KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Helsinki – Kattopaikkauksella saavutetaan hyvät tulokset

Katonkorjauksella ja katon paikkauksella saavutetaan hyvät tulokset Helsingissä, kun omakotitalon, kesämökin, autotallin, paritalon, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus on meidän vastuullamme. Toteutamme kaikenlaiset katon tiivistykset ammattitaidolla ja herkeämättömällä tarkkaavaisuudella. Harja- tai esimerkiksi tasakaton korjaus on kattoremonttia edullisempaa, joten suosittelemme katon korjausta aina, kun se on mahdollista.

Yleensä katto on mahdollista korjata. Meiltä sujuu jopa katon vesivahinkojen korjaus kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamisineen ja lahovaurioiden kunnostamisineen. Monet myrskyvauriotkin voidaan onnistuneesti korjata. Ota yhteyttä meihin, vaikka puu olisi kaatunut katon päälle! Katon korjaus on edullisimmillaan vaurioiden ollessa tuoreita, joten esimerkiksi lumen irrottamien lumiesteiden kattoon tekemien reikien korjausta ei kannata lykätä.

Kun peltikaton, tiilikaton tai huopakaton korjaa alan ammattilainen, tapahtuu työ luotettavasti. Katto ei enää vuoda piipun juuresta, eivätkä kattopellit enää lentele tuulen mukana. Kun teemme katon korjauksen ja tiivistyksen, tarjoamme kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Tuota kuntotarkastusta tarvitaan siksi, että kaikki huonossa kunnossa olevat kohdat tulisivat huomattua. Voi olla, ettei sillä hetkellä vuoda mikään muu kohta kuin pelkkä kattoikkuna, mutta katon kunnon tarkastus saattaa osoittaa piipun juurenkin tiivisteiden olevan haurastuneita. Kattotarkastus voi paljastaa myös irvistäviä saumoja, rikkinäisiä tiiliä, ruostevaurioita tai irtoamassa olevat kattotikkaat. Nopea puuttuminen näihin(kin) asioihin ehkäisee ennalta katon vaurioitumisen ja vuotamisen.

Tarkastamme rivitalojen, mökkien ja esimerkiksi ulkorakennusten katot myös sen takia, että kaikki huoltotarpeet huomattaisiin ajoissa. Kattoa kannattaa huoltaa, koska huoltotoimenpiteillä voidaan parantaa katon kykyä kestää erilaisia rasituksia. Maalaus tai sammaleiden poisto saa katon kestämään paremmin vuodesta toiseen, mikä tarkoittaa korjaustarpeiden vähenemistä ja kattovuotojen todennäköisyyden supistumista.

Varmista paras lopputulos ja tilaa lumivaurioiden tai esimerkiksi kattoreikien paikkaus tästä osoitteesta. Kun tulemme paikan päälle, voimme antaa kilpailukykyisen ja tietenkin myös kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksen katon korjaamisesta. Tarjolla on myös näppärä rahoitus katon korjaamisen maksamiseen. Tuon rahoituksen tarjoaa yhteistyökumppanimme, jolla on pitkä kokemus rahoitusalalta.

Jos katto vuotaa tai lumi irrotti lumiesteet jättäen kattoon reikiä, haluat varmasti saada katon kuntoon nopeasti, helposti ja kohtuullisin kustannuksin. Käänny siksi meidän puoleemme ja tilaa omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Helsinkiin. Meidän asiantuntevissa otteissamme katosta tulee jälleen tiivis ja toimiva – sellainen, kuin sen kuulukin olla. Hinnan katonkorjaukselle ja katon paikkaukselle kuulet jo etukäteen, sillä teemme alkutarkastuksen ennen töiden aloittamista. Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, miten myrskyvauriot, katon vesivahinko tai esimerkiksi vuotava piipun juuri kannattaa korjata, ja mitä avaimet käteen -pakettina tehty kattokorjaus Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai Sipoossa maksaa. Omakotitalon ja mökin katon korjaamisesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja partneriltamme voi hakea rahoitusta kattourakalle.

Kun sanomme ”avaimet käteen”, tarkoitamme mitä sanomme – kaikki katonpaikkauksen työvaiheet tehdään puolestasi. Jos puhutaan kattovuodon korjauksesta, voi hintaan kuulua niin vesikaton paikkaus, aluskatteen tiivistys kuin kosteusvaurioiden kunnostaminen. Jos yläpohjan eristeet ovat kastuneet, vaihdamme ne, ja toimitamme vanhat jäteasemalle. Teemme aina myös loppusiivouksen katon korjauksen jälkeen.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Huopakattojen ja palahuopakattojen suhteen meiltä löytyy erityiskattavaa osaamista, joten jos huopakattosi kaipaa korjausta tai huopakattoremontti kolkuttaa ovelle, olemme takuuvarma tekijä apunasi. Asennamme, kunnostamme ja uusimme kattoikkunat ja kattoluukut, sekä muut kattotuotteet ja kattoturvatuotteet. Kaikissa kattotöissä palvelemassa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjauksia voi ehkäistä sammaleentuhokäsittelyillä

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Helsingissä on aina fiksu veto. Myös tavallinen huopakatto kannattaa paikata ja tiivistää – mieluiten jo ennen, kuin huopakatto vuotaa. Huopakaton reikien paikkaus maksaa yleensä vain murto-osan siitä, mitä pitkään jatkuneen kattovuodon talon eri rakenteille aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaus.

Kaikista fiksuinta on tilata bitumikaton korjaus Helsinkiin meiltä, joilla on paljon kokemusta erilaisista huopakatoista ja niiden reikien, saumojen ja jiirien paikkaamisesta. Kunnostamme myös kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon, piharakennuksen tai vaikka paritalon katon läpiviennit.

Huopakatto voi vuotaa kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun tai vaikka piipun kohdalta. Tuollaisessa tapauksessa läpivienti on korjattava kiireesti, jottei katon alle pääse kosteutta. Jopa sisäkatto voi alkaa vuotaa, jos piipun juuri tai kattoikkuna on menettänyt tiiviytensä.

Saatat miettiä, miten vuotavat kattoikkunat, saumat, jiirit tai esimerkiksi sammalten aiheuttamat reiät tulevat huomattua tarpeeksi ajoissa. Meillä on tähän vastaus. Suosittelemme lämpimästi, että jokainen katto – oli se sitten palahuopakatto, tiivissaumakatto tai vaikka tiilikuvioitu peltikatto – tarkastettaisiin kahdesti vuodessa. Katon kunto on syytä tarkastaa talven molemmin puolin. Emme kuitenkaan ole sälyttämässä tätä kattotyötä sinun niskoillesi. Me teemme katon kunnon tarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä, joten riittää, että tilaat meiltä vaikkapa katon kevät- ja syyshuollot (joita ei kannattaisi jättää väliin minään vuonna).

Tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset voivat johtua sammaleista. Sammaleentuhokäsittely on hyvä tapa estää se, että katto reikiintyy tai saumat aukeavat, ja huopakatto vuotaa. Tasakatto tai satulakatto voi vaurioitua myös monista muista syistä Helsingissä. Yksi esimerkki on liian kovakouraisesti toteutettu kattohuolto. Kaikki huopakattotyöt kannattaa tilata meiltä, sillä me osaamme toimia niin, ettei sirotepinnoite vaurioidu – ei edes silloin, kun pudotamme lunta huopakatolta. Muita syitä huopakaton korjaamiselle ovat lumen ja myrskyn tekemät tuhot, katteen kuivuminen auringossa ja läpivientien tiivisteiden pettäminen. Avullamme monet ongelmat voidaan ehkäistä, ja pikainen sekä ammattitaitoinen kattokorjaus estää jo syntyneitä vaurioita muuttumasta yhtään pahemmiksi.

Peltikaton korjaus Helsingissä suunnitellaan alkukatselmuksen perusteella

Peltikaton korjaus Helsingissä tarkoittaa usein reikien paikkausta tai reikäisten kattopeltien vaihtoa. Jos katon maalipinta on huonossa hapessa ja/tai katolla on paljon vanhaa likaa, voi katto ruveta ruostumaan. Ruoste voi saada peltikaton vuotamaan, sillä se tapaa tehdä reikiä ja ohentaa kattopeltejä niin, että ne voivat vääntyä. Kova tuuli voi irrottaa joitain kattopeltejä – varsinkin, jos kattopellit on kiinnitetty nauloilla, joista osa on pumppautunut ylös ruodelaudoituksista. Myös talvi voi saada katon vuotamaan. Jos sulamisvettä jää jumiin kattojään taa, voi katto vuotaa saumoista. Alas tulevat kattolumet voivat irrottaa joitain kattotarvikkeita, ja silloin kattoon syntyy vuotoherkkiä reikiä.

Kerrostalon, kesämökin tai vaikkapa saunarakennuksen peltikaton korjaus Helsingissä suunnitellaan joka kerta erikseen. Jokainen peltikatto on erilainen kokonaisuus, eivätkä esimerkiksi myrskyvauriot ole keskenään samanlaisia. Jos siis tuuli irrotti peltilistat, kattopellit tai kattoturvatuotteet, ota yhteyttä ja tilaa peltikaton korjaus meiltä. Selvitämme, millaista tiivistystä aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai esimerkiksi suoraprofiilinen peltikatto kaipaa, ja onko tarvetta myös jollekin kattohuollolle.

Jos reikiä on kattopellin keskiosissa, on paras ajatella kattopeltien vaihtoa. Voimme vaihtaa yhden tai useamman kattopellin, tai vaikka koko vesikatteen. Jos peltikaton aluskatetta ei tarvitse korjata tai uusia, voimme toteuttaa osittaisen peltikattoremontin, jolloin aluskate jää paikoilleen. Aluskatteen kunnon merkitystä ei voida vähätellä: jos peltikatto vuotaa, on kaikki toivo aluskatteen varassa. Hyväkuntoinen aluskate voi vielä estää katon alapuolisten osien kastumisen ja vaurioitumisen, vaikka jokin sauma tai läpivienti vuotaisi peltikatolla. Mikäli katepellit irtoilevat, voimme vaihtaa peltikatenaulat tai vanhat, tiivisteiltään kuluneet ruuvit uusiin kateruuveihin.

Tarvittaessa tarjoamme jotain kattohuoltoa, kuten kattomaalausta (mikä torjuu ruostetta), tai esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnityksien asentamista Helsingissä. Lisäkiinnitykset saavat kattopellit pysymään paikoillaan kovassakin tuulessa. Meiltä luonnistuvat kokenein ottein kaikki peltikattotyöt, joten nimemme kannattaa painaa mieleen tulevaisuutta ajatellen.

Katto kannattaakin tarkastaa puolivuosittain siltä varalta, että siinä olisi joitain tuoreita vaurioita, tai että peltikaton aluskatetta pitäisi korjata. Vaikka katto on hyvin rasituksensietokykyinen, on parempi katsoa kuin katua!

Tiilikaton korjaus Helsingissä poistaa huolet vesivahingoista

Mikäli kaikki ei ole kunnossa katollasi, tilaa tiilikaton korjaus ja paikkaus Helsinkiin meiltä. Me laitamme tiilikaton sellaiseen kuntoon, ettei sinun tarvitse olla huolissasi katon vesivahingoista. Jos tiilikatto vuotaisi, voisi katon alle päästä vettä. Kosteus saattaisi lahottaa puurakenteet ja saada eristeet kasvamaan hometta, joten katon tiiviydestä kannattaa huolehtia.

Katon kunnon säännöllisen seuraamisen avulla saadaan tieto siitä, onko katolla esimerkiksi rikkinäisiä tiiliä tai vuotamaan ruvenneita kattoläpivientejä. Tiilikaton korjaus ja paikkaus Helsingissä tarkoittaa usein juurikin rikkinäisten tiilien vaihtoa. Rikkinäiset kattotiilet kuuluu vaihtaa, sillä tiilenkappaleiden yhteen liimaamisesta ei ole suurtakaan hyötyä. Tiilien vaihtaminen on erityisen haastavaa, jos tiilet sijaitsevat jiirissä, joten kannattaa ottaa yhteyttä meihin katon paikkaamisen tiimoilta. Vuotavat kattoikkunat, piipunjuuret, kattoluukut ja antennin juuret tiivistämme asianmukaisella tavalla.

On eittämätön tosiasia, että vettä voi vuosikymmenten kuluessa päästä katon alle tiilien välistä, rikkinäisten tiilien tai esimerkiksi harjatiilen kohdalta. Tiilikaton aluskate on olemassa siltä varalta, että tiilikatto vuotaa, tai että asunnosta karkaava lämpö uhkaa tiivistyä kosteudeksi katon alla. On melko tavallista, että tiilikatteen läpi pääsee sade- ja sulamisvettä tiilikaton vuosikymmenien pituisen elinkaaren jossain vaiheessa. Jos aluskate on ehjä ja oikealla tavalla asennettu, ei katon alle pääse syntymään vesivahinkoa, ennen kuin katto paikataan. Jotta mikään tiili ei olisi kauaa vaihtamatta ja aluskatteen mahdolliset tiivistystarpeet saataisiin hoidettua pian pois alta, on tiilikattokin hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Tiilikaton aluskatteen korjauksella saadaan luotettava suoja kosteusvaurioilta.

Kun teemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen Helsingissä, emme jätä hommaa vielä siihen, vaan tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen. Katon tarkastus kertoo, ovatko kaikki jiirit ja muut yksityiskohdat vielä hyvässä kunnossa. Katon tarkastuksen aikana panemme merkille myös mahdolliset huoltotarpeet, sillä voi olla, että omakotitalon tai esimerkiksi paritalon katto pitää pinnoittaa uudelleen. Muita tärkeitä tiilikattohuoltoja ovat tiilikaton harjaus ja sammaleiden poisto. Tilaa meiltä myös lumenpoisto tiilikatolta sekä kaikki sadevesijärjestelmää koskevat työsuoritukset!

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus on paras jättää alan ammattilaisille

Jos katto vuotaa, syyllinen löytyy usein peltikaton, tiilikaton tai huopakaton läpivienneistä. Näin ei ole joka kerta, voihan katto vuotaa esimerkiksi saumoista, jiireistä tai esimerkiksi sammalten tekemistä rei’istä. Emme siis ole mustamaalaamassa katon läpivientejä – kerromme vain totuuden siitä, että katto vuotaa usein juuri savupiipun juuresta tai esimerkiksi kattoikkunan kohdalta.

Jos tarvitset Helsingissä katon korjausta kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai jonkin muun läpiviennin kohdalta, ota yhteyttä meihin. Meidän kokeneet ammattilaisemme kunnostavat kattosi nopeasti ja luotettavasti. Katon läpivientejä kannattaa alkaa korjata heti, kun aihetta on. Parhaassa tapauksessa kattoikkunaa tai esimerkiksi kattovalokupua päästään korjaamaan jo siinä vaiheessa, kun tiivisteet ovat kuluneet, mutta pitävät vielä vettä.

Toiseksi parhaimmassa tilanteessa kattoikkunaa tai muuta peltikaton, tiilikaton tai bitumikaton läpivientiä päästään korjaamaan siinä vaiheessa, kun läpivienti jo vuotaa sateella, mutta aluskate on estänyt yläpohjarakenteiden kastumisen. Tuolloin riittää vesikatteen ja läpiviennin liitoksen tiivistäminen. Kosteusvaurioita ei ole lainkaan, joten katon korjaus on suorastaan helppo nakki (siis alan ammattilaisille; maallikon voisi olla haastavaa suoriutua tästä tehtävästä).

Luota kokeneisiin ammattilaisiimme, vaikka omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai esimerkiksi mökin vuotava kattoläpivienti olisi jo saanut katon alla olevat rakenteet kastumaan. Paikan päällä selviää, miten kattokokonaisuus on paras korjata, ja kuinka edullisesti voimme työt tehdä. Kattoremonttia tuskin tarvitaan, ellei kattokokonaisuus ole todella vanha tai muutoin huonokuntoinen.

Kastuneet kattorakenteet voi olla mahdollista kuivattaa, mutta lahovauriot pakottavat purkamaan ja uusimaan vaurioituneet rakenteet. Mikään ei estä lahoa leviämästä ympäriinsä. Kastuneet yläpohjan eristeet on syytä vaihtaa, sillä kosteus tuo mukanaan vaaran homevaurioista.

Katon korjaus TV-antennin, savupiipun, ilmanvaihtoputken tai esimerkiksi viemärintuuletusputken kohdalta voi vaatia lisätoimenpiteitä. Ehkä aluskatetta pitää paikata viemärintuuletusputken kohdalta, tai kenties aluskate on uusittava osittain piipun kohdalta? Ammattilaisiltamme sujuu myös kattoikkunan eristeiden ja höyrysulkujen uusiminen tai korjaaminen.

Jotta kattoikkunat ja muut katon läpiviennit päästäisiin korjaamaan mahdollisimman nopeasti, on katon kuntoa seurattava säännöllisesti. Katon kunnon tarkastus joka kevät ja syksy kertoo ajoissa kaikista katon korjaus- ja tiivistystarpeista. Tekemämme kattotarkastuksen jälkeen kuulisit myös tarpeesta rännien puhdistamiselle tai vaikka maalipinnoitteen uusimiselle.