KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Karjaa – Yläpohja haaveilee kuivuudesta ja tiiviistä katosta

Voidaan sanoa, että yläpohja haaveilee tiivistä katosta, sillä muussa tapauksessa yläpohjarakenteiden kuivuus ja terveys ovat vaakalaudalla. Jos katto vuotaa Karjaalla, voi kosteus levitä myös muihin rakenteisiin, aina sisäseiniin asti. Voit tehdä paljon estääksesi katon vesivahingon. Kaikki kattotyöt katon asentamisesta mahdollisten kattovuotojen korjaamiseen kannattaa teettää asiantuntijoillamme, ja lisäksi katon kunto kannattaa laittaa säännölliseen seurantaan. Tiheiden kattotarkastusten ansiosta mahdolliset katon paikkaukset saadaan tehtyä jo ennen, kuin on tarvetta vaihtaa kastuneet yläpohjan eristeet ja kunnostaa kattorakenteiden lahovauriot. Uudessakin katossa voi olla jotain, miksi tarvitset katonkorjausta ja katon paikkausta Karjaalla, Pohjassa, Tammisaaressa tai Raaseporin naapurikunnissa Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa tai Lohjalla. Katolta pudonnut lumi on voinut irrottaa lumiesteet, jolloin kattoon jää reikiä, tai kenties tuuli on päässyt vääntämään katon läpivientien suojapellityksiä. Meiltä saat parasta palvelua kaikissa kattokorjauksissa, ja järkevät hintamme voi maksaa yhteistyökumppanimme järjestämän rahoituksen avulla. Muistathan myös kotitalousvähennyksen – tuota verovähennystä pääsee hakemaan omakotitalon tai kesämökin kattokorjauksista.

Huopakaton korjaus tehdään täyden palvelun pakettina

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus, vuotavan kolmiorimahuopakaton tiivistys tai vaikkapa tiivissaumakaton myrskyvaurioiden kunnostus tapahtuu Karjaalla aina avaimet käteen -pakettina. Otamme jo etukäteen selvää siitä, miten tasakatto, pulpettikatto, harjakatto, aumakatto tai vaikkapa tornikatto kannattaa korjata, ja mitä urakka maksaa. Panemme merkille sen, miksi huopakatto vuotaa, tai mikä on aiheuttanut jonkin muun ongelman bitumikatolla. Tarjoamme ongelman, emme vain oireiden, poistamista. Huopakattovuoto voi johtua vaikkapa katolla olevista sammaleista – silloin tarjoamme vuotavan huopakaton korjausta sammaleenpoistolla ryyditettynä. Jos huopakattovuodon takana on huonokuntoinen kattoläpivienti tai katolta irronnut kattotarvike, käymme läpi kaikkien läpivientien ja kattovarusteiden kunnon vastaavien ongelmien ehkäisemiseksi. Paras apu huopakaton tiiviyden ylläpitoon saadaan kahdesti vuodessa toistetuista huopakaton tarkastuksista. Tiesithän, että saat meiltä sellaisen ilmaiseksi kaikkien huopakattotöiden (myös rännien puhdistuksen) yhteydessä?

Monet peltikaton ongelmat ovat täysin korjattavissa

Monet peltikaton ongelmat ovat korjattavissa Karjaalla. Voi olla, että katon kunnostamiseksi riittää reikien paikkaus, tai ainakin huonossa kunnossa olevien kattopeltien vaihto. Jos peltikatto vuotaa, tiivistämme vesikatteen ja tarvittaessa korjaamme myös peltikaton aluskatteen. Kattokorjaukseen kuuluu tietenkin myös kosteusvaurioiden kunnostus, jos sellaisia on jo ehtinyt syntyä katon alle.

Jossain vaiheessa peltikatto on pakko uusia. Katon ikä antaa osviittaa siitä, kauanko on aikaa seuraavaan peltikattoremonttiin, sillä hyvin huollettu peltikatto voi kestää jopa 50 vuotta. Aina puolen vuosisadan mittainen käyttöikä ei kuitenkaan ole mahdollinen. Pahat ruostevauriot, katolle kaatunut puu tai esimerkiksi pitkään jatkunut kattovuoto voi tarkoittaa sitä, että peltikattoremontti on parempi idea kuin peltikaton korjaus. Se, miten omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön katon korjaus kannattaa tehdä, ratkeaa paikan päällä.

Tiilikattohuollot Karjaalla tiilikaton korjauksien ehkäisijöinä

Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Karjaalla tarkoittavat usein rikkinäisten tiilien vaihtamista, sillä tiiliä menee rikki muun muassa kosteuden ja pakkasten yhteisvaikutuksesta. Pakkasrapautuminen voi saada aikaan se, että tiilikatto vuotaa sateella. Tässä vaiheessa myös tiilikaton aluskatteessa on jotain korjattavaa, sillä muussa tapauksessa aluskate olisi vienyt kosteuden saman tien katon räystäille. Aluskatteen kuntoa kannattaa seurata, samoin kuin tiilienkin kuntoa. Aluskatetta ei varsinaisesti voi huoltaa, mutta moni katon paikkaus ja kattovuodon korjaus voidaan ehkäistä asiantuntemuksella tehdyillä tiilikattohuolloilla. Pakkasrapautuminen ei pääse heikentämään katon kuntoa, jos tiilet pidetään puhtaina, sammaleettomina ja hyvin pinnoitettuina – meiltä saat kaiken tarvittavan tiilien suojaamiseen.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.