KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lieto – Tiivis katto antaa suojaa kosteudelta

Katon tulee olla tiivis ja pitää vettä, sillä muuten kattorakenteet, sisäkatto ja -seinät, kalusteet ynnä muu omaisuus ovat vaarassa kastua ja mennä pilalle. Rakennuksen arvo laskee kuin lehmän häntä, jos katto vuotaa Liedossa. Kattovuodon korjauksella onkin aina kiire – nopean toiminnan ansiosta kattorakenteet sun muut vesikaton alta löytyvät rakenteet voidaan saada pidettyä kuivina. Vaikka omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus alkaisi vasta sitten, kun katon vesivahinko on jo päässyt tapahtumaan, kannattaa katon paikkausta ja kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista kiirehtiä. Katonkorjauksella ja katon paikkauksella voidaan estää ongelmien paheneminen ja laajeneminen.

Tiilikaton, huopakaton ja peltikaton tiiviys on uhattuna jo siinä vaiheessa, kun lumi irrottaa katosta lumiesteet tai tikkaat. Kattovarusteiden irtoaminen väkisin jättää kattoon reikiä, joista voi päästä vettä katon alle. Myös katolta löytyviin rikkinäisiin tiiliin kannattaa puuttua ajoissa, sillä nekin voivat johtaa kattovuotoon ja kattorakenteiden kastumiseen. Myös auenneet saumat, ruosteen tekemät reiät, irronneiden peltikattonaulojen jälkeensä jättämät reiät ja huopavuotien halkeamat ovat asioita, joita ei kannata vähätellä.

Kaikki katon paikkaustarpeet tulevat havaittua ajoissa, kun harjakatto, pulpettikatto tai vaikka tasakatto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Saat tällaisen kattotarkastuksen kaupan päälle kaikkien kattotöidemme yhteydessä niin Liedossa kuin myöskin Aurassa, Kaarinassa, Marttilassa, Paimiossa, Pöytyällä ja Turussa. Jos kattotarkastus paljastaa jonkin korjaustarpeen, on lohdullista tietää, että sen voi tarvittaessa maksaa kauttamme (helposti) saatavalla rahoituksella – ja että työstä voi hakea kotitalousvähennystä.

Huopakaton korjauksia ovat muun muassa kattoreikien paikkaukset

Huopakattoakin voi joutua joskus korjaamaan. Olipa kyse tasakatosta paljastuneesta reiästä tai palahuopakaton korjauksesta ja paikkauksesta myrskyn jälkeen, ota yhteyttä meidän katonkorjauspalveluumme. Saavumme paikalle pikaisesti, pyrimmehän saamaan katon korjattua jo ennen, kuin huopakatto vuotaa. Vaikka huopakattovuoto jo olisi olemassa oleva realiteetti, löydämme parhaat ratkaisut huopakaton kunnostamiseen Liedossa.

Painotamme aina korjaustarpeiden ehkäisemistä, eli katon kunnon ylläpitämistä. Siksi saatammekin tarjota asiakkaalle myös sammaleentuhokäsittelyä, ovathan sammaleet monien kattoreikien ja saumavuotojen takana.

Ammattitaitoinen peltikaton korjaus voi sisältää myös kattohuollon

Peltikaton aluskatteen korjaus Liedossa on järkevää varautumista kattovuotoihin. Jos esimerkiksi reikien paikkaus tai irronneiden kattopeltien vaihto tai kiinnitys ei tapahdu välittömästi, voi peltikatto vuotaa Liedossa. Ehjä aluskate voi estää katon vesivahingon, kunnes vauriot havaitaan ja korjataan. Sekä pelti- että aluskatteen korjaustarpeet tulevat hoksattua puolivuosittaisen kattotarkastuksen yhteydessä. Kattotarkastus kertoo paitsi tarpeesta korjata peltikatto, myös (mahdollisista) tarpeista peltikaton huoltamiselle. Koska esimerkiksi kattomaalaus voi estää ruostevauriot ja niistä johtuvat kattovuodot, kannattaa katto huollattaa joko omana palvelunaan tai jonkin ammattitaidolla tekemämme peltikattokorjauksen yhteydessä. Toinen peltikatolle hyvää tekevä kattohuolto on peltikattonaulojen vaihto kateruuveiksi, sillä vanhat peltikattonaulat tuppaavat törröttämään, mikä altistaa vesivuodoille ja kattopeltien irtoamiselle.

Tiilikaton korjaukset liittyvät usein tiilien uusimiseen

Tiilikaton korjaus tai paikkaus Liedossa liittyy usein tiilien uusimiseen, sillä huokoista ja haljennutta kattotiiltä ei kannata alkaa liimata yhteen. Liimaus ei kuitenkaan kestäisi kauaa, tai sitten tiili ehtisi haljeta jostain toisesta kohdasta jo ennen liimauksen pettämistä. Rikkinäisten tiilien vaihto on melko yleinen tiilikattokorjaus – ja hyvin tarpeellinen, sillä ilman sitä tiilikatto vuotaa. Myös tiilikaton aluskatteen korjaus on maininnan arvoinen katon korjaus, sillä ehjä aluskate voi estää katon alapuolisten osien kastumisen, vaikka katto vuotaisi esimerkiksi harjatiilen kohdalta tai piipun juuresta. Meihin voit luottaa kaikissa tiilikattotöissä, myös katon kuntoa tukevissa kattohuolloissa!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.