KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lapinjärvi – Ehjän katon alla kelpaa asustella

Ehjän katon alla kelpaa asustella, eihän sisäkatosta silloin tipu vettä, eikä yläpohjan homevaurio vaikuta sisäilman laatuun. Jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto ei ole aivan ehjä, tilaa katonkorjaus ja katon paikkaus meiltä. Meiltä sujuu niin kattovuodon korjaus, lumen irrottamien tikkaiden aiheuttamien reikien paikkaus, irronneiden paanujen kiinnitys kuin aluskatteenkin tiivistys. Aluskate on tärkeä osa jokaista kattoa, sillä ilman aluskatetta voi pienikin kattovuoto aiheuttaa katon vesivahingon, ja silloin katon paikkaukseen tulee liittää kosolti muita toimenpiteitä, kuten esimerkiksi kastuneiden villojen vaihto.

Aluskatekin voi pettää pitkäaikaisen rasituksen seurauksena, joten omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon), kesämökin ja kaikkien muiden kiinteistöjen katot kannattaa tarkastaa usein siltä varalta, että kattoa tulisi korjata. Tässä auttaa se, että meidän ammattilaisillamme on tapana tarjota ilmainen kattotarkastus kaikkien kattotöiden (niin keväthuoltojen, otsalautojen maalauksen kuin vaikkapa myrskyvaurioiden korjaamisenkin) yhteydessä. Kattotarkastus kertoisi paitsi vielä korjaamista ja tiivistämistä odottavista vaurioista, myös kattohuolloista, joilla katon ehjyyttä voidaan vaalia Lapinjärvellä.

Lapinjärven lisäksi voit luottaa asiantuntemukseemme ja aikaan saaviin otteisiimme myös Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä ja Orimattilassa. Korjaamme kaikki katot avaimet käteen -periaatteella, ja yksityisasiakkaana voit hakea töistämme kotitalousvähennystä. Harjakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi tasakaton kunnostuksen voi maksaa myös rahoituksella, mikä on haettavissa kotisivujemme kautta.

Huopakaton kunto pysyy yllä huolloilla ja satunnaisilla korjauksilla

Huopakattohuollot ja satunnaiset kattokorjaukset saavat huopakaton kestämään enimmillään 40 vuotta. Palahuopakattoakin kannattaa korjata, paikata ja huoltaa, sillä näin bitumipaanukatto voi suojata rakennusta jopa noin 20 vuoden ajan. Ota yhteyttä, jos pulpetti- tai vaikka tasakatossa on jotain kunnostettavaa, kuten ilmakuplia, huonokuntoisia läpivientejä, auenneita saumoja tai vaikka reikiä. Jos huopakatto alkaa vuotaa, voi kastuneisiin kattorakenteisiin muodostua lahoa. Yläpohjan eristeisiin voisi kattovuodon takia syntyä hometta, joten katon epätiiviyksiin kannattaa puuttua nopeasti niin Lapinjärvellä kuin muuallakin. Edullisin kattokorjaus on se, mitä ei koskaan tarvittu – siksi suosittelemme tarvittaessa sammaleiden poistoa ynnä muita kattohuoltoja, joiden avulla omakotitalon tai esimerkiksi kerrostalon katon kunto pysyy vielä parempana.

Irronneita kattopeltejä, reikiä vai läpivientivuotoja? Anna meidän korjata peltikattosi

Tässä sinulle kattopalvelu, jolta onnistuu peltikaton korjaus tilanteesta riippumatta. Se, miten piharakennuksen, paritalon, rivitalon tai vaikka mökin peltikatto kannattaa korjata, selvitetään paikan päällä. Joskus ei ole kyse sen kummemmasta kuin reikien paikkauksesta. Joskus peltejä on irronnut katolta tai ne ovat kovin ruosteisia, ja silloin saatamme tehdä tarjouksen kattopeltien vaihtamisesta. Mikäli uusisimme kaikki pellit kerralla, kutsuttaisiin työtä osittaiseksi peltikattoremontiksi. Löydämme ratkaisut myös siihen, jos peltikatto vuotaa – katon paikkauksen lisäksi voimme toteuttaa Lapinjärvellä myös peltikaton aluskatteen korjauksen ja kosteusvaurioiden kunnostuksen.

Tiilikaton korjaus onnistuu ammattilaisvoimin – pyydä tarjous myös vuotokorjauksista

Tiilikaton korjausta tai paikkausta Lapinjärvellä ei kannata tilata mistä tahansa. Alan ammattilaiset osaavat laittaa kuntoon tiilikaton kuin tiilikaton! Jos tiilikatto on hyvin huonossa kunnossa (esimerkiksi siksi, että tiilikatto vuotaa ja tilanne on jatkunut jo pidempään), teemme tarjouksen katon uusimisesta. Jos tiilikattoremonttia ei tarvita katon iän tai yleiskunnon puolesta, tarjoamme rikkinäisten tiilien vaihtoa, vaikkapa tiilikaton aluskatteen korjauksella ryyditettynä. Meiltä luonnistuu myös rikkinäisten tiilien vaihto jiiristä, eli katon sisätaitteesta. Rikki menneiden tiilien vaihto ei ole aivan niin yksinkertaista, kuin voisi luulla, mutta tiilikattoammattilaisemme taitavat kaikenlaiset kattotyöt – myös tiilien ehjyyttä tukevat tiilikattohuollot. Tiilikatto tarvitsee muun muassa sammaleiden poistoja kestääkseen mahdollisimman pitkään.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.