KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Juva

Katon korjaus Juva, paikkaamassa vuodot ja rakennevauriot, kun annat työn asiantuntevan kattotiimimme käsiin. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Ajoissa tehdyt kunnostukset auttavat välttämään isommat ja vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Kattoa verottavat vuosien varrella sään- ja lämpötilanvaihtelut, lika, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä paahtava auringon uv-säteily. Pikkuhiljaa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä joutua korjauskuntoon, mikäli siihen iskevät varoittamatta lumi- tai myrskyvahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Juvalla, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, – katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Etelä-Savo; Mikkeli, Puumala, Pieksämäki, Rantasalmi ja Sulkava. Hoidamme korjaukset ammattiottein avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein ja menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat tiiviin ja tyylikkään katon, joka kestää sekä säätä että aikaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Juvalla!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Juvalla. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Juvan alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Juva – kunnostus on kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi

Huopakaton korjaus Juva, tiivistyksillä kohennat kattosi terveyttä, kun laitat asialle varmaotteiset osaajamme. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää muun muassa myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Huopakaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilua tapahtuu helpommin. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumoja koettelevat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Juvalla, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme tarkasti kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua tiiviiksi. Suoritamme Juvalla tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaukset, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Juva, paikkaukset lunastavat lisäaikaa katolle

Peltikaton korjaus Juva – paikkaamme kattosi ongelmakohdat tarkoin ja taitavin ottein. Kunnostamme muun muassa reiät ja ruostevauriot sekä muut korroosion jäljet. Peltikaton laittavat aikaa myöten koville myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys on mennyttä, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioitua löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään tuhoisat myrskyvauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Juvalla edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkauksesta saadaan pitävä. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Juvalla. Lisäksi kattopeltiseppämme hoitavat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Juva – tärkeä osa kattosi kunnossapitoa

Tiilikaton korjaus Juva, parhaan palvelun ja tyylikkään tuloksen saat helposti sekä huokeasti kauttamme. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä ujuttavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella huomattavaa haastetta tuottaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate sitoo kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on hyvä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkä vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Juvalla tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin – näin katto välttää vakavammat kosteusvauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Juvalla viimeistellään pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, jotta kate pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juva, kunnostus koituu rakenteiden parhaaksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juva – toteutamme katollesi laatupaikkaukset vankalla kokemuksella ja tietotaidolla. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienestäkin vuodosta voi yläpohjassa seurata mittavan kokoisia haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syyksi paljastuvat yleensä sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Hoidamme tasokkaat aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Juvalla.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, aina turvallisin tuottein ja menetelmin sekä kattosi tilanteen mukaan. Tärkeässä roolissa aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien takia on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juvalla luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juva – korjaus paikantaa kattosi huolet ja haastekohdat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juva – korjaus on tehokas apu kattosi parhaaksi, kun työn suorittaa ansioitunut ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Pahimmillaan falskaava läpivienti voi ohjata vedet sisätiloihin tai rakenteisiin, joten välitön reagointi on paikallaan, jotta ehkäistään vakavammat vahingot. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juvalla, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Vaihdamme kärsineet suojapellit sekä loppuunsa kuluneet tiivisteet. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juvalla, ja toteutamme tyylillä muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Vahva ja toimintakykyinen katto säilyttää parhaassa suojassa rakenteet – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!