KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kemiönsaari – Katto kuntoon hyvällä hinnalla ja parhaalla ammattitaidolla

Katonkorjaus ja katon paikkaus Kemiönsaaressa voi tarkoittaa vaikkapa kattovuodon korjausta. Kattovuoto voi alkaa esimerkiksi vakavien myrskyvaurioiden seurauksena. Myrsky voi irrottaa kattopellit, IV-hormit tai vaikka koko katon. Katto voi alkaa vuotaa myös talvella. Lumi saattaa irrottaa lumiesteet, jolloin kattoon syntyy reikä tai useampi. Jo yksi reikä riittää aiheuttamaan kattovuodon, eikä tuon reiän edes tarvitse olla iso.

Katon tiivistys voi tarkoittaa myös saumojen ja läpivientien tiivistämistä. Huonokuntoiset kohdat katossa kannattaa kunnostaa jo ennen kuin katto vuotaa, sillä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön katon korjaus on edullisempaa, jos urakkaan ei liity katon vesivahingon kunnostamista. Katon vesivahingon kunnostaminen voi tarkoittaa esimerkiksi märkien villojen vaihtamista, ja kaikki ylimääräinen työ nostaa katon korjaushintaa Kemiönsaaressa, Salossa, Raaseporissa, Hangossa, Paraisilla tai Sauvossa.

Kun tilaat katon paikkauksen (olipa se sitten kourujen korjaus, irronneiden kattopeltien vaihto, rikkinäisten tiilien uusiminen, saumojen paikkaaminen tai vaikka pitkään jatkuneen kattovuodon aiheuttamien tuhojen kunnostus) meiltä, on hinta joka tapauksessa varsin kilpailukykyinen. Tiedät silti saavasi parasta ammattitaitoa ja avaimet käteen -periaatteella etenevän kattourakan. Omakotitalon ja mökin katon korjauttamisesta pääsee hakemaan kotitalousvähennystä, ja onpa tarjolla remonttilainakin. Rahoituksen tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme, ja hakuprosessi käynnistyy kotisivujemme kautta.

Huopakaton korjaus saattaa täydentyä kattohuollolla

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus tai jokin muu huopakattokorjaus saattaa täydentyä jollain kattohuollolla. Tämä selittyy sillä, että tarjoamme jokaisen kattokorjauksen ja muun kattourakan yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Olipa kyse irronneiden paanujen kiinnittämisestä, vuotavan kattoikkunan tiivistämisestä, tasakatossa olevan reiän paikkaamisesta tai siitä, että huopakatto vuotaa saumoista, tarkastamme koko katon ilmaiseksi. Kattotarkastus saattaa kertoa tarkkasilmäisille ammattilaisillemme jonkin kattohuollon tarpeesta – kattohuollon, mikä parantaisi katon rasituksensietokykyä vähentäen sen alttiutta vaurioitua ja vuotaa. Yksi tällainen kattohuolto Kemiönsaaressa on sammaleiden poisto katolta, sillä sammalet heikentävät tiivissaumakaton, palahuopakaton ja kolmiorimahuopakaton kuntoa. Kasvustoista aiheutuvat riesat johtuvat siitä, että ne sitovat kattoon kosteutta ja tunkevat juuriaan läpi vuotien saumoista. Toki sammaleista on myös kosmeettista haittaa, joten on monta syytä teettää omakotitalon tai vaikka kerrostalon huopakaton sammaleentuhokäsittely.

Peltikattoremontti voittaa peltikaton korjauksen, jos katolla on reilusti ikää

Kattoremonttia tarjoamme vain silloin, jos peltikaton korjaus Kemiönsaaressa ei saisi kattoa tarpeeksi hyväkuntoiseksi. Niin kauan kuin katto on nuorehko ja yleiskunnoltaan OK, riittää reikien paikkaus tai vaikka peltikaton aluskatteen korjaus palauttamaan katon tiiviyden. Mitä vanhemmaksi katto muuttuu, sitä vakavammin on harkittava peltikattoremonttia, jos peltikatto vuotaa tai siihen tulee jokin muu merkittävämpi vika. Kaikista iäkkäimpiä ja ruosteisimpia kattopeltejä ei kannata tiivistää ja maalata, vaan kattopeltien vaihto on järkevin ratkaisu. Hyvin hoidettu aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai muu peltikatto on iäkäs vasta lähempänä 50 vuotta. Konesaumakatto kestää ajan hammasta pitäen vedet rakennuksen ulkopuolella kenties jopa 100 vuotta.

Kuivuus ja terveys kattorakenteiden valttikortit – muista tiilikaton korjaukset

Tiilikaton korjaus ja paikkaus pitää katon alla olevat rakenteet kuivina ja tervein. Kuivuus ja terveys ovat kattorakenteiden valttikortit, joten anna meidän tarkistaa, onko tarvetta rikkinäisten tiilien vaihdolle tai tiilikaton aluskatteen korjaukselle. Katto on hyvä tarkastaa puolen vuoden välein siltä varalta, että tiilikatto vuotaa – tai että se uhkaa vuotaa. Katon kunnon tarkastus hoituu tiilikaton kevät- ja syyshuollon yhteydessä ilmaiseksi, ja nuo (katon puhdistamiseen keskittyvät) huollot vähentävät omalta osaltaan tiilikaton korjaustarpeita, onhan puhdas katto vähemmän altis sammaloitumaan.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.