KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Orimattila – Katon paikkaus estää kattorakenteiden kastumisen

Meidän kattopalvelumme tekemät katonkorjaukset ja katon paikkaukset estävät katon vesivahingon, kun katon tiivistys tilataan mahdollisimman nopeasti. Vaikka katto olisi jo alkanut vuotaa, teemme kattovuodon korjauksen luotettavalla ja kestävällä tavalla. Tarvittaessa yhdistämme omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaukseen kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamisen tai lahovaurioiden kunnostuksen.

On kuitenkin parempi saada katto korjattua jo ennen, kuin katto vuotaa Orimattilassa. Puolen vuoden välein tehtävät kattotarkastukset kertovat ajoissa, onko tiilikatossa, peltikatossa tai huopakatossa jotain korjattavaa. Lumi on voinut irrottaa lumiesteet ja siksi katossa on reikiä. Ehkä tuuli on vääntänyt suojapellityksiä, tai repinyt kattohuopia. Sammalet ovat voineet availla vuotien saumoja, tai kenties tiilien sisälle jäätynyt kosteus on rikkonut koko joukon tiiliä. Kun asiaan puututaan nopeasti, voidaan katto kunnostaa ennen, kuin kosteus pääsee tekemisiin kattorakenteiden kanssa.

Meidän asiakkaamme saavat katon tarkastuksen ilmaiseksi aina, kun he tilaavat joitain kattotöitä Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä tai Pukkilassa. Kannattaa siis olla asiakkaamme – olet aina kartalla katon huolto- tai paikkaustarpeista, ja sinua palvellaan ystävällisesti, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kattovuodon korjaus tai esimerkiksi painuneen katon oikaisu on yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoinen urakka, ja kaikki kattourakat voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella.

Seuraavaksi kerromme lisää korjauksista, joita huopa-, pelti- ja tiilikatot voivat tarvita vanhetessaan.

Ajan mukanaan tuomat huopakaton korjaukset

Joskus palahuopakaton korjaus ja paikkaus Orimattilassa johtuu yksinkertaisesti siitä, että katto on ikääntynyt ja kulunut. Mitä kuluneempi ja vanhempi katto, sitä todennäköisempää on, että huopakatto vuotaa. Palahuopakatto on uusittava noin 20–30 vuoden välein. Myös tiivissaumakattojen ja kolmiorimahuopakattojen tiiviys heikkenee, kun katto saa ikää. Nämä katot voivat kestää noin 40 vuotta, ennen kuin haurastuneisuus pakottaa uusimaan katon. Myös myrsky tai katolle jumiin jäävä vesi voivat saada katon vuotamaan, ja katon iästä riippumatta. Esimerkiksi jäätyneet kattokaivot voivat aiheuttaa sen, että tasakatto vuotaa saumoistaan.

Ajan aiheuttamat peltikaton korjaukset

Peltikatot ovat hyvin suosittuja kattoja, ovathan ne edullisia asentaa ja ylläpitää. Reikien paikkaus on sellainen peltikaton korjaus, mikä voi johtua myrskystä, katolta pudonneista lumimassoista tai katon kunnon heikkenemisestä. Vanha tai huoltamaton peltikatto kärsii ruosteesta, ja ruoste voi tehdä omakotitalon tai vaikkapa kerrostalon peltikattoon reikiä. Joissain tapauksissa reiät voi paikata, mutta joskus ei auta muu kuin kattopeltien vaihto. Jos peltikatto vuotaa, voimme uusia huonokuntoiset kattopellit, jättäen kuitenkin hyvässä kunnossa olevat vielä paikoilleen. Emme unohda korjata peltikaton aluskatetta – se onkin tärkeää laho- ja homevaurioiden ehkäisemiseksi Orimattilassa.

Aika aiheuttaa myös tiilikaton korjaus- ja paikkaustarpeita

Luottamalla meihin säästyt kaikelta huolehtimiselta ja vaivannäöltä – myös silloin, kun kyseessä on tiilikaton korjaus ja paikkaus. Aika heikentää kattotiilien kuntoa, ja niitä saattaa mennä rikki. Tiiliä voi hajota siksi, että niiden sisään ujuttautunut kosteus jäätyy – tai siksi, että katolla on liikaa lunta. Rikkinäisten kattotiilien vaihto voi vaatia harjaantuneisuutta ja erikoisia työkaluja, joten tällainenkin tiilikaton paikkaus kannattaa tilata meiltä Orimattilaan. Rikkinäiset tiilet tai haurastuneet kattoläpiviennit voivat aiheuttaa sen, että tiilikatto vuotaa. Jos tiilikaton aluskatteen korjaukset on tehty aikoinaan, ei tiilikattovuoto pääse kastelemaan kattorakenteita ja yläpohjan eristeitä. Tarvittaessa teemme toki sellaisenkin kattokorjauksen, minkä yhteydessä kunnostamme katon alle syntyneet vesivahingot. Paikan päällä selviää, miten sinun tiilikattosi voidaan laittaa priimakuntoon, joten ota yhteyttä pitkän linjan tiilikattoammattilaisiimme.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.