KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Pyhtää

Katon korjaus Pyhtää – parannamme kattosi kuntoa sekä elinkaarta tarkoilla ja taitavilla kunnostustoimilla. Katolla kuin katolla korjaustarve tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin saattaa olla tarpeen teettää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toiset kohteet puolestaan vaativat astetta kattavampaa paikkausta, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattoa verottavat vuosien varrella myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan auttaa minimoimaan vauriot. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit.

Hoidamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhtäällä, katepinnan yksittäisistä kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset ammattiottein ja asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kymenlaakso; Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä ja Virolahti. Meiltä saat katolle kokeneet tekijät ja laadukkaat tuotteet sekä tarvikkeet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Pyhtäällä!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Pyhtäällä. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen puhdistus sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Pyhtään alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Pyhtää, palauttamassa kattosi teknisen toimivuuden

Huopakaton korjaus Pyhtää – kunnostus on pätevä ja tyylikäs palvelu, kun jätät työn osaavien tekijöidemme käsiin. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu tyypillisesti katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmestyä repeämiä, reikiä, kupruja, kulumia ja painumia, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhtäällä. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme tarkasti kohteelle sopiviksi. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Pyhtäällä myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Pyhtää, luotettavana laatutyönä osaajiemme kautta

Peltikaton korjaus Pyhtää – tehokkaat tiivistykset luotettavalla työnjäljellä hoituvat hienosti kauttamme. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten katon ovat äkisti yllättäneet lumi- tai myrskyvauriot, jotka voivat tehdä tuhoisaa jälkeä uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pyhtäällä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Pyhtäällä. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Pyhtää – paikkaamme sammaleen ja lumikuorman jäljet

Tiilikaton korjaus Pyhtää, meiltä löytyy kattava kokemus sekä tietotaito onnistuneen paikkauksen tueksi. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin seurausta sään ja ympäristön kulutuksista, kun tiiliä tuhoavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen ilmiö, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhtäällä täytyy toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhtäällä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kate pystyy jälleen kunnolla hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhtää – kunnostukset pidentävät katon käyttökaarta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhtää, taidokas kunnostus hoituu toimestamme kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Pienikin vuoto voi yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, esimerkiksi kosteus-, laho- sekä homehaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, johtuu se tyypillisesti sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Toteutamme tyylillä ja ammattitaidolla kaikenlaiset aluskatteen paikkaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pyhtäällä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien kaikki limitykset ja tiivistykset yksityiskohtia myöten kuntoon. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pyhtäällä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhtää – korjaus maksaa itsensä takaisin hyvinvoivana kattona

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhtää – korjaus hoidetaan siististi ja sujuvin ottein, kun laitat asialle ansioituneen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pyhtäällä, järkevä ratkaisu on kutsua paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pyhtäällä, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi tueksi ja turvaksi. Palkintona saat toimivan ja tyylikkään katon sekä rakenteille tiiviin suojan – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!