoehdon kullekin rakennukselle. Meiltä saat tarkkaa, faktoihin perustuvaa tietoa eri kattojen ominaisuuksista. Olipa toiveenasi sitten helppohoitoinen ja kestävä peltikatto, klassisen kaunis tiilikatto tai monimuotoinen ja hiljainen huopakatto, meidän kauttamme saat käyttöösi markkinoiden hinta-laatusuhteeltaan parhaat materiaalit.

Aina kun rakennamme uuden katon, varmistamme, että katon alapuolisten rakenteiden ilmanvaihto on tarpeeksi hyvä ja että aluskate on moitteeton. Meidän kauttamme saat katollesi myös parhaat kattotuotteet. Esimerkiksi laadukas sadevesijärjestelmä takaa sen, että sade- ja sulamisvedet ohjautuvat kauas talon perustuksista. Kattotikkaat ja -sillat helpottavat esimerkiksi nuohoojan työskentelyä katollasi. Lumiesteet turvaavat rakennuksen lähellä kulkijoiden turvallisuutta runsaslumisina talvina. Pieneläinesteet estävät ei-toivottuja asukkaita pääsemään kattosi uumeniin. Piipunpellitys sekä piippuhattu pidentävät savupiipun käyttöikää ja estävät veden pääsyn hormeihin. Myös sähkölaskua pienentävät ja luontoa säästävät aurinkopaneelit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

Uusi katto tarvitsee säännöllistä huoltoa jaksaakseen palvella vuodesta toiseen. Tulemme mielellämme tekemään huolellisen kattotarkastuksen kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Kun katon tilannetta seurataan säännöllisesti ammattilaisen silmin ja kaikkiin epäkohtiin puututaan ajoissa, vältytään suurilta, valtavasti rahaa ja aikaa vieviltä ongelmilta, esimerkiksi vesivahingoilta.

Kun lähetät meille tarjouspyynnön, tulemme mahdollisimman pian tarkistamaan kattosi lähtötilanteen. Teemme sinulle tarjouksen, johon sisältyvät kaikki katolla tehtävät työt sekä käytettävät materiaalit ja työkoneet. Saat meiltä apua mahdollisen rakennus- tai toimenpideluvan ja kotitalousvähennyksen hakemisessa. Saat meihin yhteyden koko projektin ajan ja vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Asbestikaton purku on työtä, jonka vain ammattilainen saa toteuttaa

Asbestin käyttö rakentamisessa kiellettiin 1990-luvulla, mutta vielä on olemassa rakennuksia, joiden katolta löytyy asbestia, esimerkiksi mineriittikatot. Asbestin käsittely vaatii erikoiskoulutuksen, eikä sitä saa missään tapauksessa lähteä tekemään omin päin. Asbestipölylle altistuminen voi pahimmillaan aiheuttaa pitkäaikaisia, jopa kuolemaan johtavia sairauksia. Siksi täytyy olla erityisen tarkka siitä, ettei kukaan purkutöiden läheisyydessä joudu altistumaan asbestille.

Meidän kauttamme saat käyttöösi koulutetut asbestikattojen asiantuntijat, jotka hoitavat työn turvallisesti ja siististi jättäen jälkeensä hyvän lopputuloksen. Työstä ilmoitetaan asianmukaisesti viranomaisille, ja heille toimitetaan työturvasuunnitelma. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan ammattilaiset hoitavat kaikki puolestasi.

Asbestikaton purku aloitetaan suojaamalla rakennus huolellisesti. Käytössä olevilla tehokkailla pölynestovälineillä varmistutaan siitä, ettei asbestipöly pääse leviämään ympäristöön. Kun asbestikaton purkutyöt on suoritettu, työmaa-alue siivotaan perusteellisesti. Lopuksi asbestijäte kuljetetaan säädösten mukaiselle jäteasemalle. Voit olla varma, ettei asbestijätteestä jää hitustakaan sinun tontillesi.

Ennen kuin asbestikaton haitat huomattiin, sitä pidettiin kestävyytensä takia erinomaisena rakennusmateriaalina. Sen vuoksi sitä on käytetty monissa vanhemmissa taloissa. Jos et ole varma, mistä materiaalista kattosi on tehty, kattoasiantuntijamme tulevat tarkistamaan asian.

Jos tiedät, että katollasi on asbestia, ja katto alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä, ota meihin pikaisesti yhteyttä! Tehdään sinulle uusi, uljas katto jostain muusta materiaalista. Näin sinun ei tarvitse olla enää huolissasi siitä, että perheesi joutuisi jossain vaiheessa altistumaan asbestin pölylle.

Olipa kattosi tarve pieni tai suuri, me riennämme mielellämme apuun! Tavoitteemme on, että kaikki saisivat asua kauniin ja turvallisen katon alla. Suoritamme kattotyöt niin pelti-, tiili- kuin huopakatoillekin, olipa kattomuotona sitten satula-, pulpetti- taikka tasakatto. Osaamisen piiriimme kuuluvat niin omakoti-, rivi- kuin kerrostalotkin, ja teemme kattotyöt myös erilaisille ladoille ja piharakennuksille.

Mitä tahansa kattosi tarvitsee, ota rohkeasti yhteyttä! Pidetään yhdessä huolta siitä, että kattosi kestää käytössä vielä seuraavallekin sukupolvelle.