KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Akaa – katto kuntoon tilanteesta riippumatta

Katon korjaus Akaassa on kattotyö, mitä ei kannata lykätä – me tiedämme sen, ja tarjoamme siksi apua kaikissa omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, autotallin, taloyhtiön (esimerkiksi kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattojen korjauksissa turhia viivyttelemättä. Varsinkin kattovuodon korjauksella Akaassa on aina todella kova kiire, sillä katon alle pääsevä kosteus voi saada vahingot odottamattoman pahoiksi.

Kun katon tiivistys Akaassa, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella tai Vesilahdessa on tilattu meiltä, saa työstä kotitalousvähennystä, ja sille löytyy kauttamme näppärä rahoitus. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus auttaa välttymään uusilta ongelmilta.

Katonkorjaus ja katonpaikkaus on melko tavallinen kattotyö, sillä katto kokee joskus kovia ankarissa olosuhteissamme. Lumi saattaa irrottaa lumiesteet tai tikkaat, ja silloin kattoon tulee reikiä. Aurinko voi kuivattaa huopakaton niin, että se halkeilee ja alkaa vuotaa. Myrsky voi irrottaa vaikka kaikki kattopellit, ja runsas kosteus aiheuttaa ruostevaurioita. Laitamme tiilikaton, peltikaton tai huopakaton kuntoon Akaassa riippumatta siitä, mikä sen tilanne on. Jos ollaan jo tekemisissä katon vesivahingon kanssa, kunnostamme kastuneet puurakenteet ja vaihdamme kastuneet villat. Lopuksi tarkastamme katon siltä varalta, että katon kuntoa voitaisiin kohentaa jollain muulla kattopaikkauksella tai kattohuollolla.

Huopakaton korjaus tehtävissä ehkä paikkapalalla

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Akaassa tehdään aina tarpeen mukaan, samoin kuin myös tiivissaumakaton ja kolmiorimahuopakaton korjaus. Tasakatolle ilmestynyt reikä voi olla korjattavissa paikkapalalla. Palahuopakatto voidaan saada kuntoon liimaamalla irronnut paanu paikoilleen. Jos pelkkä kattopaikkaus ei riitä vaan huopakatto vuotaa, teemme yksin tein myös kosteusvaurioiden korjauksen katon alla. Pahat kosteusvauriot viittaavat huopakattoremontin tarpeeseen – otamme asiasta selvää.

Peltikaton korjaus pyrkii estämään kattovuodot

Peltikaton korjaus Akaassa – esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus – pyrkii estämään kattovuodot. Jos peltikatto vuotaa jo, on kiinni aluskatteesta, ovatko kattorakenteet kastuneet vai eivät. Peltikaton aluskatteen korjaus on oiva tapa ehkäistä katon vesivahingot jo ennalta, ja huonokuntoisimpien kattopeltien vaihto toimii peltikattovuotojen ehkäisijänä. Myös katon harjaus ja huoltomaalaus Akaassa saavat katon pitämään vettä kaikissa olosuhteissa.

Tiilikaton korjausta tarvitaan monina keväinä

Tiilikaton korjaus ja paikkaus ovat kattotöitä, joita tarvitaan monina keväinä Akaassa. Kyseessä on tuolloin rikkinäisten kattotiilien vaihto. Tiiliä hajoaa talvisin, kun tiilien huokosiin imeytynyt ja varastoitunut kosteus jäätyy. Kattotiiliä voi huoltaa poistamalla sammalet ja pinnoittamalla ne uudestaan, jotta rapautumista ei tapahtuisi.

Jos kuitenkin käy niin, että tiilikatto vuotaa (esimerkiksi juuri rikkinäisten tiilien kohdalta), toteutamme asianmukaiset korjaus- ja uusimistoimenpiteet. Niihin kuuluu muun muassa tiilikaton aluskatteen korjaus, sillä tiilikaton läpi ei pääse vettä, jos aluskate on ehjä. Aluskatteen kuntoa kannattaakin seurata yhtä tarkasti kuin tiilikaton ehjyyttä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saa meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.