KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kymenlaakso – Kattokorjaus voi tarkoittaa vaikka myrskyvaurioiden korjaamista

Esimerkiksi myrskytuuli voi aiheuttaa tarpeen kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaukselle Kymenlaaksossa. Myrskyn jälkeinen katonkorjaus ja katon paikkaus voi tarkoittaa vaikkapa irronneiden kattopeltien ja kattoturvatuotteiden kiinnittämistä, tai tuulen repimien huopakattovuotien vaihtamista. Isommat myrskyvauriokorjaukset ovat – onneksi – harvinaisia. Tilaa katon paikkaus meiltä ja tarkasta, voisitko saada vakuutusyhtiöltäsi korvauksia!

Lumen tekemien vaurioiden korjaus ei yleensä kuulu kotivakuutuksen piirin. Lumen paino voi saada aikaan sen, että kattovuodon korjaus on kevään ensimmäisiä kattotöitä. Katto voi vuotaa vaikka sen takia, että katolta putoava lumi on irrottanut kattotikkaat tehden kattoon reikiä. Lumen paino on voinut aiheuttaa myös läpivientivuodon tai jiirivuodon. Jos katto paikataan nopeasti Kymenlaaksossa – eli Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä ja Virolahdella –, voidaan katon vesivahingolta välttyä. Katon vesivahinko tarkoittaisi katon alla olevien rakenteiden kastumista. Jos aluskatekin pettää, voi kattovuodon jälkeen olla tarvetta kastuneiden villojen vaihtamiselle ja esimerkiksi lahon vaurioittamien puurakenteiden uusimiselle.

Olipa kyse myrskyvaurioista, lumivaurioista tai vaikka rakenteiden ikääntymisestä aiheutuvista halkeamista, tilaa kattosi korjaus meidän ammattilaisiltamme. Me osaamme korjata kaikenlaiset katot niin, ettei katon alla olevien rakenteiden kastumisesta tarvitse enää olla huolissaan. Jos katto on kovin iäkäs tai muutoin haurastunut, suosittelemme kattoremonttia, mutta ensisijainen vaihtoehto on aina katon osittainen korjaus – onhan katon kunnostaminen aina katon uusimista edullisempaa. Sekä kattoremontista että katon korjaamisesta voi hakea kotitalousvähennystä, jos on liikkeellä yksityisasiakkaana – ja onpa haettavissa myös remonttilaina! Tuota luottoa tarjoaa yhteistyökumppanimme, ja siihen pääsee tutustumaan kotisivujemme kautta.

Huopakattojen korjaukset palauttavat katon tiiviyden

Kaikilla huopa- ja palahuopakattojen korjauksilla sekä paikkauksilla on sama päämäärä, ja se on estää huopakattoa vuotamasta. Huopakaton tiiviys voidaan palauttaa esimerkiksi tiivistämällä tasakaton saumat tai korjaamalla aumakatolla oleva kattoikkuna sellaiseksi, ettei sen läpivienti vuoda sateella. Jos huopakatto on tiivis, voi sen elinkaari olla jopa 40 vuoden mittainen, joten huopakaton saumojen ja muiden yksityiskohtien kunto kannattaa tarkastaa puolivuosittain. Kattotarkastuksen yhteydessä selvitämme myös mahdolliset huoltotarpeet, sillä esimerkiksi sammaleiden poisto ja katon pinnoitteen uusiminen ylläpitävät omakotitalon, kerrostalon tai vaikka piharakennuksen vedenpitävyyttä Kymenlaaksossa.

Jokainen reikä peltikatossa vaatii korjaamista

Myös peltikatot korjataan sen takia, ettei peltikatto vuotaisi, sillä peltikattovuoto Kymenlaaksossa voi johtaa kattorakenteiden lahoamiseen ja yläpohjan eristeiden homehtumiseen. Jotta vesi saataisiin pysymään aaltopeltikaton tai muun peltikaton ulkopuolella jopa 50 vuotta (mikä on peltikaton maksimikäyttöikä; tosin konesaumakatto voi kestää jopa sadan vuoden ajan), kannattaa katon tiiviyttä tarkkailla. Reikien paikkaus, peltikaton aluskatteen korjaus ja esimerkiksi läpiviennin tiivistys pitävät katon hyväkuntoisena ja pitkäikäisenä. Jos katto pääsee ruostumaan pahasti, on yksi vaihtoehto vaihtaa kaikki kattopellit, eli toteuttaa osittainen peltikattoremontti.

Tiilikaton korjauksia voi ehkäistä usein kattohuolloilla

Monet tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Kymenlaaksossa voi ehkäistä kattohuolloilla. Kattohuoltoja, mitkä estävät tiilikattoa vuotamasta, ovat muun muassa katon harjaukset, sammaleidenpoistot, huoltomaalaukset ja lumenpudotukset. Kaikkia kattovuotoja ei voi estää – tiilikaton pitkään elinkaareen voi mahtua useampikin rikkinäisten tiilien vaihtokerta. Betonitiilikatto voi nimittäin kestää 70, ja savitiilikatto 100 vuotta. Nopea katon paikkaus estää katon alla olevien rakenteiden vaurioitumisen, samoin se, että tiilikaton aluskate on tarvittaessa korjattu – viehän se katon alle mahdollisesti pääsevän kosteuden pois katon alta. Aluskate auttaa myös kondensoitumisen aiheuttamien vesivahinkojen torjunnassa, joten aluskatteen asennus, korjaus ja uusiminen ovat tärkeitä tiilikattotöitä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.