KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Loviisa – Sataa, sataa ropisee, mutta tiivis katto pitää vettä

Huopakatot, tiilikatot ja peltikatot kannattaa tarkastaa puolen vuoden välein siltä varalta, että katossa olisi jokin kohta, mikä edellyttäisi katon paikkausta. Katonkorjauksella ja katon paikkauksella ei läheskään aina tarkoiteta mitään ihmeellistä urakkaa, kuten kattovuodon korjausta ja katon vesivahingon kunnostamista kastuneiden villojen vaihtamisineen. Katon paikkaus voi tarkoittaa vaikkapa lumen irrottamien tikkaiden kattoon tekemien reikien paikkaamista, tai ilmanvaihtoputken läpiviennin tiivistämistä. Katon paikkaus Loviisassa voi tarkoittaa myös rikkinäisten tiilien vaihtoa, mikä onkin suhteellisen tyypillinen tiilikaton korjaus. Peltikaton korjauksista voidaan tässä yhteydessä mainita ruosteisten kattopeltien vaihto, ja huopakaton paikkauksista sammaleiden avaamien saumojen tiivistys.

Ajoissa korjattu ja paikattu katto pitää vettä. Kun omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksista on huolehdittu, voit olla huolettomin mielin rankkasateellakin. Tilaa katonkorjaukset ja katon paikkaukset meiltä, jotka kunnostamme kaikenlaiset katot nopeasti ja luotettavalla ammattitaidolla.

Toimimme paitsi Loviisassa, niin myös Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa ja Pyhtäällä. Alueen yksityisasiakkaat voivat hakea kattovuotojen korjauksista ja muista kattokorjauksista kotitalousvähennystä, ja kattourakalle saa järjestettyä näppärästi myös rahoituksen. Helppo tapa saada lainaa katon korjaamista varten on hakea kotisivujemme kautta tarjottua remonttilainaa.

Millaista huopakaton korjausta tarvitset?

Kun tilaat meiltä jonkin kattotyön, esimerkiksi palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen, tulemme paikan päälle tilannetta selvittämään. Katto voidaan korjata monella eri tavalla, joista ammattilaisemme valitsevat katon kannalta parhaan. Otamme huomioon myös tasakaton tai esimerkiksi aumakaton korjauskustannukset. Etsimme taloudellisesti kannattavimman tavan puuttua siihen, että huopakatto vuotaa – tai vaikka siihen, että tuuli on repinyt vuotia ja irrottanut kattoturvatuotteita. Taloudellisesti kannattavin vaihtoehto on usein katon osittainen korjaus, mutta teknisen käyttöikänsä päässä olevat huopakatot kannattaa uusia. Esimerkkejä huopakattojen osittaisista korjauksista Loviisassa ovat saumojen tiivistykset, huonokuntoisten vuotien irrottamiset ja uusimiset, irronneiden paanujen liimaukset ja vuotavien läpivientien tiivistykset.

Kattopeltien vaihto eräs tapa suorittaa vuotavan peltikaton korjaus

Kattopeltien vaihto on yksi tapa puuttua siihen, että peltikatto vuotaa Loviisassa. Jos katto vuotaa siksi, että kattopellit ovat hyvin ruosteiset ja reikäiset, on ne paras uusia. Reikien paikkaus voisi tuossa tapauksessa olla vain väliaikaisen avun tuova peltikaton korjaus. Kattovuodon korjaamiseen voi liittyä myös peltikaton aluskatteen korjaus, voihan katon läpi vuotava vesi rasittaa aluskatetta niin, että se kuluu puhki. Jos aluskatekin on rikki, ei mikään estä aaltopeltikaton tai jonkin muun peltikaton alla olevia kattorakenteita kastumasta. Kastuneet kattorakenteet tulee kuivattaa peltikaton korjauksen yhteydessä, tai mahdollisesti jopa uusia. Myös villat pitää vaihtaa, jos peltikattovuoto pääsee ne kastelemaan. Puolivuosittaisten kattotarkastusten ansiosta katon mahdolliset vauriot voidaan saada huomattua ja korjattua jo ennen kattovuotoja.

Erikoisosaamista ja erikoistyökaluja tiilikaton korjaukseen

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Loviisassa vaatii vähintäänkin perehtyneisyyttä tiilikaton kunnossapitoon, mutta usein se vaatii erikoisosaamisen lisäksi myös erikoistyökaluja. Erikoistyökaluja tarvitaan esimerkiksi tehtäessä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa jiirin kohdalta, onhan tiilet leikattava timanttilaikalla. Jos rikkinäisten tiilien vaihto epäonnistuu tai jää väliin, voi tiilikatto vuotaa. Tiilikaton alla on aluskate siltä varalta, että ulkokaton läpi alkaa päästä vettä, mutta aika voi haurastuttaa aluskatteenkin materiaalin vieden mennessään sen kyvyn pitää kosteutta. Suosittelemmekin, ette tiilikaton kuntotarkastuksien yhteydessä tarkasteta yksinomaan vesikaton tiiviyttä ja kattotarvikkeiden kiinnikkeiden luotettavuutta, vaan myös tarve tehdä tiilikaton aluskatteen korjaus. Yläpohja kannattaa kuntotarkastaa myös kondensoitumisen aiheuttamien kosteusvaurioiden varalta, joten vierailu katon alla kuuluu meidän tekemiimme kattotarkastuksiin.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.