KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Joensuu – Kattokorjaus uudelle tasolle

Uskallamme väittää vieneemme katonkorjauksen ja katon paikkauksen uudelle tasolle. Testaa itse, miten hyvin omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus meiltä onnistuu! Toteutamme ensiluokkaisella tavalla kaikenlaiset katon tiivistykset ja katon paikkaukset. Korjaamme niin tasakatot kuin mansardikatotkin avaimet käteen -periaatteella, ja kaupan päälle tarjoamme aina koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastus voi kertoa jostain muusta korjaustarpeesta. On hyvä, että sekin tulee hoidettua samalla kertaa. Kun katto on kaikin puolin kunnossa, voit suhtautua rankkasateisiin ja talven rasituksiin huolettomin mielin.

Kattotarkastuksen jälkeen kertoisimme myös mahdollisista huoltotarpeista. Tiilikattoa, peltikattoa ja huopakattoa kannattaa huoltaa säännöllisesti, jotta se kestäisi hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään. Tiilikatto ja huopakatto hyötyvät roskien poistosta, sammaleentuhokäsittelyistä ja pinnoitushuolloista. Pinnoite uusitaan tosin vain yhden kerran per katto. Peltikattokin tulee puhdistaa säännöllisesti. Peltikattomaalausta tarvitaan muutamaan otteeseen. Riippuu tilanteesta, onko huoltomaalausten väli 10 vaiko esimerkiksi 15 vuotta.

Niin kerrostalon kuin kesämökinkin katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Kevättarkastus voi kertoa kattovuodosta. Esimerkiksi kattoikkuna voi vuotaa päällään maanneiden lumien takia. Ehkä lumi on irrottanut tikkaat tai lumiesteet? Silloin katossa on reikiä, mitkä on paikattava niin pian kuin mahdollista. Reikäinen katto voi vuotaa, ja kattovuodon takia voidaan tarvita katon vesivahinkojen korjausta – kuten kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista. Kevättarkastuksen ansiosta katto saadaan hyvään kuntoon ennen kesää, mikä voi olla sateinen.

Syystarkastus voi kertoa tarpeesta aloittaa esimerkiksi myrskyvaurioiden korjaus. Jos puu on kaatunut katon päälle, huomaat vauriot varmasti ilman kattotarkastustakin, mutta myrskyvauriot ovat yleensä ”hienovaraisempia” – onneksi. Irronneet kattopellit pitää kiinnittää tai uusia mahdollisimman pian. Myös uupuviin kattotiiliin on puututtava heti.

Korjaamme katot mainiolla hinta-laatusuhteella myös Joensuun naapurikunnissa Ilomantsissa, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä.

Kun olet korjauttanut mökkisi tai omakotitalosi katon, voit vähentää töiden osuuden henkilökohtaisessa verotuksessasi. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä kannattaa käydä lukemassa Verohallinnon sivuilta.

Voit maksaa ison kattokorjauksen (kuten painuneen katon oikaisun tai pitkään jatkuneen kattovuodon korjauksen) tai pienen kattopaikkauksen (kuten huopakaton reikien paikkauksen) yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Rahoituksen hakeminen on helppoa – samoin kuin katon korjauttaminen. Teemme kaiken puolestasi aina loppusiivoukseen saakka, joten ota yhteyttä pyytääksesi varteenotettavan tarjouksen katon kunnostamisesta!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Joensuussa polkaistaan käyntiin alkutarkastuksella

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus polkaistaan käyntiin alkutarkastuksella. Ota yhteyttä ja kerro kattosi tarvitsevan korjausta, niin tulemme paikan päälle tarkastamaan, mistä oikein kiikastaa. Sen jälkeen osaamme antaa tarjouksen kaikista tarvittavista toimenpiteistä, kuten huonokuntoisten läpivientien uusimisesta tai irronneiden paanujen liimaamisesta.

Sama pätee myös tiivissaumakattojen ja kolmiorimahuopakattojen suhteen. Ota yhteyttä ja kerro, että huopakatto vuotaa Joensuussa, tai että huopakaton reikien paikkaus on ajankohtaistunut. Asiantuntijamme kartoittaa tilanteen paikan päällä. Sitten saat tarjouksen katon korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Samalla voimme toteuttaa jonkin kattohuollon, minkä avulla kattosi pystyy vastustamaan paremmin erilaisia rasituksia.

Voi olla, että antamamme tarjous koskee huopakattoremonttia. Emme tarjoa katon uusimista suoten päiten. Suosittelemme katon vaihtoa vain silloin, kun se on katon kunto ja ikä huomioiden paras tai jopa ainoa vaihtoehto. Tiivissaumakate kestää korkeintaan 40 vuotta. Sitten katto on vaihdettava, koska ikääntynyt ja haurastunut katto voi vuotaa milloin tahansa. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon, ja katon alle pääsevä kosteus voi levitä muihinkin rakenteisiin.

Jos kattoa ei tarvitse vaihtaa, tarjoamme katon tiivistystä. Meillä on pitkä kokemus huopakattotöistä, joten voit luottaa lopputuloksen laatuun kaikissa erilaisissa tilanteissa.

Peltikaton korjaus Joensuussa ei ole lykättävissä

Monia asioita voi lykätä. Esimerkiksi parturiaikaa voi siirtää, eikä mattojakaan ole pakko pestä joka vuosi. Peltikaton korjaus on niitä asioita, mitkä eivät ole lykättävissä. Peltikaton reikien paikkaus Joensuussa kannattaa tehdä heti, kun reiät huomataan, sillä reikäinen peltikatto vuotaa sateella ja talvella. Reiät tulevat huomattua ajoissa, kun katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Ammattilaisemme tietävät, mitä milloinkin on tehtävä. He tietävät, ovatko reiät tiivistettävissä, vai onko parempi toteuttaa kattopeltien vaihto. Jos vaihdamme kaikki kattopellit kerralla, on kyse osittaisesta peltikattoremontista. Varmistamme ensin aluskatteen kunnon. Jos peltikaton aluskatteessa on jotain korjattavaa, voi olla parempi tehdä normaali kattoremontti, minkä aikana uusitaan sekä kattopellit että aluskate.

Pari reikää ei vielä johda peltikattoremonttiin. Aina kun mahdollista, tarjoamme peltikaton korjaamista peltikattosaneerauksen sijaan. Tarvittaessa korjaamme peltikaton aluskatteen Joensuussa. Se voi tarkoittaa vaikka aluskatteen reikien paikkaamista tai aluskatteen osittaista uusimista piipun luota. Aluskatetta tarvitaan kattovuotojen varalta, mutta myös kondensio-ongelman takia. Jos asunnosta karkaava lämpö ja kosteus ei tuuletu ulos, voi kondenssivesi pilata kattorakenteet ja yläpohjan eristeet.

Peltikaton korjaaminen johtuu usein ruosteesta, mutta korjattavaa voi syntyä myös vanhojen naulojen irrotessa pois paikoiltaan. Kattopeltien naulojen tai huonokuntoisten kateruuvien vaihto uusiin kateruuveihin auttaa välttymään monilta ongelmilta. Tarpeen niin vaatiessa asennamme kattopeltien lisäkiinnitykset paikoilleen. Niiden ansiosta ei ole kovinkaan todennäköistä, että tuuli irrottaisi kattopellit tai peltilistat. Entä miten ruostetta torjutaan? Paritalon, huvilan tai vaikkapa piharakennuksen katto pysyy paremmin ruosteettomana, kun se puhdistetaan joka kevät ja syksy. Tarvittaessa pesemme ja maalaamme peltikaton. Kaikki peltikattotyöt onnistuvat täyden kympin arvoisesti, kun otat yhteyttä meihin!

Tiilikaton korjaus Joensuussa mahdollistaa pitkän käyttöiän

Valitsitko taloosi tiilikaton juuri sen pitkäikäisyyden takia? Betonitiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta, ja aidolle savitiilikatolle voi tulla ikää kokonaisen vuosisadan verran. Toki tällainen painaa vaakakupissa, kun teet valintaa eri katevaihtoehtojen välillä.

Tiilikattokin tarvitsee korjausta ja paikkausta, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Seuraa katon kuntoa ja tilaa tiilikattokorjaukset tästä osoitteesta, niin tiilikattosi voi kestää mahdollisimman pitkään. Voit ulkoistaa kattotarkastuksetkin meille. Teemme katon kunnon tarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä, mutta totta kai voit tilata ammattilaisiltamme myös pelkän kattotarkastuksen.

Jos rikkinäisiä kattotiiliä ei uusita eikä huonoon kuntoon päässeitä läpivientejä korjata, voi tiilikatto vuotaa Joensuussa. Tiilikattovuoto voi aiheuttaa mittavia korjaustarpeita. Muista siis kattotarkastukset, joiden aikana tulee varmistaa myös se, onko tiilikaton aluskatetta korjattava jollain tapaa.

Katon tarkastuksen jälkeen kuulet meiltä myös kattosi mahdollisista huoltotarpeista. Tiilikaton pitkäikäisyys riippuu myös siitä, miten sitä on huollettu. Säännöllisyys on tärkeää. Lisäksi kattohuoltajan on osattava valita sopivat huoltometodit. Liian rajut huoltotoimenpiteet voivat viedä niin sanotusti ojasta allikkoon, eli pahentaa tilannetta entisestään. Jokakeväinen ja -syksyinen roskien poisto tulee tehdä harjaamalla. Sammaleet kannattaa poistaa sammaleenpoistoaineella eikä painepesurilla. Puolivälissä katon elinkaarta tarvitaan pinnoitteen uusimista – siis jos kyseessä on betonitiilikatto. Savitiiliä ei pinnoiteta uusina eikä vanhoina. Talvisin voidaan tarvita lumenpoistoa. Tilaa myös talviset kattohuollot meiltä, niin mikään ei mene vikaan.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus ei ole mikään läpihuutojuttu

On asioita, joita voi tehdä ilman erityisosaamista tai ammatillista pätevyyttä. Sitten on asioita, mitkä kannattaa jättää asiantuntijoiden vastuulle. Kattokorjaukset kuuluvat niihin asioihin, joissa kannattaa luottaa ammattilaisiin – myös silloin, kun on kyse katon korjauksesta viemärintuuletusputken kohdalta Joensuussa. Jos tarvitset katon korjausta ilmanvaihtoputken kohdalta tai katon korjausta savupiipun kohdalta, ota yhteyttä meihin. Me tiedämme, ettei kyseessä ole mikään läpihuutojuttu. Paneudumme myös katon korjaukseen TV-antennin kohdalta koko tarmollamme ja kaikella ammattitaidollamme. Lopputulos on tiivis katto, mikä kestää myös tulevia rasituksia.

Mistä tietää, että tarvitsee katon korjausta kattoluukun kohdalta? Ainoa tapa saada asiasta tieto jo tarpeeksi aikaisessa vaiheessa (eli ennen sisäkaton tummumista ja lattioiden kastumista) on pitää kiinni katon säännöllisistä kuntotarkastuksista. Tarkastuta kattosi joka kevät ja syksy, olipa kyse konesaumakatosta, bitumipaanukatosta tai vaikka savitiilikatosta. Kerromme sinulle, onko kattoa korjattava kattoikkunan kohdalta tai jostain muusta kohdasta, ja mitä työn teettäminen maksaa.

Vasta paikan päällä selviää, miten katon korjaus esimerkiksi kattovalokuvun kohdalta on suoritettava. Joskus riittää ulkokatteen ja läpiviennin liitoskohdan tiivistys. Joskus läpivienti on uusittava. Samalla voidaan uusia eristeet, höyrynsulut, suojapellitykset tai kosteuden pilaamat rakenteet. Aluskatekin voi olla uusimista vailla. Koko aluskatteen sijaan voimme uusia vain vaurioituneet kohdat. Aluskatetta voidaan uusia kattotuoliväli kerrallaan. Tiedämme aina, mitä tehdä, joten ota yhteyttä kaikissa erilaisissa tilanteissa.

Ole yhteydessä huippuluokan ammattilaisiimme myös silloin, jos on kyse jostain isommasta kattokorjauksesta. Ehkä puu on kaatunut tiili- tai peltikaton päälle? Ehkä myrsky irrotti koko bitumikaton? Onko peltikatto painunut? Me emme ole mitään eilisen teeren poikia: olipa tilanne mikä hyvänsä, saat meiltä pätevän korjaussuunnitelman ja mitä parhaimman tarjouksen tiilikaton, peltikaton tai huopakaton korjaamisesta avaimet käteen -pakettina. Täyden palvelun paketti tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse liata käsiäsi missään vaiheessa, vaan aivan kaikki työvaiheet tehdään sinun puolestasi.