KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Myrskylä – Korjattu katto kestää sääilmiöitä vielä pitkään

Katonkorjaus ja katon paikkaus Myrskylässä ovat kattotöitä, joiden avulla katon saa kestämään sääilmiöitä vielä pitkään. Jos kattoa ei olisi mahdollista korjata kestävällä ja luotettavalla tavalla, tekisimme tarjouksen katon uusimisesta. Näin isoa kattourakkaa ei tarjota, ellei se ole suorastaan väistämätöntä. Esimerkiksi lumen irrottamien lumiesteiden kattoon aiheuttamat reiät saadaan korjattua muutenkin. Jopa katon vesivahinko voi olla korjattavissa ilman katon purkamista ja uusimista. Tarvittaessa nimittäin yhdistämme kattovuodon korjaukseen kastuneiden villojen vaihtamisen ja lahovaurioiden kunnostamisen.

Tarve tehdä katon paikkaus Myrskylässä, Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä tai Loviisassa selviää tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, kun katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Tilaa jokin omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tahi paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus, huolto tai muu kattotyö, niin tarjoamme kattotarkastuksen. Kattosi tarkastetaan niin räystäskourujen puhdistuksen, piipunhatun korjauksen kuin rikkinäisten tiilien vaihdonkin yhteydessä. Jos kattosi saa niin sanotusti puhtaat paperit, emme tarjoa minkäänlaista kattotyötä. Jos katossa kuitenkin on joitain ongelmakohtia tai huollon tarpeessa olevia paikkoja, teemme tarjouksen tarvittavista kattotöistä. Säännöllisten kattotarkastusten ja niiden perusteella tehtyjen paikkausten sekä huoltotoimenpiteiden avulla katto pysyy hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen.

Katon paikkaukset ja tiivistykset voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Rahoitusta saa tarpeeksi myös katon uusimiseen, jos se on se paras tapa laittaa bitumikatto, tiilikatto tai peltikatto kuntoon. Yksityisasiakkaiden kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys – sen avulla omakotitalon tai mökin katon korjauttaminen muuttuu vieläkin edullisemmaksi.

Huopakaton korjaus ehkäisee katon vesivahingon

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti, eikä muidenkaan kattojen kunnostamista kannata lykätä. Mitä nopeammin harjakatto, tasakatto, aumakatto tai esimerkiksi mansardikatto korjataan, sitä vähemmän todennäköistä on, että katto alkaa vuotaa. Jos huopakatto vuotaa Myrskylässä, voivat katon alla olevat vanerit, laudoitukset, muut puurakenteet ja eristevillat kastua. Kosteus ruokkii laho- ja homevaurioiden muodostumista. Kosteusvaurioiden korjaaminen puurakenteiden uusimisineen tulee kalliimmaksi kuin katon paikkaus siinä vaiheessa, kun urakkaan riittäisi yhden kattoreiän paikkaus, yhden sauman tai läpiviennin tiivistys tai parin irronneen paanun liimaaminen takaisin paikoilleen.

Yksi peltikatto, monta tapaa tehdä peltikaton korjaus

On monta tapaa toteuttaa peltikaton korjaus Myrskylässä, mutta alan ammattilainen osaa valita niistä parhaan. Tulemme paikan päälle tarkastamaan tiilikuvioisen peltikaton, lukkosaumakaton, aaltopeltikaton tai esimerkiksi konesaumakaton voinnin. Laadimme tämän käynnin perusteella sekä työsuunnitelman että kilpailukykyisen tarjouksen. Jos vauriot ovat pieniä, voidaan katto saada kuntoon tekemällä reikien paikkaus. Jos peltikatto vuotaa, sopii toivoa, ettei peltikaton aluskate ole ollut korjauksen tarpeessa. Ehjä aluskate voi nimittäin estää katon alapuolisten osien kastumisen. Tuolloin riittää läpivientien kunnostaminen tai esimerkiksi kattopeltien vaihto. Tarvittaessa teemme toki myös katon vesivahingon edellyttämät korjaustoimenpiteet, tai vaikka peltikattoremontin.

Kaikkia tiilikaton korjauksia ei voida välttää

Kaikkia tiilikaton korjauksia ja paikkauksia Myrskylässä ei voida välttää, mutta hyvä huolenpito auttaa pitämään omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi huvilan tiilikaton ehjempänä. Yksi melko tavallinen tiilikaton paikkaus on rikkinäisten kattotiilien vaihto, mikä johtuu usein tiilien rapautumisesta. Sammaleiden poisto ja kattomaalaus hidastavat merkittävästi tiilien rapautumista. Toki tiilikatto voi vuotaa myös siksi, että lumimassat ovat rikkoneet tiilet katon jiiristä – siksi lumenpudotus voi auttaa välttymään tiilikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaukselta. Kaikkia tiivistystarpeita ei voida välttää katon jopa 70-vuotisen elinkaaren aikana, siksi tiilikatto kannattaakin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Meiltä saat kuntotarkastuksen ilmaiseksi esimerkiksi katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.