KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Autotallin ja autokatoksen katon remontti antaa suojan autollesi

Autotallin ja autokatoksen katon remontti

Asuinkiinteistöjen lisäksi ammattitaitoinen tiimimme remontoi ja huoltaa kattavasti myös autotallin ja autokatoksen katot. Laitamme kuntoon asuinkiinteistöjen kattojen lisäksi myös tontilla olevien muiden rakennusten katot. Olipa kyseessä sitten autotalli, -katos, puuliiteri, leikkimökki tai vaikka rantasauna, niin ammattilaisemme hoitavat kaiken, mitä kattosi tarvitsee. Hyvän, toimivan ja terveen katon vaikutusta koko rakennukseen kuntoon ei voi väheksyä. Sen lisäksi, että katto ja sen myötä koko rakennus näyttää hyvältä, kyse on myös turvallisuudesta. Laho katto ja kattorakenteet ovat turvallisuusriski. Siksi on ensiarvoisen tärkeää huolehtia myös pihalla olevien rakennusten kattojen kunnosta.

Yksi tyypillisimpiä piharakennusten remonttejamme on autotallin katon uusiminen tai huolto. Autotallin katto on sään armoilla siinä missä asuinkiinteistönkin, ja jos tallin terveydestä ja käyttöiästä haluaa huolehtia, on tärkeää pitää huoli siitä, että katto on asianmukaisessa kunnossa. Hyväkuntoinen autotalli tai -katos nostaa myös asuinkiinteistön arvoa. Ennen kaikkea se antaa suojan kaikelle tallissa säilytettävälle omaisuudelle.

Ammattimaisen tekemisemme lähtökohtana on laadukas työnjälki ja tyytyväinen asiakas. Tämä on paras käyntikorttimme sekä uusille että vanhoille asiakkaillemme. Laadukkaan työnjäljen ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi tarkastamme jokaisen tilatun työn yhteydessä kattosi kunnon, myös jokaisen pienimmänkin huoltotoimenpiteen yhteydessä. Näin asiakkaamme voivat olla vakuuttuneita siitä, että ammattilaisemme tekemän katon tarkastuksen yhteydessä on huomioitu kaikki oleelliset katolla ilmenevät erityispiirteet, sekä myös vauriot ja ongelmakohdat. Jos tarkastuksen yhteydessä katollasi ilmenee korjausta vaativia puutteita tai vikoja, keskustelemme niistä reilusti kanssasi ja teemme tarvittaessa tarjousehdotuksen tarvittavista korjaustoimenpiteistä. Oli kyseessä huolto tai korjaus, mikään haaste ei ole meille ylitsepääsemätön.

Kattotöitä tilattaessa kannattaa myös muistaa, että kaikki kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdyt kunnossapito- ja perusparannustyöt kuuluvat yleensä kotitalousvähennyksen piiriin. Kattofirmamme kautta on myös mahdollisuus hakea kattotöille rahoitusmahdollisuutta. Voit tutustua ja lukea aiheesta lisää verkkosivuiltamme.

Kattotöihin erikoistuneet kattotöiden asiantuntijamme hoitavat kaikki kattoihin liittyvät työt — aina täydellisestä kattosaneerauksesta pienempiin korjaus- ja puhdistustöihin. Jätä yhteydenottopyyntö tai ole rohkeasti yhteydessä myyntiimme. Etsitään yhdessä paras ja toimivin ratkaisu.

Autosuojan kattoremontista suojaa autollesi vuosikausiksi eteenpäin

Useimmista talouksista löytyy nykypäivänä auto, joita tarvitsemmekin arjessa palvelemaan meitä mitä moninaisimpien syiden takia. Työmatkat ja harrastukset lienevät tavallisimpia syitä auton omistamiseen. Saattaapa joku hankkia sellaisen ihan vaan vaikka huvin vuoksi. Etenkin maaseudulla vanha kunnon peltilehmä on vielä kulkuväline numero yksi. Yhtä kaikki, jotta auto pysyisi siistinä ja kunnossa, se tarvitsee itselleen kunnon suojan säätä vastaan.

Tyypillisimpiä autosuojia ovat joko autokatokset tai -tallit. Autokatoksen kattorakenteet ovat monesti paljon yksinkertaisempia kuin asuinkiinteistössä, esimerkiksi eristeet ja aluskatteet puuttuvat usein tyystin. Se tekee myös huollosta huomattavasti helpompaa. Useimmiten huolloksi riittää varmistuminen rakenteiden sekä katemateriaalin kunnosta. Tyypillisiä ongelmia näissä ovat, katteen materiaalista riippuen, pienet vuodot, sammaloituminen sekä maalin kuluminen.

Autotallin katto on hieman mutkikkaampi kokonaisuus. Se voi rakenteeltaan olla eristeitä myöten samanlainen kuin asuinkiinteistössäkin. Joissain kohteissa autotallin yhteydessä voi olla myös esimerkiksi talon lämpökeskus tai lämpimiä varastotiloja. Tämä lisää myös haastetta huolto- ja korjaustöihin verrattuna pelkkään autokatokseen. Me olemme niiden haasteiden ammattilaisia.

Autosuojatkin voivat tarvita katolleen tiettyjä kattoturvatuotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi lumiesteet ja kattotikkaat. Riippuen mihin päin tallin tai katoksen kaadot ovat, lumiesteet varmistavat, että varsinkaan peltikatolla olevat lumimassat eivät pääse valumaan ei-toivottuihin paikkoihin. Kattotikkaat taas luovat turvallisuutta katolla liikkumiseen. Käymme aina remonttia suunniteltaessa asiakkaan kanssa läpi kaikki mahdolliset toiveet sekä lain edellyttämät kattotuotteet. Näin varmistamme, että asiakas on aina tyytyväinen sekä saa kaiken tarpeellisen katolleen. Meidän kauttamme tilatessa, katolla ei tarvitse kulkea joka toinen kuukausi eri asioita toimittamassa. Tämä yksistään luo taloudellista säästöä asiakkaillemme, jonka ansiosta palvelumme onkin laajuuden lisäksi myös kustannustehokasta.

Koska viimeksi tarkistit autokatoksesi tai -tallisi katon kunnon? Onko vanha peltikate ruvennut irvistämään? Ota yhteyttä myyntitiimme ja varmistetaan, että tärkein kulkuvälineesti on suojattuna säällä kuin säällä!

Asianmukainen huolto varmistaa autosuojien kunnon

Suosittelemme autokatosten ja autotallien kattojen huoltamiseen noudatettavaksi samaa tarkkuutta ja huolellisuutta kuin asuinkiinteistöjenkin kattojen huoltoon. Näin varmistetaan katon toimivuus ja pitkäikäisyys. Asiallisesti huollettu autosuojan katto nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Teemme mielellämme katollesi tarpeelliset syys- ja keväthuollot, jotka varmistavat kattosi ja ränniesi toimivuuden. Puhdistamme kattosi roskista, kävyistä ja neulasista. Kaikesta, mitä sinne on huoltojen välissä kertynyt. Katto on tärkeää saada säännöllisesti puhtaaksi roskista, koska sinne jämähtäneet neulaset ynnä muut bioroskat keräävät seurakseen lisää neulasia. Neulaset ovat erittäin tehokkaita keräämään kosteutta itseensä, varsinkin kasan pohjalle, eikä katto pääse kuivumaan niiden takia niin kuin sen kuuluisi.

Huopakatot puhdistamme joko ilmapuhaltamalla tai erittäin pehmeällä harjalla. Varmistamme näin hellän mutta tehokkaan käsittelyn katollesi. Tarkastamme myös kattohuovan sekä saumauksien kunnon. Tiili- ja peltikatoille suoritamme perusteellisen harjauksen. Lisäksi tarkastamme peltikattosi pinnan ja peltien kiinnityksen. Tarvittaessa vaihdamme naulat kateruuveihin tai kateruuvit uusiin. Jos autosuojassasi on tiilikatto, tutkimme myös sen kunnon. Tarvittaessa vaihdamme rikkinäiset tiilet.

Varsinaisen katon puhdistamisen lisäksi puhdistamme luonnollisesti rännit ja kourut niissä olevista roskista. Veden johtaminen katolta sinne, minne se kuuluukin on tärkeää rakennuksen hyvinvoinnin kannalta. Vesi tulee johtaa riittävän kauaksi rakennuksesta, jotta se ei pääse rakenteisiin. Tämä on rännien ja kourujen tehtävä. Samalla tutkimme myös sadevesijärjestelmän kunnon ja varmistamme, että kaadot ovat kuten pitääkin.

Edellä mainittujen huoltotöiden lisäksi varmistamme katolla ollessamme erilaisten läpivientien saumausten kunnon ja tiiviyden. Lisäksi katsomme erilaisten kattotuotteiden, kuten lumiesteiden, kattosiltojen ja -tikkaiden kunnon. Raportoimme havainnoistamme aina tilaajalle. Saat siis huollon yhteydessä kuntotarkastuksen kaupan päälle. Mahdolliset lisätyöt sovimme aina erikseen asiakkaan kanssa.

Syys- ja keväthuoltojen lisäksi tarpeen mukaan katolta on syytä poistaa siellä havaittu sammal, peltikatto voi tarvita toisinaan maalausta ja tiili- ja huopakatot pinnoitusta tai suojakäsittelyä. Ammattilaisemme hoitavat hommat tehokkaasti. Tilaa meiltä katollesi puolivuosittain tehtävä huoltotyö, niin varmistut kattosi kunnosta ja toimivuudesta! Pyydä tarjous, katsotaan homma yhdessä kuntoon!

Tarjoamme korjaus- ja huoltopalvelut katolle kuin katolle

Kiinteistöjen tonteilla olevat katot eivät monestikaan rajoitu pelkästään asuinkiinteistön tai autosuojien kattoihin. Tyypillisiä kohteitamme näiden lisäksi ovat esimerkiksi varastojen, puuliiterien, leikkimökkien, pihasaunojen tai vaikkapa ulko-wc:iden katot. Mikään kattotyöskentelyyn liittyvä ei ole ammattilaisillemme vierasta. Ota yhteyttä ja kerro meille, mitä voimme kattosi ja omaisuutesi hyväksi tehdä. Teemme sen mielellämme, tehokkaasti ja rautaisella ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet kaikenlaisiin kattotöihin, sekä kattotuotteiden asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Ammattimainen henkilökuntamme koostuu kattotöihin erikoistuneista timpureista, kuin myös perinteistä käsityötä edustavista kattopeltisepistä. Moniammatillisen henkilökuntamme käsissä toteutuvat niin ajattomat ja perinteistä käsityötä edustavat kattopellit, sekä suomalaiseen maisemaan kuuluvat upeat tiilikatot kuin myös modernilla ja kestävällä tekniikalla toteutetut huopakatot. Olipa kattosi siis minkä mallinen, tyylinen tai materiaalinen tahansa, meiltä sen korjaukseen ja totutukseen alan parhaat osaajat ja viimeisimmän tietotaidon.

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous, niin katsotaan kattosi kuntoon!