KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Parkano – Oikea ajoitus säästää aikaa sekä rahaa

Katon paikkaus Parkanossa pelastaa rakennuksen kosteusvaurioilta. Kosteusvaurioita voi syntyä kaikista pienimmistäkin vaurioista. Ota yhteyttä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen tiimoilta, vaikka kyse ei olisi sen kummemmasta, kuin lumen irrottamien lumiesteiden kattoon jättämistä rei’istä. Katonkorjaus ja katon paikkaus kannattaa tehdä niin aikaisessa vaiheessa kuin suinkin, sillä nopean toiminnan ansiosta katon vesivahinko voi olla vielä täysin vältettävissä. Kun ei tarvita kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtoa tai puurakenteiden uusimista, säästyy aikaa ja rahaa.

Miten kattovuodon korjauksen, katon oikaisun, räystäslautojen ja -peltien vaihdon tai esimerkiksi kattoikkunan tiivistyksen osaa ajoittaa oikein? Katonkorjauksen oikea ajoitus Parkanossa, Ikaalisissa, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Karvialla, Kihniössä, Kurikassa ja Ylöjärvellä helpottuu säännöllisten kattotarkastusten avulla. Ota sinäkin tavaksi tarkastaa tai tarkastuttaa katto kaksi kertaa vuodessa. Tasakatto, pulpettikatto tai vaikkapa taitekatto on voinut vaurioitua talven aikana. Lumen paino, lumen liikkeet ja ulkolämpötilan sahaaminen plus- ja miinusasteiden välillä ovat voineet jättää jälkensä kattoon. Heti keväällä tehdyn kattotarkastuksen avulla katto osataan korjata ennen kesän sateita ja vesivuotojen aiheuttamia laho- tai homevaurioita.

Uudemman kerran lukkosaumakaton, palahuopakaton tai esimerkiksi betonitiilikaton kunto kannattaa tarkistaa syksyllä. Syystarkastus voi kertoa vuotavista IV-putkista, rikki menneistä kattotiilistä tai vaikka ruostevaurioista, mitkä kuuluu laittaa kuntoon ennen talvea.

Saat katon kuntotarkastuksen kaupan päälle kaikkien kattohuoltojen ja muiden kattotöiden yhteydessä, ja yksityisasiakkaalla on mainio mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä.

Katon tiivistyksen, osittaisen kattoremontin tai vaikka läpivientien uusimisen voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Huopakaton korjauksen hinnasta tarjous alkukatselmuksen jälkeen

Pelkän puhelinkeskustelun jälkeen emme voi olla varmoja, millaista palahuopakaton korjausta ja paikkausta Parkanossa tarvitset. Varsinkin silloin, jos kyse on jostain isommasta bitumipaanukaton, kolmiorimahuopakaton tai tiivissaumakaton korjauksesta (kuten siitä, että huopakatto vuotaa), tulemme tarkastamaan tilanteen paikan päälle. Kun olemme tarkastaneet katon ja katon alapuoliset rakenteet, tiedämme, millaista korjausta katto vaatii. Huopakaton paikkaus voi tarkoittaa saumojen tiivistämistä, huopavuotien uusimista tai vaikka kattoreikien paikkaamista. Tarvittaessa teemme tarjouksen tasakaton tai kaltevan katon uusimisesta, mutta katon vaihto on kuitenkin vasta viimesijainen vaihtoehto.

Peltikaton korjaus suunnitellaan paikan päällä

Riippuu tapauksesta, miten omakotitalon, rivitalon, kesämökin tai esimerkiksi kerrostalon peltikaton korjaus kuuluu tehdä. Meidän peltikattoasiantuntijamme tietävät, miten reagoida siihen, että peltikatto vuotaa – tai miten esimerkiksi myrskyvauriot kannattaa korjata Parkanossa. Tulemme paikan päälle suunnittelemaan reikien paikkauksen, kattopeltien vaihdon tai esimerkiksi peltikaton aluskatteen korjauksen. Alkutarkastuksen jälkeen annamme kilpailukykyisen tarjouksen aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai muun peltikaton korjauksesta. Asiantuntijamme tiivistävät, paikkaavat ja uusivat myös konesaumakatot. Tarvittaessa täydennämme kattourakka jollain kattohuollolla, mikä parantaa katon rasituksensietokykyä.

Tiilikaton korjaus on muutakin kuin tiilien vaihtoa

Tiilikaton korjauksesta ja paikkauksesta tullee ensimmäisenä mieleen rikkinäisten tiilien vaihto. Tiiliä voikin hajota useampaan otteeseen katon kymmenien vuosien mittaisen elinkaaren aikana. Edullisempi betonitiilikatto voi kestää 70 vuotta, ja arvokkaampi savitiilikatto saattaa yltää jopa sadan vuoden käyttöikään. Kun rikki menneet tiilet vaihdetaan nopeasti, ei katon alle pääse kosteutta laho- ja homevaurioita aiheuttamaan. Kattorakenteita suojaa aluskate, ja tarvittaessa korjaamme tiilikaton aluskatteenkin katon paikkauksen yhteydessä.

Tiilikaton korjaus Parkanossa voi tarkoittaa muutakin kuin tiilien uusimista tai aluskatteen tiivistämistä. Ammattilaisemme huomaavat, jos katto vuotaa piipun juuresta, tai jos jokin muu läpivienti on huonossa kunnossa. Tällaisessa tapauksessa teemme tarjouksen katon läpivientien tiivistämisestä, minkä avulla voidaan ehkäistä vesivuodot ja kosteusvauriot.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.