KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lahti – Ehjän katon alla kaikki on kivempaa

Ehjän katon alla kaikki on kivempaa, joten tilaa kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Lahdessa meiltä, jotka saamme kattosi kerralla kuntoon. Meiltä sujuvat kaikki katonkorjaukset ja katon paikkaukset, joita talvi on voinut aiheuttaa – ja niitähän ovat esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto, kattovuodon korjaus ja kastuneiden villojen vaihtaminen sekä lumen irrottamien lumiesteiden kiinnittäminen (sekä katon reikien paikkaaminen). Katon korjaustarpeen ja katon vesivahingon voi aiheuttaa myös myrsky. Kova tuuli voi irrottaa kattoturvatuotteita tai kattopeltejä saaden katon vuotamaan.

Toki katon paikkaus voi johtua yksinkertaisesti siitä, että ajan hammas on nakertanut kattoa, eikä se enää jaksa kestää kaikkia koettelemuksia. Me löydämme tavat katon paikkaamiseen niin Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä kuin Orimattilassakin. Tarvittaessa teemme tarjouksen osittaisesta katon vaihdosta tai tavallisesta kattoremontista, mutta aina kun mahdollista, tarjoamme katon korjaamista. Kattoon ei jää mitään tiivistettävää tai huollettavaa, mitä emme olisi huomanneet ja mistä emme olisi laatineet reilua tarjousta, sillä teemme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen.

Ota siis yhteyttä ruostevaurioiden korjauksen, kattoreikien paikkauksen tai vaikka painuneen katon oikaisun tiimoilta. Laskemme hyvän ja kotitalousvähennyskelpoisen hinnan paikan päällä, ja sitten onkin aika kääriä hihat sekä ruveta hommiin. Tarjolla on myös rahoitus – rahoitus, minkä järjestämisestä vastaa luotettu ja tunnettu yhteistyökumppanimme.

Huopakaton hyvä kunto vaatinee satunnaisia korjauksia

Huopakatot tunnetaan hyvin erilaisia rasituksia kestävinä kattoina, ja tämä pitää paikkansa. Tasakattokin voi kestää jopa 40 vuotta, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Joskus voidaan tarvita huopakaton tiivistämistä tai palahuopakaton korjausta sekä paikkausta. Jos katon korjaustarpeisiin puututaan nopeasti, on huopakaton korjaus pienimuotoisempi ja edullisempi kattotyö kuin siinä vaiheessa, että huopakatto olisi jo ehtinyt alkaa vuotaa. Jotta saumojen aukeamiseen tai esimerkiksi kuivumisesta johtuneeseen halkeamaan päästäisiin puuttumaan mahdollisimman nopeasti, kannattaa katon kunto ja tiiviys tarkastaa kaksi kertaa joka vuosi. Meidän asiakkaanamme saat kattotarkastuksen ilmaiseksi aina, kun teemme jonkin bitumikattoa koskevan työn Lahdessa.

Reikiä tai ruostevaurioita? Korjaamme peltikaton tilanteesta riippumatta

Peltikaton korjaamista kannattaa kiirehtiä Lahdessa, vaikka kyse ei olisi muusta kuin reikien paikkaamisesta tai ruostevaurioiden kunnostamisesta. Tilaa katon paikkaus meiltä, niin saat apua nopeasti. Pikaista, mutta tarkkaa ja ammattitaitoista palvelua on luvassa silloinkin, kun peltikatto vuotaa – tai kun tarvitset myrskyn irrottamien kattopeltien vaihtoa. Yksi tärkeimmistä peltikaton korjauksista on peltikaton aluskatteen korjaus, sillä vain aivan ehjästä aluskatteesta on ehkäisemään kattorakenteiden kastuminen ja vaurioituminen, jos peltikatto joku päivä alkaisi vuotaa. Aluskatteen avulla voit varautua niin talven kuin myrskynkin aiheuttamiin vaurioihin Lahdessa.

Tiilikaton korjauksissa tarvitaan ammattilaista

Ota yhteyttä ammattilaisiimme aina, kun tarvitset jotain tiilikaton korjausta tai paikkausta Lahdessa – olipa kyse vuotavien läpivientien tiivistämisestä tai vaikka tiilikaton aluskatteen korjaamisesta. Kaikki kattokorjaukset kysyvät ammattitaitoa – myös rikkinäisten tiilien vaihto. Rikkinäisten tiilien vaihto on erityisen hankalaa, jos kyseiset tiilet sijaitsevat katon jiirissä. Jos rikkinäisiä tiiliä ei vaihdeta, voi tiilikatto vuotaa Lahdessa, ja kattovuoto voi lyhentää katon elinkaarta. Oikein tehdyt katon paikkaukset ja katon huollot voivat saada betonitiilikaton kestämään jopa 70 vuotta. Savitiilikatto vetää vielä paremmin, sillä se voi toimia jopa huikeat sata vuotta. Olipa kattosi savi- tai betonitiilikatto, saat meiltä kaikki sen tarvitsemat työt aina katon tiivistämisestä sen uusimiseen asti, katon varustelua ja rännihuoltoja unohtamatta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.