KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattokorjaus ja kattoremontti Vihti

Katonkorjaus, kattoremontti, kattohuolto ja muut kattopalvelut koko Vihdin alueella. Missä kunnossa kotisi katto on? Onko pellit suorat, tiilet ehjät tai kattohuopa tasainen? Kun kattosi ilmoittaa ongelmasta, on nopea toiminta tärkeää. Katon vuoto voi nopeastikin aiheuttaa suuret vauriot. Onneksi me, kattoalan ammattilaisina, olemme nopeita käänteissämme ja tulemme viivana korjaamaan ja huoltamaan kattosi kuntoon. Korjaamme peltikaton saumat, vaihdamme rikkinäiset tiilet ja paikkaamme huopakatot. Meiltä saat niin pienet huoltotoimenpiteet kuin täysivaltaiset kattoremontit. Jos et ole varma kattosi kunnosta, soita meidät kattotarkastukseen. Ammattilaisemme tarkastavat kattosi läpikotaisin, korjaavat ongelmakohdat ja voit luottavaisin mielin ottaa myrskytuulet ja lumimyräkät vastaan kotisi lämmössä.

Ota yhteyttä, me kattoalan ammattilaisina huollamme ja korjaamme kattosi!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Vihdissä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma Vihdin alueella palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon huollosta tai korjauksesta!

Kun pyydät meiltä tarjouksen kattosi korjauksesta tai huollosta, tiedät että kattosi on ammattilaisen käsissä. Olipa tarpeesi kattoremontti, kattohuolto, katonkorjaus tai muu kattotyö, ota yhteyttä ja hoidamme kattosi kuntoon.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattopeltien kiinnitys

Peltikattojen korjaukset ja kattoremontit Vihdissä

Tarjoamme peltikattojen ammattimaista korjausta ja huoltoa Vihdissä. Jos peltikattosi saumat ovat kärsineet, pelti rullalla tai maalipinta huonossa kunnossa, tartu luuriin ja kutsu meidät paikalle. Teemme kaikki kattotyöt pienistä vuotokorjauksista täydelliseen kattoremonttiin ja rännien tyhjennyksestä sammaleen poistoon. Suosittu palvelumme on kattotarkastus, jossa huippuammattilaisemme kiipeää katollesi ja tutkii kaikki ongelmakohdat. Katto ei aina ulospäin näytä, missä kunnossa on ja vaatii kokenutta silmää paikallistaa erilaiset ongelmakohdat, kuten läpiviennit ja peltien saumat. Kattotarkastus onkin suositeltavaa tehdä kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ennen pakkasöitä ja keväällä kun lumimassat ovat katolta kaikonneet.

Missä kunnossa tiilikattosi on?

Tiilikaton korjaukset ja huollot Vihdin alueella ammattitaidolla ja avaimet käteen -palvelulla. Missä kunnossa tiilikattosi on? Onko tiiliä murentunut tai kenties jopa tippunut katolta viimeisen myrskyn jäljiltä? Ei hätää, meiltä löytyy vankka osaaminen tiilikatoista. Taidamme kaikkien kattomateriaalien ja kattotyyppien huollot sekä korjaukset. Kun kutsut meidät paikalle, tarkastamme kattosi kunnon ja annamme erittäin kilpailukykyisen tarjouksen kaikista kattotöistäsi.  Vaihdamme huonokuntoiset tiilet, pesemme katon, suojakäsittelemme sammaleen varalle ja tarvittaessa laitamme koko katon remonttiin. Kun kutsut meidät paikalle, voit luottaa siihen, että kattosi on parhaissa käsissä ja huollamme sekä korjaamme kattosi kuin se olisi omamme. Kattosi on kotisi suoja, pidetään siitä hyvää huolta.

Kärsikö huopakattosi Vihdissä, soita meille!

Korjaamme ja huollamme kaikki huopakatot Vihdissä laadukkaana avaimet käteen -palveluna. Huopakatto on hiljainen kärsijä, eikä se aina ilmoita ongelmistaan päällepäin. Pienikin vuoto voi aiheuttaa isoja korjaustarpeita, jos sitä ei huomata ajoissa. Jos huopa pullistelee tai on repeillyt, ovat nopeat toimet jo tarpeen. Piilevien ongelmien paikantaminen on haastavampaa ja siihen tarvitaan rautaista ammattilaista. Jos kattosi kunto huolestuttaa, voi soittaa meidät kattosi tarkastukseen. Käymme kattosi huolella läpi ja jos korjattavaa ilmenee, saat kaikki kattopalvelut saman katon alta. Meiltä saat vain täydellistä ammattilaispalvelua ja kun me olemme käyneet katollasi, voit olla varma että se kestää tulevat koitokset Suomen rankoissa sääolosuhteissa.

Tee katollesi palvelus ja kutsu meidät kattotöihin!