KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Salo – Kattopaikkaukset ilman stressiä

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Salossa sujuu ilman stressiä, kun tilaat katon paikkauksen tältä kattofirmalta. Me korjaamme tasakatot, pulpettikatot, aumakatot ja kaikki muut katot luotettavasti, nopeasti ja sopuhintaan. Salon ohella toimimme myös Koski Tl:ssä, Lohjalla, Kemiönsaaressa, Marttilassa, Paimiossa, Raaseporissa, Sauvossa ja Somerolla.

Katonkorjausta ja katon paikkausta voi tarvita koska tahansa. Meiltä saat apua aina. Ota yhteyttä, jos lumi irrotti lumiesteet, ja kattoon tuli reikiä. Ehkä kattoikkuna vuotaa? Silloinkin kannattaa olla yhteydessä tähän katonkorjauspalveluun, sillä me laitamme katon tuota pikaa kuntoon. Muistamme varmistaa, tarvitaanko myös katon vesivahinkojen korjausta. Kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtaminen ei ole meille homma eikä mikään. Märät eristeet pitääkin muistaa ja vieläpä mahdollisimman nopeasti, sillä muuten katon alle voi muodostua homekasvustoa.

Kesällä tai syksyllä voi tarvita myrskyvaurioiden korjausta. Tuuli voi irrottaa ilmanvaihtohormeja tai vaikkapa kattotikkaat. Katto on saatava kuntoon niin pian kuin suinkin – ja näin tuleekin tapahtumaan, kun tilaat katon tiivistyksen meiltä.

Mikään kattopaikkaus ei ole meille liian pieni. Me hoidamme katon kuntoon, olipa kyse ilmakuplista, vuotavista saumoista, rikkinäisistä tiilistä tai vaikkapa puuttuvista peltikattonauloista. Vaikka tarvitsemasi kattokorjaus olisi kuinka pieni tahansa, saat katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle. Katon kunnon tarkastus paljastaa katon kaikki tarpeet, kuten tarpeen puhdistaa kattokaivot tai tarpeen pestä ja maalata katto ruostevaurioiden ehkäisemiseksi.

Meihin kannattaa olla yhteydessä myös isompien kattokorjausten tiimoilta. Onko katto painunut? Kaatuiko puu mökin tai paritalon katon päälle? Täältä pesee! Hinnoittelemme kaikki kattotyöt maltillisesti, ja töiden osuuden voi vähentää henkilökohtaisessa verotuksessaan (jos on teettänyt mökin tai omakotitalon katon korjauksen). Toimimme yhteistyössä luotettavan rahoituslaitoksen kanssa. Siltä voi hakea remonttiluottoa kattovuodon korjausta, myrskyn tekemien tuhojen kunnostusta tai vaikka osittaista kattoremonttia varten. Rahoituksen hakeminen on helppoa, eikä katon korjauttaminenkaan ole missään nimessä vaikeaa. Me teemme kaikki tiilikattokorjaukset, peltikattokorjaukset ja huopakattokorjaukset avaimet käteen -pakettina, eli asiakkaan ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin ottaa yhteyttä timanttisiin ammattilaisiimme.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Salossa on tarpeen, vaikka vaurio olisi pieni

Tarvitsetko palahuopakaton korjausta ja paikkausta Salossa? Ota yhteyttä meihin, niin katon korjaus ja paikkaus on melkein tehty. Laitamme kuntoon myös tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot. Katto pitää saada kuntoon, ennen kuin huopakatto vuotaa. Siksi huopakaton reikien paikkausta, irronneiden paanujen kiinnittämistä, vuotavien saumojen tiivistämistä tai esimerkiksi ilmakuplien tasoittamista ei kannata lykätä. Ota yhteyttä heti, jos huomaat, ettei omakotitalon, mökin, autotallin tai esimerkiksi paritalon bitumikatolla ole kaikki hyvin. Me laitamme katon kuntoon. Paikan päällä selviää, miten pienet tai isommat vauriot kannattaa kunnostaa, ja tarvitseeko katto myös jotain huoltoa. Teemme kaiken täyden palvelun pakettina.

Ota yhteyttä myös silloin, jos huopakatto on jo alkanut vuotaa. Katon alla voi olla kosteusvaurioita, mutta me jos ketkä osaamme kunnostaa kosteuden aiheuttamat vauriot. Kastuneet kattorakenteet pitää kuivattaa, ellei niissä ole jo lahoa. Koska lahon leviämistä ei voi lopettaa muuten kuin uusimalla vaurioituneet rakenteet, alamme purkutöihin. Uusimme myös märät eristeet, sillä ne voivat homehtua. Huopakattovuotokin korjataan kilpailukykyisen hintaisena avaimet käteen -pakettina.

Huopakattoremontti on yksi vaihtoehto, jos huopakatto on huonossa kunnossa. Selvitämme, voitaisiinko katto korjata. Jos korjaaminen ei ole enää kannattavaa, laskemme hyvän tarjouksen palahuopakaton tai huopakaton uusimiselle. Samalla voimme muokata kattoa haluamallasi tavalla. Tasakatosta voidaan tehdä pulpettikatto, ja niin edelleen. Melkein kaikki on mahdollista, kun asioit meidän huopakattospesialistiemme kanssa!

Peltikaton korjaus Salossa on tärkeä toimenpide

Peltikaton korjaus Salossa on aina tärkeä toimenpide. Se on niin tärkeä työ, ettei sitä kannata teettää kenellä tahansa. Tilaa peltikaton reikien paikkaus tästä osoitteesta, niin kaikki etenee parhaalla mahdollisella tavalla. Meihin voit luottaa myös isommissa peltikattokorjauksissa. Ota yhteyttä, jos peltikattosi vuotaa, tai jos puu on kaatunut katon päälle. Ehkä tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat? Siinä tapauksessa kiinnitämme irronneet kattopellit paikoilleen – tai vaihdamme kattopellit. Kattopeltien vaihto voi olla hyvä idea myös silloin, jos haluat vaihtaa peltikattosi väriä, sillä tällainen voisi vaatia useita maalikerroksia. Voi olla parempi idea korvata vanhat kattopellit uusilla, oikean värisillä kattopelleillä.

Meiltä sujuu ensiluokkaisella tavalla myös peltikaton aluskatteen korjaus. Aluskatteen onkin oltava hyvässä kunnossa, sillä peltikatto saattaa alkaa vuotaa jossain vaiheessa jopa 50-vuotiasta elinkaartaan. Peltikattovuoto ei johda kattorakenteiden kastumiseen ja yläpohjan eristeiden homehtumiseen, jos aluskate on ehjä. Aluskate on olemassa myös siksi, että asunnon sisältä tuleva kostea ja lämmin ilma ei kastelisi peltikaton alla olevia rakenteita.

Vaikka omakotitalossa, kerrostalossa, mökissä tai jossain ulkorakennuksessa olisi hyväkuntoinen aluskate, ei se tarkoita sitä, ettei katon kuntoa tarvitsisi seurata. Peltikatto kannattaa tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta huonokuntoiset kohdat saataisiin kuntoon, ennen kuin peltikatto vuotaa tai jotain muuta ikävää sattuu. Kevättarkastus voi kertoa tarpeesta asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset. Niillä voidaan estää kovia tuulia rikkomasta kattoa. Kevättarkastus voi kertoa myös maalaustarpeesta. Hyvässä kunnossa oleva maalipinta estää kattoa ruostumasta. Tarkastajamme huomaisivat myös sen, jos kattopeltien naulat tai kateruuvit pitäisi vaihtaa uusiksi kateruuveiksi. Mitä paremmassa kunnossa katon kiinnikkeet ovat, sitä vähemmän tarvitsee olla huolissaan kattopeltien irtoamisesta tuulella – tai peltikattovuodoista paikoiltaan irronneen naulan tai tiivisteeltään huonokuntoisen ruuvin kohdalta.

Tarkastamme aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi tiilikuvioisen peltikaton kunnon ilmaiseksi aina, kun teemme jonkin peltikattotyön. Yksi hyvä idea on teettää meillä katon kevät- ja syyshuollot, sillä siten saat kattosi sadevesijärjestelmineen päivineen puhtaaksi, ja kaupan päälle katon kunnon tarkastuksen.

Tiilikaton korjaus Salossa – Hinta selvitetään tapauksen perusteella

Tiilikatto on todennäköisesti hintavampi kuin pelti- tai huopakatto. Tiilikattoa kannattaa silti ehdottomasti harkita, sillä se on pelti- ja huopakattoja paljon pitkäikäisempi. Tiilikaton puolesta puhuu myös sen arvokkuutta henkivä ulkonäkö.

Tiilikatto on hyvin kestävä katto, mutta tiilikattoakin voi joutua joskus korjaamaan ja paikkaamaan Salossa. Tilaa kaikki tiilikattokorjaukset meiltä, niin kattosi saadaan priimakuntoon. Me kiirehdimme paikan päälle, olipa kyse rikkinäisten kattotiilien vaihdosta, huonokuntoisista läpivienneistä (tiilikatto voi vuotaa vaikkapa kattoikkunan tai antennin kohdalta) tai esimerkiksi tiilikaton aluskatteen korjaamisesta. Me tiedämme, miten katto kulloinkin pitää korjata. Ensin meidän on kuitenkin nähtävä katto omin silmin.

Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme myös sen, mitä tiilikaton korjaus Salossa maksaa. Hintamme ovat aina hyvin kilpailukykyisiä, ja hinta lasketaan katon todellisten tarpeiden perusteella. Jos kyse on vain muutamasta rikkinäisestä kattotiilestä, emme tarjoa tiilikattoremonttia, vaan laskemme hinnan rikkinäisten tiilien uusimiselle (sekä mahdollisesti tarvituille kattohuolloille; esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyn avulla tiilet voidaan pitää jatkossa paremmassa kunnossa). Jos aluskatteessa on reikä tai se on asennettu väärin kattoluukun kohdalta, emme tee tarjousta aluskatteen uusimisesta, vaan aluskatteen reiän paikkaamisesta tai aluskatteen korjaamisesta läpiviennin kohdalta.

Tiilikattokorjauksen hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa kattokaltevuus ja rakennuksen korkeus. Myös sillä on merkitystä, kuinka paljon korjattavalla alueella on läpivientejä, jiirejä ja muita yksityiskohtia. Totta kai kattokorjauksen hintaan vaikuttaa myös se, ovatko kattorakenteet kastuneet, vai riittääkö pelkän vesikatteen korjaus. Joka tapauksessa luvassa on ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella tapahtuva tiilikattourakka!

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus kannattaa hoitaa ajoissa

Kaikilla kattokorjauksilla on kiire. Vaikka katon vauriot vaikuttaisivat vähäpätöisiltä, kannattaa ne hoitaa kuntoon niin pian kuin mahdollista. Pienten ja tuoreiden vaurioiden korjaaminen on edullista, yksinkertaista ja nopeaa. Jos katto jää korjaamatta, voi se alkaa vuotaa, ja kattovuoto voi johtaa vaikka yläpohjan homevaurioihin.

Esimerkiksi omakotitalon katon korjaus viemärintuuletusputken kohdalta on tärkeä askare. Tilaa tuokin kattokorjaus Saloon meiltä, niin peltikatosta, tiilikatosta tai huopakatosta tulee jälleen tiivis.

Entäpä kesämökin katon korjaus ilmanvaihtoputken kohdalta? Sekään ei ole missään tapauksessa turhaa, ja sekin kannattaa tilata tältä kattofirmalta.

Olemme kattopalvelu numero yksi myös silloin, kun tarvitset paritalon katon korjausta savupiipun kohdalta. Samalla voidaan tehdä vaikka piipun pellitys peltisepäntyönä, sillä kauttamme tavoitat myös tasokkaat kattopeltisepät.

Meihin voi luottaa kaikissa kattotöissä, myös erilaisissa kattohuolloissa. Kattohuoltoja voidaan yhdistää katon korjauksiin. Samalla kuin teemme katon korjauksen TV-antennin kohdalta, voimme tehdä vaikkapa katon keväthuollon. Kaikki katot tarvitsevat kevät- ja syyshuoltoja, joiden aikana katto puhdistetaan roskista. Kun vesikatto on puhdas, on aika poistaa roskat sadevesijärjestelmästä.

Ehkä tarvitset katon korjausta kattoluukun kohdalta? Se voi tarkoittaa tiivisteiden uusimista tai koko kattoluukun vaihtoa. Olipa tilanne mikä hyvänsä, kannattaa katto korjata ajoissa.

Myös katon korjauksella kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta on kiire. Jotta katon korjaus- ja paikkaustarpeet voitaisiin tehdä mahdollisimman nopeasti, on katto syytä tarkastaa joka kevät ja syksy. Me teemme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien erilaisten kattotöiden (myös katon puolivuotishuoltojen) yhteydessä!