KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Pornainen

Kaipaako kattosi korjausta talven jäljiltä vai onko kesämyrskyt tehneet tuhojaan? Katto vuotaa ja pikainen ammattilaisen apu olisi tarpeen?  Meiltä saat laadukkaat katonkorjaus, kattoremontti ja kattohuolto -palvelut Pornaisissa. Olemme luotettava kumppanisi kaikissa kattotöissä ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen kun olemme taikamme katollesi tehneet. Kaipaatko vain pientä kattotiilen vaihtotyötä vai onko kattosi suuremman remontin tarpeessa? Ehkä haluat vain tarkistuttaa kattosi yleisen kunnon ammattilaisen silmin. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri, olemme aina valmiina auttamaan ja pitämään katostasi hyvää huolta.

Ota yhteyttä, niin laitetaan Sinunkin kattosi kuntoon!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Huopakattojen ja palahuopakattojen suhteen meiltä löytyy erityiskattavaa osaamista, joten jos huopakattosi kaipaa korjausta tai huopakattoremontti kolkuttaa ovelle, olemme takuuvarma tekijä apunasi. Asennamme, kunnostamme ja uusimme kattoikkunat ja kattoluukut, sekä muut kattotuotteet ja kattoturvatuotteet. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Kaikissa kattotöissä palvelemassa!

Pyydä tarjous katon huollosta, korjauksesta tai remontista!

Kun tarvitset järkevän hintaista kattohuoltoa, katon korjausta, kattoremonttia tai mitä tahansa kattopalvelua Pornaisissa, ota meihin yhteyttä. Lähetämme ammattilaisemme matkaan ja kattosi on pian kunnossa.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Peltikattojen korjaus ja kattoremontti Pornaisissa

Kun peltikattosi kaipaa korjausta tai huoltoa, otamme työkalut matkaan ja kiidämme luoksesi. Peltikatto on kestävä kattoratkaisu, mutta haastavat sääolosuhteet eivät päästä kattoa helpolla. Myös katon iän karttuessa voi katolta löytyä korjattavaa. Toteutamme peltikatollesi kaikki, niin pienet kuin suuret kattotyöt, oli se sitten vääntyneen piipunpellin korjaus, vuodon paikkaus tai täydellinen kattoremontti. Parhaiten varmistat peltikattosi kunnon kutsumalla meidät tarkastuskäynnille. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme tuntevat kaikki kattomateriaalit ja löytävät piilevät ongelmat katoltasi, jotka saattaisivat aiheuttaa talollesi mittaviakin tuhoja. Saat meiltä palvelupakettina katon kevät- ja syystarkastukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Huopakatot kuntoon koko Pornaisten alueella

Huopakatto on hiljaisesti eristävä ja sopivan edullinen kattomateriaaliratkaisu. Rankat sääolosuhteet kuitenkin rasittavat huopaa, jonka seurauksena se voi pullistua ja repeillä. Tässä vaiheessa on tärkeää laittaa kattoammattilaiset heti asialle ettei lisää vahinkoa synny. Meiltä saat kaikki huopakaton huollot ja korjaukset laadukkaalla avaimet käteen -palveluna. Paikkaamme huovat, vaihdamme ne uuteen tai tarvittaessa laitamme koko katon uusiksi täydellisellä kattoremontilla. Jos katollesi on kerääntynyt sammalta, pesemme ja suojakäsittelemme sen. Muista myös säännölliset kattotarkastukset. Suositeltavaa olisi laittaa ammattilainen asialle kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ennen lumen tuloa ja keväällä kun lumet ovat katolta sulaneet. Mikään kattotyö ei ole meille liian pieni tai suuri, tartu rohkeasti luuriin ja kutsu kattoalan ammattilaiset paikalle.

Mureneeko tiilikattosi tai onko tiiliä tippunut katoltasi? Me autamme!

Tarvitseeko tiilikattosi ammattilaisen huolenpitoa? Tiilikatto on niin kauan toimiva, kun tiilet ovat ehjät eikä ne korista katon sijasta maaperää. Varsinkin talvella lumikuorma ja kesäisin kovat myrskyt voivat aiheuttaa vaurioita kattotiilille. Kun kattotiili on huonossa kunnossa, voi se alkaa vuotamaan kattorakenteisiin. Tunnemme tiilikattojen kaikki oikut ja ammattilaisemme ovat soiton päässä katoltasi. Meiltä saat kaikki palvelut, joilla tiilikattosi jatkaa kotisi suojaamista vuosiksi eteenpäin. Vaihdamme kattotiiliä, suojakäsittelemme kattosi ja jos kattosi on tosi huonossa kunnossa, saat meiltä täydellisen kattoremontin avaimet käteen -pakettina. Tilaa meiltä katon syys- ja kevättarkistus kätevänä pakettipalveluna, niin voit olla varma, että kattosi on kunnossa eikä yllätä piilevät ongelmat yllätä.

Kattoalan ammattilainen palveluksessasi, kattosi hyväksi!