KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Nurmijärvi – Paikkaamme kaikenlaiset vauriot

Meidän kattopalvelumme on oikea paikka ottaa yhteyttä ja tilata omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus – riippumatta siitä, mikä katon rikkoi. Lumi on yksi syy sille, miksi saatat tarvita katonkorjausta ja katon paikkausta Nurmijärvellä. Lunta on ehkä ollut katolla liian paljon, tai ehkä lumi on pudonnut katolta vauhdikkaasti alas. Vauhdikkaan alas tulonsa aikana lumi on voinut irrottaa tikkaat tai lumiesteet, ja siksipä katolla on nyt reikiä. Lumen paino on voinut saada tiiliä hajoamaan katon sisätaitteen kohdalta, tai kenties ylimääräinen rasitus on laukaissut läpivientivuodon.

Kattovuodon korjaus tai jokin muu katon paikkaus voi johtua myös myrskytuulesta. Joskus myrskytuuli irrottaa kattoturvatuotteita, joskus kattopeltejä ja peltilistoja. Jos katto ei myrskyn jälkeen ole enää tiivis, on vaarana katon vesivahinko. Katon vesivahinko voi johtaa muun muassa tarpeeseen uusia kastuneet yläpohjan eristeet, mutta voi katon vesivahinko aikaistaa kattoremonttiakin.

Katon paikkaustarpeet saattavat johtua myös ajan hampaasta, eli pikkuhiljaa etenevästä kulumisesta. Alla kerromme lisää siitä, miten ajan hammas voi jättää jälkensä erilaisiin kattoihin Nurmijärvellä, Espoossa, Vantaalla, Tuusulassa, Hyvinkäällä ja Vihdissä.

Kulumista hidastavat kattohuollot, tarpeen mukaan tilatut kattopaikkaukset ja lopulta koittavat kattoremontit kannattaa tilata meidän ammattilaisiltamme. Töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja koko urakan voi lainoittaa kotisivujemme kautta haettavalla rahoituksella.

Ajan hampaan aiheuttamat huopakaton korjaukset

Jos palahuopakaton korjaus ja paikkaus Nurmijärvellä johtuu ajan hampaasta, voi kyse olla esimerkiksi sammaleiden aiheuttamista rei’istä, joista huopakatto vuotaa. Sammaleita esiintyy varsinkin vanhoilla huopakatoilla, olivatpa ne sitten tasakattoja tai vaikka monimuotoisia kattoja. Sammaleita torjutaan pitämällä katto mahdollisimman puhtaana. Katto on hyvä myös pinnoittaa kertaluotoisesti, jotta se jaksaisi vastustaa ikääntymistä ja haurastumista. Ajan hampaan aiheuttamaa on myös huovan venyminen. Meiltä saat parasta palvelua, olipa edessä huonokuntoisten vuotien vaihto tai ilmakuplien puhkaiseminen.

Ajan hammas voi johtaa myös peltikaton reikien korjaukseen

Peltikatto kestää säitä ja kosteutta todella hyvin, mutta satunnaisesti saatat tarvita peltikaton korjausta Nurmijärvellä. Kosteus voi aiheuttaa ruostumista – etenkin, jos katon maalipinnoitteessa on vaurioita. Ruoste voi saada aikaan sen, että peltikatto vuotaa. Selvitämme paikan päällä, onko omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon kattopellit vaihdettava. Pienet reiät voidaan paikata. Reikien paikkaus voi hoitua käytännössä esimerkiksi niin, että vaihdamme vanhan ruuvin tilalle isomman ruuvin, minkä tiiviste peittää kokonaan ruosteen myötä suurentuneen reiän.

On hyvä varautua siihen, että peltikatto vuotaa jonain vähemmän kauniina päivänä. Tämän takia peltikaton aluskatteen korjaus on yksi ratkaisevimmista töistä, mitä peltikaton kunnon eteen voidaan tehdä. Ehjä aluskate suojaa katon rakenteita, vaikka katto vuotaisi myrskyn tai lumen painon takia.

Ajan hammas voi aiheuttaa huolta ja murhetta tiilikaton korjauksen tiimoilta

Ajan hampaan aiheuttamat tilikaton korjaukset ja paikkaukset Nurmijärvellä voivat aiheuttaa huolta ja murhetta. Tiilikattoa korjatessa voi tarvita sellaisia työkaluja, joita ei joka autotallissa olekaan – sekä sellaista ammattitaitoa, minkä saa vain liikkumalla tiilikatoilla joka päivä vuodesta toiseen. Jos tiilikatto vuotaa, luota asiantuntijoihimme, jotka tiivistävät omakotitalon tai esimerkiksi paritalon katon pieteetillä.

Jätä huoleksemme myös tiilikaton aluskatteen korjaus. Tuo kattokorjaus voidaan toteuttaa vaikkapa uusimalla aluskate yksi kattotuoliväli kerrallaan. Konkarimme ovat nappivalinta myös rikkinäisten kattotiilien vaihtoon, rännien korjaukseen ja vuotavien läpivientien tiivistämiseen. Ensiksi mainittu kattopaikkaus on erityisen hankalaa, jos rikki menneet kattotiilet sijaitsevat katon sisätaitteessa, onhan uudet kattotiilet tuolloin mitoitettava ja leikattava oikean kokoisiksi.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.