KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lappeenranta – Ehjä katto lisää asumismukavuutta

Omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon), kesämökin tai muiden kiinteistöjen kattojen korjausta ei kannata lykätä, sillä katon paikkauksen viivästyminen voi saada katon vuotamaan. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, mikä saattaa aiheuttaa yläpohjarakenteiden lahoamista ja eristeiden homehtumista. Maito ei ole vielä maassa, vaikka vesi olisikin päässyt katon alle – meiltä luonnistuu Lappeenrannassa myös kattovuodon korjaus, aluskatteen tiivistys, kastuneiden villojen vaihto ja kosteusvaurioiden kunnostus. Ehjä katto lisää asumismukavuutta ja ylläpitää koko rakennuksen arvoa, joten katto kuin katto kannattaa tarkastaa puolen vuoden välein siltä varalta, että kattoa olisi tiivistettävä. Kevättarkastus voi kertoa lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamista rei’istä tai jostain muusta vaurioista, mikä kannattaa kunnostaa ennen kesäsateita. Toki kevättarkastus voi kertoa myös jostain kesällä tehdä kannattavasta kattohuollosta, mikä lisäksi katon rasituksensietokykyä vähentäen katonkorjausten ja katon paikkausten tarpeita. Kattotarkastus kannattaa uusia syksyn tullen, jotta talven aika aikana ei tarvitsisi murehtia katon tiiviydestä.

Me teemme kaikenlaiset kattokorjaukset niin Lappeenrannassa, Imatralla, Lemillä, Luumäellä, Miehikkälässä, Ruokolahdella kuin Taipalsaarellakin, joten et jää yksin kattoreikien, vuotavan katon tai esimerkiksi painuneen katon kanssa. Ota yhteyttä pyytääksesi kilpailukykyisen tarjouksen katon kunnostamisesta – huomaa, että töiden osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä. Rahoituksenkaan hakeminen ei vie aikaa tai hermoja, sillä kotisivujemme kautta haettavan rahoituksen järjestyminen on helppo ja nopea prosessi.

Huopakaton kuntoa varjellaan satunnaisilla korjauksilla ja säännöllisillä huolloilla

Huopakattoa kannattaa huoltaa säännöllisesti – myös satunnaisiin korjaustarpeisiin kannattaa puuttua kipin kapin, niin katto voi kestää jopa 40 vuotta. Palahuopakattokin voi tarvita korjauksia ja paikkauksia (sekä huoltoja), jotta se kestäisi Lappeenrannassa mahdollisimman pitkään. Me laitamme kuntoon sekä tasakatot, pulpettikatot, harjakatot että esimerkiksi aumakatot, joten pyydä tarjous kaikista bitumikattotöistä. Harjaantuneisiin ammattilaisiimme voi luottaa silloin, jos huopakatto vuotaa saumoista tai jiiristä, tai jos katolla on huonokuntoisia läpivientejä. Löydämme parhaat korjausratkaisut silloinkin, jos myrskytuuli on repinyt kattohuopia tai irrottanut kattoturvatuotteita. Meidän ammattilaisemme osaavat myös puhkaista ja tiivistää katon kuprut sekä korjata räystäskourut – ynnä toteuttaa kaikki ne kattohuollot, joilla kattokokonaisuuden kuntoa voidaan vaalia Lappeenrannassa.

Irronneita kattopeltejä? Vuotava peltikatto? Me korjaamme peltikattosi pettämättömällä tavalla

Tässä sinulle kattofirma, joka laittaa kuntoon niin aaltopeltikatot, lukkosaumakatot, konesaumakatot, tiilikuvioiset peltikatot kuin kaikki muutkin peltikatot. Peltikaton korjaus Lappeenrannassa tai sen naapurikunnissa voi tarkoittaa vaikka kattopeltien vaihtoa, jos kattopellit ovat niin huonokuntoiset, ettei niitä kannata asentaa takaisin myrskyn jälkeen – tai jos kattopelleissä on niin paljon ruostetta, ettei reikien paikkauksessa olisi enää mitään mieltä. Meiltä kannattaa tilata myös peltikaton aluskatteen korjaus, saumojen tiivistys sekä esimerkiksi vuotavan piipunjuuren kunnostus. Vaikka peltikatto vuotaisi, on kattoremontilta mahdollista välttyä ammattitaitoisten kattokorjaajien ansiosta.

Tiilikaton korjauksien yhteydessä onnistuu myös kattohuolto

Tiilikaton korjausta tai paikkausta Lappeenrannassa tarvitsevien kannattaa olla yhteydessä meidän katonkorjauspalveluumme, sillä meillä on tapana laittaa katot kerralla kuntoon. Tämä tarkoittaa sitä, ettemme tyydy vain vaihtamaan rikkinäisiä kattotiiliä tai korjaamaan tiilikaton aluskatetta, vaan toteutamme tarvittaessa myös kaikki tiilikattohuollot. Jos katto tarvitsee jotain huoltotoimenpidettä kestääkseen paremmin pakkasia, ilmansaasteita ja muita rasituksia, teemme tarjouksen kattohuollosta. Huoltamaton tiilikatto vuotaa herkemmin kuin katto, mitä on huollettu niin, ettei se ole lian ja sammaleiden peitossa. Myös tiilikattomaalaus on oivallinen tapa pitää yllä tiilikaton tiiviyttä, sillä vanhan pinnoitteen kuluminen altistaa tiilet rapautumiselle. Meiltä tilaat myös lumen pudotuksen tiilikatolta – työ, mikä voi estää tiilien hajoamisen jiiristä talvella.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.