KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Konnevesi

Katon korjaus Konnevesi – kokeneet ammattilaisemme hoitavat paikkaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Korjaustarvetta syntyy niin sään ja ajan rasituksissa kuin mekaanisten vaurioidenkin toimesta. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa hoidetut kunnostukset auttavat välttämään vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän elinkaaren sekä paremman toimintavarmuuden. Haasteita katolle tuottavat monenlaiset sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vuosien varrella tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme ensiluokkaiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi, kuten Viitasaari, Äänekoski, Uurainen, Hankasalmi ja Laukaa. Tilaa siis katollesi takuuvarmat tekijät ja tyylikäs, kestävä työnjälki – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Konnevedellä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Konnevedellä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Konneveden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Konnevesi, huolehdimme kattosi tiiveyden kuntoon

Huopakaton korjaus Konnevesi – hyvinvoiva katto antaa rakenteille suojan, joten anna työ asiantuntevien osaajiemme käsiin. Huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä muun muassa myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton laittavat niin ikään lujille arkisemmat ympäristön kulutukset, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua kulumia, painumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat voivat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Konnevedellä, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti vaurioille sopiviksi, jotta työnjälki on mahdollisimman siisti ja pitävä sekä lopputulos pitkäikäinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin asennamme tarpeen mukaan erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Konnevedellä myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, meiltä korjaus onnistuu!

Peltikaton korjaus Konnevesi – uusimme kiinnikkeet ja tiivistämme liitokset

Peltikaton korjaus Konnevesi, paikkaamme taidolla ja tuotetuntemuksella reiät sekä ruostekohdat katteesta. Korroosio iskee kyntensä etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Seurauksena tästä kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat peltikaton myrsky- ja lumivahingot, jotka voivat tarkoittaa kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Konnevedellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on luonteeltaan kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Konnevesi, varmaotteiset osaajamme hoitavat homman

Tiilikaton korjaus Konnevesi – huolelliset tiivistykset kattosi parhaaksi saat pätevien ammattilaistemme kautta. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähitellen ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juuriaan katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevedellä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta vaipua vaihtokuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Konnevedellä viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, niin että katto saadaan jälleen asianmukaisesti suojaan sään ja sammaleen uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevesi – paikkauksilla pidetään rakenteet terveinä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevesi, tukemassa kattosi toimintakykyä, kun jätät työn varmaotteisten osaajiemme käsiin. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja ympäristön kulutukset, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on osunut katon kohdalle ja rikkonut samalla aluskatteen. Hoidamme korjaukset tarkalla palvelulla ja timanttisella laadulla – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöitä tehtäessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Paikkaamme katolta lahovauriot, valumajäljet ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon tilanne niin vaatii. Huolehdimme aluskatteen korjauksista ja paikkauksista kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevedellä hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevesi – korjaus säilyttää kattosi toimivuuden kohdillaan

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevesi – korjaus auttaa kattoasi pysymään kunnossa, kun laitat asialle ensiluokkaisen ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevedellä, pelasta katto vakavammilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet suojapellit ja falskaavat tai kovettuneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevedellä – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!