KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Paimio – Katon paikkaus tuo nopean avun uusiin vaurioihin

Katonkorjauksella ja katon paikkauksella voidaan vaikuttaa katon tulevaisuudennäkymiin. Jos katto paikataan nopeasti ja asiantuntevasti, voi tiilikatto, peltikatto tai huopakatto kestää vielä kymmeniä vuosia. Jos omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus toteutetaan vähän sinne päin, ei katto tule kerralla kuntoon. Jos kattovuodon korjaus jää puolitiehen, jatkaa katto vuotamistaan, ja tilanne voi johtaa ennen aikojaan tarvittuun kattoremonttiin.

Jotta katto tulisi kerralla kuntoon Paimiossa, tilaa katon korjaus meidän pitkän linjan kattoammattilaisiltamme. Ota yhteyttä silloinkin, kun tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi aumakaton kuntoa koettelevat ongelmat ovat (vielä) pienimuotoisia. Katto kannattaa korjata heti, jos lumi irrottaa lumiesteet tai tikkaat niin, että kattoon jää reikiä. Jos katon paikkaus viivästyy Paimiossa, Liedossa, Kaarinassa, Marttilassa, Salossa tai Sauvossa, saattaa katto vuotaa, ja kattovuodon seuraus voi olla katon vesivahinko.

Katon vesivahinko on pitkään jatkuessaan katon surma, mutta suhteellisen tuore vesivahinko on vielä kunnostettavissa. Ota yhteyttä, niin tulemme vaihtamaan kastuneet yläpohjan eristeet sekä kuivattamaan tai uusimaan kastuneet puurakenteet. Meidän ammattilaisiltamme onnistuu myös painuneen katon oikaisu, tuulen irrottamien kattopeltien vaihto, osittainen tiilikattoremontti tai vaikka peltikaton aluskatteen tiivistys.

Kattokorjauksista voi hakea kotitalousvähennystä, ja koko avaimet käteen -periaatteella tehtävän urakan voi maksaa verkkosivujemme kautta haettavalla rahoituksella. Kaikki sujuu helposti, nopeasti ja huolettomasti, kun korjautat kattosi meidän ammattilaisillamme.

Myös uusi katto voi tarvita paikkausta ja tiivistystä. Syynä voi olla vaikkapa myrsky, joten seuraavaksi käsittelemme erilaisia myrskyvaurioiden korjauksia.

Myrskyn repimän huopakaton korjaus

Myrskyn laannuttua voit huomata tarvitsevasi palahuopakaton korjausta ja paikkausta Paimiossa. Tuuli on saattanut repiä paanuja irti. Myös kattotikkaita, lumiesteitä tai esimerkiksi aurinkopaneeleita on voinut irrota voimakkaan tuulen aikana. Jos katossa on reikiä ja repeämiä, on mahdollista, että huopakatto vuotaa.

Jotta harjakatto, tasakatto tai esimerkiksi aumakatto selviäisi paremmin rajuilmoista, kannattaa katon kuntoa seurata tiheästi. Sammaleiden poisto pitää saumat tiiviimpinä, jolloin tuuli ei pääse puhaltamaan huopien alle. Kattotarvikkeiden kiinnikkeet tulee kiristää tarvittaessa, ja kaikki lahot puut kaataa talon läheltä. Laho puu on vaarassa kaatua huopa-, pelti- tai tiilikaton päälle, joten se kannattaa poistaa hyvissä ajoin.

Kattopeltien vaihto vai kiinnitys? Peltikaton myrskyvaurioiden korjaus tapauskohtaisesti toteutettuna

Myrsky voi irrottaa omakotitalon, kerrostalon, huvilan tai vaikkapa ulkorakennuksen kattopeltejä. Teemme kaikki peltikattojen korjaukset tilanteen mukaan, joten tulemme paikan päälle tarkastamaan, onko parempi tehdä kattopeltien vaihto vaiko irronneiden kattopeltien kiinnitys takaisin katolle. Jos peltikatto vuotaa myrskyvaurioiden takia, teemme tarvittavat kunnostukset katon alla. Monesti riittää pelkkä reikien paikkaus, mutta jos aluskate on mennyt rikki johtaen kattorakenteiden kastumiseen, hoidamme myös peltikaton aluskatteen korjauksen ja kosteusvaurioiden kunnostamisen.

Tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus voi vaatia uusia kattotiiliä

Myrskyn takia tilattu tiilikaton korjaus ja paikkaus Paimiossa voi tarkoittaa irronneiden kattotarvikkeiden asentamista takaisin katolle. Kattotikkaat ja ilmanvaihtoputket eivät irtoa rikkomatta kattoa, joten paikkaamme myös katon. Mikäli tiilikatto vuotaa, teemme tilikaton aluskatteen korjauksen ja/tai kosteuden katon alle aiheuttamien vaurioiden kunnostuksen.

Rajuilma on voinut rikkoa kattotiiliä paiskoen katolle oksia. Rikkinäisiä tiiliä ei kannata alkaa liimata yhteen, vaikka piirongin laatikosta löytyisi ihmeitä tekevä pikaliima tai erikeepperi. Rikkinäiset kattotiilet kannattaa aina vaihtaa uusiin tiiliin, mitkä tulee tarvittaessa mitoittaa ja leikata oikean kokoisiksi. Meiltä hoituu tällainenkin työ yhtä nopeasti ja näppärästi kuin kaikki muutkin tiilikaton paikkaukset.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.