KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Pernaja – Säästä aikaa ja rahaa ajoittamalla kattopaikkaus oikein

Kun omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen ajoittaa oikein, voi säästää paljon aikaa ja rahaa. Katonkorjaus ja katon paikkaus on sitä edullisempaa, mitä aikaisemmassa vaiheessa kattoreikien paikkaus, saumojen tiivistys tai kattovuodon korjaus Pernajassa aloitetaan. Katon paikkaus kannattaa tilata heti, kun lumi irrotti tikkaat aiheuttaen kattoon reikiä – tai heti, kun huomaa tuulen irrottaneen kattopeltejä tai repineen kattohuopa. Jos puu kaatuu katolle, tilaatkin katon korjauksen todennäköisesti saman tien, mutta samalla kiireellä kannattaa suhtautua myös vähäpätöisemmiltä vaikuttaviin vaurioihin.

Edes vanhaa peltikattoa, tiilikattoa tai huopakattoa ei kannata jättää odottamaan katon korjaamista. Vanha katto pitää uusia pian, mutta se kannattaa siitä huolimatta paikata lumen tai esimerkiksi kovan tuulen tekemien tuhojen jälkeen. Myös ruostevaurioihin, rikkinäisiin tiiliin ja sammalmättään alta paljastuviin reikiin kannattaa puuttua saman tien – joko katon paikkauksella tai aikaistamalla kattoremonttia. Enemmin tai myöhemmin edessä oleva katon uusiminen onnistuu edullisemmin, kun ei tarvita katon vesivahingon aiheuttamien vaurioiden korjausta. Kattosaneeraus tehdään aina mahdollisimman edullisella hinnalla, kun me olemme asialla, mutta esimerkiksi tarve vaihtaa kastuneita yläpohjan eristeitä ei voi olla vaikuttamatta kattourakan hintaan. Normaalitapauksessa eristeitä ei vaihdeta, mutta katon vesivahingon takia vanhat eristeet pitää kyyditä jäteasemalla, ja niiden tilalle tulee asentaa uudet, kuivat ja puhtaat eristeet.

Katon paikkauksen ja tiivistyksen Pernajassa, Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa ja Ruotsinpyhtäällä voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Tuota remonttilainaa voi hakea myös katon uusimiseen, jos se osoittautuu parhaaksi tavaksi laittaa tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi harjakatto kuntoon. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, ja tästä verovähennyksestä kehotammekin ottamaan kaiken ilon irti!

Laskemme tarjouksen huopakaton korjauksesta alkukatselmuksen päätteeksi

Jos emme ole nähneet kattoa omin silmin, emme voi olla varmoja siitä, millaista palahuopakaton korjausta ja paikkausta Pernajassa oikein tarvitaan. Varsinkin silloin, jos huopakatto vuotaa, tulemme paikan päälle alkukatselmusta tekemään. Tarkastamme palahuopakaton, tiivissaumakaton tai kolmiorimahuopakaton alapuolisine rakenteineen. Kun vauriot on kartoitettu, laskemme tarjouksen katon osittaisesta korjauksesta tai katon uusimisesta. Jos tasakatto tai kalteva katto on vuotanut vettä kattorakenteisiin, sisältää tarjous myös kosteusvaurioiden kunnostuksen.

Peltikaton korjaukseen ei tarvitse varautua etukäteen

Teemme kaikki kattotyöt Pernajassa avaimet käteen -paketteina. Se tarkoittaa muun muassa sitä, ettei sinun tarvitse varautua peltikaton korjaamiseen etukäteen. Jos huomaat, että peltikatto vuotaa, ota heti yhteyttä – me otamme kopin peltikaton paikkauksesta huolehtien siitä aina loppuun saakka. Peltikaton korjaus voi hoitua reikien paikkauksella. Astetta laajempi peltikattokorjaus olisi huonokuntoisten kattopeltien vaihto ja/tai peltikaton aluskatteen korjaus. Tässä vaiheessa voidaan tarvita myös kosteusvaurioiden kunnostusta peltikaton alla. Laajin peltikattokorjaus olisi kattosaneeraus, eli koko peltikaton uusiminen. Kattoremonttiin päädytään esimerkiksi silloin, kun katon tekninen käyttöikä on ylitetty.

Tiilikaton korjaus ei ole pelkkää kattotiilien vaihtoa

Tiilikaton korjauksesta ja paikkauksesta vastaavat ammattilaisemme tietävät, että tiilikatot korjataan usein vaihtamalla rikkinäiset kattotiilet uusiin. Jos tiilikatto vuotaa Pernajassa, voi kyse olla myös läpivienneistä, joten tarkastamme aina koko katon paikallistaaksemme vuotokohdat ja laittaaksemme katon kerralla kuntoon. Alkukatselmus saattaa osoittaa myös tiilikaton aluskatteen tarvitsevan korjausta, emmekä missään nimessä halua jättää sitä tekemättä. Jos aluskate ei ole aivan tiivis, voi tiilien välistä tai esimerkiksi harjatiilen kohdalta katon alle pääsevä kosteus vaurioittaa kattorakenteet. Aluskatteen paikkaus tai sen osittainen uusiminen ovat katon vesivahinkoja ennaltaehkäiseviä, tärkeitä tiilikattotöitä Pernajassa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.