KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Huittinen – Kattopaikkauksen päällimmäinen tarkoitus katon tiiviyden palauttaminen

Päällimmäinen syy omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaukselle on katon tiiviyden palauttaminen. Jos katto ei ole enää tiivis (eli jos vaikka lumi irrotti lumiesteet ja kattoon on tullut reikiä), on vaarana, että katon alle pääsee kosteutta. Katon vesivahinko tarkoittaa kattorakenteiden kastumista, mikä voi johtaa puurakenteiden lahoamiseen. Myös yläpohjan eristeet voivat kastua, ja se voi saada aikaan yläpohjan homevaurion. Ota yhteyttä myös silloin, jos kosteutta on jo päässyt omakotitalon tai vaikka taloyhtiön katon alle. Jos vain mahdollista, tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus jo siinä vaiheessa, kun katon alle ei ole vielä syntynyt kosteusvaurioita, onhan katon paikkaus tässä vaiheessa edullisempaa.

Me teemme niin kattovuotojen korjaukset, irronneiden kattopeltien kiinnitykset, painuneiden kattojen oikaisut, kattoläpivientien tiivistykset kuin kaikki muutkin kattokorjaukset kaikkialla Huittisissa. Toimimme myös Huittisten naapurikunnissa Kokemäellä, Loimaalla, Punkalaitumella, Sastamalassa ja Säkylässä. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus kotitalousvähennyksen hakemiseen, ja rahoituskin löytyy verkkosivuillamme olevan linkin takaa – tutustu näppärään remonttilainaan!

Huopakaton korjauksia ei kannata lykätä

Huopa- tai palahuopakaton korjauksia ja paikkauksia ei kannata lykätä, sillä aina on vaarana se, että huopakatto vuotaa. On hyvä, jos tasakaton, pulpettikaton, aumakaton tai esimerkiksi mansardikaton kunto varmistetaan kaksi kertaa vuodessa. Ei ole todennäköistä, että katossa olisi jotain korjattavaa aina puolen vuoden välein, mutta koska vahinko ei tule kello kaulassa, kannattaa käydä tsekkaamassa tilanne. Meidän kanssamme asioivat saavat ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme – myös katon kevät- ja syyshuoltojen – yhteydessä. Kun siis tilaat katon kevät- ja syyshuollot Huittisiin meiltä, saat kattosi puhtaaksi, ja kaupan päälle tiedon katon tiiviydestä ja yleiskunnosta.

Huopakaton kevät- ja syyshuolloilla voidaan estää monet kattopaikkaukset, sillä roskien poisto katolta vähentää bitumikaton sammaloitumista, mikä näkyy muun muassa saumojen aukeamisena ja katon yleiskunnon heikkenemisenä. Jos sammaleita jo löytyy katolta, tilaa sammaleidenpoisto, niin pääset kasvustoista eroon kertaheitolla.

Peltikaton korjaus keväällä – pari mahdollista syytä

Reikien paikkaus ja huonokuntoisten kattopeltien vaihto ovat melko tavallisia peltikaton korjauksia Huittisissa, ja ne voivat johtua katon ruostumisesta. Jos peltikatto vuotaa keväällä, on muitakin mahdollisuuksia sen aiheuttajaksi kuin ruoste. Katto voi vuotaa esimerkiksi sen takia, että katon reunalla ollut jää on estänyt lumen sulamisesta syntyneen veden poistumisen katolta – mikään kate ei kestä kovin hyvin päälleen kerääntyvää seisovaa vettä. Toinen mahdollisuus on se, että katolta pudonnut lumi on irrottanut joitain kattotarvikkeita, ja kattoon on syntynyt vuotavia vaurioita. Sekin on mahdollista, että lumen paino on saanut jonkin kattoläpiviennin vuotamaan. Peltikaton aluskatteen korjaus ja asennus ovat erinomaisia keinoja välttää katon vesivahinko.

Tiilikaton korjauksista iso hyöty

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Huittisissa ovat hyödyllisiä katon ja koko rakennuksen kannalta. Rikkinäisten kattotiilien vaihto estää jo ennalta sen, että tiilikatto vuotaisi. Koska jokin myrsky tai talvi voi – kaikesta huolimatta – saada tiilikaton vuotamaan, on syytä tarkkailla myös aluskatteen kuntoa. Ajoissa korjattu tiilikaton aluskate voi pysäyttää kattovuodon ja estää katon rakenteiden kastumisen sekä vaurioitumisen. Jotta aluskate voitaisiin pitää tiiviinä sen seitsemän vuosikymmentä, mitkä tiilikatto voi kestää, kannattaa sen kunto tarkastaa joka kevät ja syksy. Samalla on hyvä tarkastaa myös kattotiilien ja kaikkien katon läpivientien sun muiden yksityiskohtien kunto. Kattotarkastuksemme voi johtaa tarjoukseen myös jostain tiilikaton huollosta, millä katon kuntoa voidaan kohentaa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.