KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Luumäki – Satunnaisiin korjaustarpeisiin reagoitava kiireen vilkkaa

Voidaan sanoa, että mitä tunnollisemmin kattoa on huollettu, sitä vähemmän omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksia tarvitaan. Kaikkia katon paikkauksia ei kuitenkaan voida ehkäistä harjaamalla, pesemällä ja maalaamalla kattoa. Esimerkiksi lumi voi rikkoa kattoa Luumäellä. Katolta alas valuva lumimassa voi irrottaa lumiesteet tai tikkaat, jolloin katteeseen jää reikiä. Katto voi alkaa vuotaa noista rei’istä. Jos kattovuodon korjaus alkaa vasta jonkin ajan päästä, voidaan samalla joutua kunnostamaan katon vesivahinkoa – mikä voi tarkoittaa käytännössä kastuneiden villojen vaihtoa ja lahovaurioisten puurakenteiden uusimista.

Katonkorjaus ja katon paikkaus voi johtua myös myrskystä, voihan kova tuuli repiä kattovuotia tai paiskoa katolle oksia, mitkä rikkovat kattotiiliä. Lumi tai kova tuuli voivat rikkoa uusiakin kattoja Luumäellä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Lemillä, Miehikkälässä ja Savitaipaleella.

Tiilikatto, peltikatto, palahuopakatto tai huopakatto on korjattava kiireen vilkkaa, jotta katon alapuoliset osat eivät kastuisi. Luota kaikki kattokorjaukset meidän kattofirmamme vastuulle, niin kunnostamme kattosi mahdollisimman nopeasti – ja mitä erinomaisimmalla ammattitaidolla. Tiivistämme katon ja tarkastamme sen (veloituksetta) kauttaaltaan siltä varalta, että jokin muukin kohta olisi huonossa kunnossa. Tarvittaessa korjaamme tai uusimme myös aluskatteen, sekä kunnostamme kattorakenteet.

Omakotitalon ja mökin kattoa korjauttava voi hakea kattourakasta kotitalousvähennystä, ja katonkorjaukselle saa järjestettyä varsin näppärästi myös rahoituksen. Yksinkertainen tapa saada lainaa katon korjaamista varten on hakea remonttilainaa meidän nettisivujemme kautta.

Huopakaton korjausta suunnitellessa huomioidaan myös kustannukset

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Luumäellä alkaa katon tarkastamisella – sama pätee myös muiden kattojen korjausurakoihin. Paikan päällä selviää, miksi huopakatto vuotaa tai miksi siinä on esimerkiksi halkeamia. Tarkastuksen perusteella osaamme tehdä avaimet käteen -tarjouksen katon korjaamisesta – sellaisen, mikä voi pitää sisällään myös kattohuoltoja, joilla tasakatto tai muu katto saadaan pysymään hyvässä kunnossa myös jatkossa.

Katonkorjausta suunnitellessa otetaan huomioon myös katon korjauskustannukset. Meille on tärkeää valita asiakkaan kannalta kustannustehokkain ratkaisu, joten jos vaihtoehtoja on useampi, valitsemme huolellisesti asiakkaan kannalta parhaimman tavan katon kunnostamiseen. Vain tietyissä tilanteissa suosittelemme katon uusimista. Silloin on usein syynä katon korkea ikä.

Kattopeltien vaihto voi voittaa reikien paikkauksen peltikaton korjaustapaa valitessa

Kattopeltien vaihto voi osoittautua reikien paikkausta paremmaksi tavaksi tehdä peltikaton korjaus Luumäellä. Suosittelemme kattopeltien vaihtoa esimerkiksi silloin, jos peltikatto vuotaa lukuisten hyvin ruosteisten ja reikäisten kattopeltien takia – tai jos myrskyn irrottamat kattopellit ovat liian huonokuntoisia tullakseen uudelleen asennetuiksi katolle. Muistamme tarkastaa myös tarpeen tehdä peltikaton aluskatteen korjaus. Peltikaton aluskatteen korjauksen avulla voidaan välttää kattorakenteiden kastuminen ja lahoaminen, vaikka kattoon tulisikin jokin vuotava reikä, tai jos peltikatto alkaisi vuotaa piipun juuresta.

Tiilikaton korjaus vaatii näppäryyttä

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Luumäellä vaatii paljon – katon paikkaamisessa tarvitaan muun muassa perehtyneisyyttä, näppäryyttä, kunnollista välinearsenaalia ja uskallusta liikkua kaltevalla katolla. Tiilikaton korjaus (kuten rikkinäisten tiilien vaihto) myös antaa paljon. Jos omakotitalon tai esimerkiksi rivitalon kattoa ei korjata pikimmiten vaurioiden syntymisen jälkeen, voi tiilikatto vuotaa. Mikäli tiilikaton aluskatekin on korjaamatta, voi kosteus päästä pilaamaan kattorakenteet. Aluskate voi myös kulua pitkäaikaisen kosteusrasituksen myötä, joten vielä kattovuodon alkaessa ehjä aluskate saattaa alkaa vuotaa jossain myöhemmässä vaiheessa.

Tilaa kaikki tiilikaton korjaukset Luumäelle näppäriltä ja kokeneilta ammattilaisiltamme, niin urakat etenevät kaikin puolin sujuvasti. Meiltä kuulet myös tavoista pitää tiilet ehjempinä – esimerkiksi katon huoltomaalauksen avulla.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.