KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Luosto

Huopakattoremontti Luosto, laatua huopakattojen uusimiseen tuntureilla ja niiden juurella kattoremonttipalvelultamme. Lappi ja tarkemmin vielä Itä-Lappi ja Luosto sekä Sodankylä, Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla ja Savukoski ovat toiminta-aluettamme kattoremonttitöissä. Toteutamme huopakattoremontit kaikenlaisissa saari- ja tunturikohteissa tällä seudulla.

Kattoremonttipalvelullamme teettäen huopakattoremontti Luostolla sujuu kätevästi mm. omakotitaloihin, mökkeihin, kesämökkeihin sekä huviloihin. Remontoimme huopakattoja myös muista kuin asuinkäyttöön suunnatuista rakennuksista. Esimerkiksi saunarakennusten, varastojen, autotallien sekä -katosten sekä monien muiden rakennusten katot voi remontoida avullamme kuntoon. Toteutamme Luostolla huopakattoremontteja kaikille kattomalleille, oli kyseessä sitten harjakatto tai vaikkapa mansardikatto. Niiden lisäksi remontoimme kaikki muutkin kattomallit, ja rullahuopa tai palahuopa eli laattakate ovat kaikissa muodoissaan osa palveluvalikoimaamme.

Käänny siis puoleemme, kun rakennuksesi huopakatto on aika uusia ja haluat ammattitaitoisen kattoremonttipalvelun hoitavan asian kustannustehokkaasti kuntoon. Tarjouspyyntö on helppo tapa aloittaa kattoremontin teettäminen, laadimme tarjouksen juuri kyseiselle katolle sen kunnon ja toiveesi huomioiden. Tarjouksen lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys antavat tietoja kattoremonttiin liittyvistä talousasioista, jos haluat tehdä tarkempia suunnitelmia kattoremontin suhteen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Luostolla. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Luoston  alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Luosto – upea ja toimiva palahuopakate katollesi sekä kaikki muukin kuntoon

Palahuopakattoremontti Luosto, uusi palahuopakate kuuluu aina kattoremontissa asiaan, kuten katon vikojen korjaaminenkin. Yhteistä kaikille kattoremonteille on se, että vesikate uusitaan kattoa saneeratessa, tämä pätee yhtä hyvin palahuopakattoon kuin mihin tahansa muuhunkin kattoon. Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Luostolla siis tarkoittaa mm. vanhan vesikatteen purkua ja uuden asennusta, tarvittaessa tietysti myös muita töitä, joiden myötä saamme kunkin katon kuntoon sen tarpeiden mukaisesti.

Palahuopakatteen asennustapaa on tärkeää noudattaa oikein, jotta katto onnistuu. Tässä pätevät kattoasentajamme ovat hyvä apu, sillä he tietävät tasan tarkkaan, kuinka laattakate toteutetaan. Asennussuunta on harjaa kohti etenevä, eli aloitamme uuden palahuopakatteen asennuksen räystään alareunasta. Katepalat limitetään edellisten palojen reunojen yli niin että kiinnityskohdat jäävät limityksen alle suojaan ja katteen pinta on tiivis ja siisti. Kun teemme palahuopakattoremonttia Luostolla, valitsemme tarkkaan hyvät katenaulat, joilla pohja- ja pintahuovat kiinnitetään alusrakenteeseen. Pohjahuopaa ei voi unohtaa mistään huopakatosta. Me asennamme sellaisen kaikkiin remontoimiimme ja rakentamiimme huopakattoihin katon mallista tai pintahuovasta riippumatta, kun teemme huopakattoremonttia Luostolla.

Huopakaton uusiminen Luosto, kattoremontti vaatii aina purku- ja asennustöiden hoitamista

Huopakaton uusiminen Luosto, kattosi asioissa autamme ammattitaidolla ja kokemuksella. Kun kaikki kattoremonttia valmistelevat asiat on saatu hoidettua ja varsinainen kattoremontti alkaa, puramme vanhaa kattoa ensitöiksemme. Purkutyö on vääjäämätön vaihe kattoremonttia, silloinkin kun kate joissain harvinaisissa tapauksissa on mahdollista uusia pelkästään uuden pintahuopakerroksen lisäämällä, joudumme todennäköisesti purkamaan kattotuotteita. Lisäksi tietysti siistimme ja tasoitamme vanhan katteen. Tavallisimmin huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Luostolla tai missä tahansa muuallakin vaatii kuitenkin vanhan vesikatteen purkua. Näin kattoremontti on mahdollista tehdä katon tarpeita vastaavassa mittakaavassa.

Kattoremonttiin kuuluu katteiden poiston jälkeen mahdollisia alusrakennetöitä, jos katto on vaurioitunut eli esimerkiksi vuotanut ja kärsii kosteuden aiheuttamista ongelmista. Tällöin uusimme ja korjaamme katon rakenteita, kuten aluslaudoitusta. Kosteusvaurioiden vuoksi katto voi vaatia lisäksi eristeiden uusimista, ainakin osittainen eristeiden vaihto on tarpeen. Täysi katon eristeremontti tehdään yleensä rakennuksen omistajan toiveesta parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Meillä voit teettää laadukkaasti myös koko kattoa koskevan eristeremontin Luostolla, samalla kun teemme huopakattoremontinkin. Huopakaton uusiminen on monessa mielessä kattokohtainen toimenpide.

Palahuopakaton uusiminen Luosto – katto uusiksi ja vanhan katon viat pois mieltä painamasta!

Palahuopakaton uusiminen Luosto, kattoremontin tarve voi ilmetä eri tavoin. Ihan tavallisimpiin kattoremontin syihin lukeutuvat katon korkea ikä ja katon kuluminen sekä näistä syistä johtuvat vauriot. Ei ole mahdotonta, että vanhassa katossa on asennusvirheitä tai huonoja materiaalivalintoja, jotka verottavat katon kuntoa ja käyttöikää. Teettämällä kattosi uusimisen osaavalla kattoremonttipalvelullamme, vältyt tehokkaasti tämän kaltaisilta ongelmilta jatkossa. Me emme unohda pohjahuopaa tai katteen ylösnostoja tai käytä niittejä katteiden kiinnityksessä.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Luostolla alkaa omasta aloitteestasi, me hoidamme kaikki kattoremontin työvaiheet. Katon kuntokartoitus, töiden suunnittelu, kattoremontin toteutus purku- ja asennustöineen sekä viimeistelyineen. Voit luottaa siihen, että meillä teetetty palahuopakaton uusiminen siinä missä muutkin huopakattoremontit Luostolla toteutuvat ammattitaitoisten tekijöidemme voimin. Kattoasentajien lisäksi meiltä löytyy tekninen asiantuntija, kirvesmies, kattopeltiseppä sekä muutkin osaajat kattoremonttien eri työvaiheisiin. Yksi etu on totta kai myös se, että meillä on ammattivälineistö perustyökaluista henkilönostimiin, rakennustelineisiin, huopanaulaimiin jne. Sinun ei siis tarvitse uhrata ajatustakaan esimerkiksi työvälineiden hankkimiseen vuokraamalla, ostamalla tai lainaamalla.

Huopakaton asennus Luosto, asennustöissä meidän tiimimme on ihan ässä!

Huopakaton asennus Luosto, kun kattoremontti on vain saatava tehtyä niin meille sen homman voi siirtää suosiolla. Varsinkin jos haluat saada takuutyönä upean katon. Huopakaton asennus on tärkeä osa katon uusimista eli kattoremonttia, varsinkin vesikate kuuluu keskeisiin asennustöihin ja sen onnistuminen puolestaan on keskeinen tekijä toimivan, hyvännäköisen ja pitkäikäisen katon kannalta. Tulevat huollotkin vaikuttavat siihen, kuinka pitkään kattoa voi käyttää mutta hyvä asennus ja laadukkaat materiaalit ovat paras lähtökohta jokaiselle katolle.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Luostolla alkavat vanhan katon purkutyöllä, jonka aikana poistamme katosta kaiken heikkokuntoisen materiaalin. Sen määrä riippuu katosta ja sen kunnosta sekä oista toiveistasikin. Mikäli haluat koko katon eristeremontin, puramme vanhat eristeet kokonaan pois ja asennamme uudet. Muutoin puramme ja asennamme eristettä vain sen verran, kuin katon kunto esim. vuotokohdissa vaatii. Huopakattoremontti Luostolla sisältää uuden huopakatteen asennuksen, me asennamme aina katteet pohjahuopien kanssa. Huopakaton asennukseen kuuluvat ylösnostot ja läpiviennit, jotka laadimme huolellisesti joka kerta. Lopuksi asennamme katolle vielä kattotuotteet ja pellitykset.

Toteuta rakennuksesi huopakattosaneeraus pätevän kattoremonttipalvelumme avulla

Uusi huopakatto on mahdollista teettää vanhaan rakennukseen kustannustehokkaasti kattoremonttipalvelumme avulla. Kun sinulla on huopakattoremontti Luostolla tehtävänä niin anna meidän tehdä se, katto tulee kuntoon osaavien tekijöidemme käsissä. Meillä voit teettää huopakattoremontit Luostolla kesämökkeihin ja muihinkin mökkeihin, huviloihin sekä omakotitaloihin. Remontoimme huopakattoja saunarakennuksista ja muistakin piharakennuksista, kuten vaikkapa varastoista sekä autotalleista ja autokatoksista. Myös muiden kotitalouksien rakennusten kattoremontit käyvät meille.

Voit teettää kattoremonttipalvelullamme harjakattojen, tasakattojen, pulpettikattojen sekä muidenkin kattomallien saneeraukset sillä remontoimme pitkällä työkokemuksella kaikkia mahdollisia kattomalleja. Kate voi olla rullahuopaa riippumatta katon mallista ja palahuopaa silloin, kun kattomalli on kyllin jyrkkä eli vähintään 1:5 eli 11 astetta. Remontoimme suvereenisti myös eri huopakatteista toteutetut katot, tarvittaessa toteutamme laadukkaat muutostyötkin kattoremontin yhteydessä Luostolla. Saat katon energiaremontin tai katon mallinmuutoksen mutta myös kattoikkunoiden ja muiden kattoläpivientiä vaativien kattotuotteiden asennukset tai poistot, jos sellaisia on remontin yhteydessä tarvetta teettää. Toteutamme kaikki muutostyöt hyvän suunnittelun ja vakaan kokemuksen pohjalta kattosi parasta ajatellen, varsinkin näissä töissä ammattilaisiin luottaminen kannattaa.