KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Tampere – kokeneet katemestarimme ovat käytettävissäsi Tampereellakin kilpailukykyisin hinnoin!

Tarvitsetko teräksenlujaa ammattiapua katon korjaus- tai paikkaustöihin Tampereella? Ehkä katto vuotaa, lumi irrotti lumiesteet tai puu kaatui katon päälle? Kokeneet katemestarimme rientävät hätiin hippulat vinkuen!

Tiimillämme on pitkä kokemus kaikenlaisista huopa-, pelti- ja tiilikaton korjaustöistä. Niin vuotavan katon paikkaus, irronneen lumiesteen, tikkaiden (tai muun kattotuotteen) kiinnitys takaisin paikoilleen, katon vesivahinkojen korjaus, kastuneiden yläpohjan eristeiden tai villojen vaihtaminen, murtuneiden tiilien vaihto, ruostevaurioiden korjaus, myrskyvaurioiden korjaus, lumivaurioiden korjaus kuin monet muutkin toimenpiteet ovat meille rutiinihommaa!

Kaupan päälle arvioimme kattosi yleiskunnon. Jos silmiimme osuu pieniäkään kattosi terveyttä heikentäviä kupruja, tuomme ongelmat tietoosi ja annamme halutessasi tarjouksen muistakin katolla kaivattavista toimenpiteistä. Meiltä löytyvät troopit kattosi kaikkiin vaivoihin.

Hinnat laskemme projektikohtaisesti, mutta pitkällä kokemuksella teemme työt aina kustannustehokkaasti. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Jos katolla on isompia ruttuja, kannattaa tietysti pitää mielessä mahdollisuus maksaa katon korjauslasku osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella.

Kun katon korjaus ja paikkaus tai muut katon kunnostustyöt ovat kohteessasi tarpeen, ethän siis epäröi kääntyä meidän puoleemme? Kokeneet katemestarimme ovat käytettävissäsi koko Tampereen alueella, ja palveluverkostomme kattaa myös lähialueet Orivedeltä Hämeenlinnaan, Urjalaan, Sastamalaan, Häijäälle, Kyrökoskelle ja Lempäälään.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Tampereella on lähellä katemestareidemme sydäntä

Katonkorjauspalvelumme on niittänyt hyvää mainetta Tampereen suunnalla jo monet vuodet muun muassa huopakaton korjaustöiden merkeissä. Bitumikermikaton, kolmiorimakaton ja palahuopakaton korjaus ja paikkaus on erittäin lähellä sydäntämme, ja katemestarimme ovatkin hämmästyttäneet tamperelaiset asiakkaamme huopakaton korjaustaidoillaan kerta toisensa jälkeen.

Huopakattoa vaivaavat usein pintahuopaan ilmaantuneet reiät, halkeamat sekä huopien repsottavat saumat. Niiden korjaus on meille onneksi pikku juttu. Huopakaton reikien ja halkeamien paikkaus ja irvistävien saumakohtien korjaus hoituu yleensä helposti ja nopeasti tarkoitukseen sopivalla massalla.

Pitkän kokemuksen ansiosta suoriudumme kuitenkin ammattitaitoisesti myös vakavammista ongelmatilanteista. Jos esimerkiksi lumi on painanut kattorakenteet notkolle, ei painuneen katon oikaisu tuota meille ongelmia. Tai jos huopakatto vuotaa ja vuoto on lahottanut aluslaudoitusta ja kastellut katon eristeet, hoituu lahovaurioiden korjaus ja vettyneiden eristeiden vaihto meiltä muitta mutkitta.

Vaikka meillä on kaikkiin huopakaton korjaustöihin selvät sävelet, arvioimme aina tapauskohtaisesti parhaat toimenpiteet tilanteen ratkaisemiseksi. Tähtäämme siistiin ja kestävään lopputulokseen turhia kuluja kaihtaen. Tällä taktiikalla olemme saaneet jatkettua monen huopakaton elämää jopa vuosikymmenillä.

Kaikesta huolimatta kannattaa pitää mielessä, että hyvin monia huopakaton korjaustarpeita voidaan ennaltaehkäistä tunnollisella huoltamisella. Huoltaminen pitää esimerkiksi lumen ja sammaleen aiheuttamat vauriot minimissään helposti ja edullisesti. Meiltä tilaat kätevästi sekä huopakaton korjaustyöt että huollot Tampereelta Orivedelle, Hämeenlinnaan, Häijäälle, Lempäälään, Kyrökoskelle, Urjalaan ja Sastamalaan!

Peltikaton korjaus Tampereella ja lähialueilla luotetaan usein kokeneiden kattopeltiseppiemme käsiin

Ei ole tavatonta, että tiimimme saa kutsun peltikaton korjaustöihin Tampereelle tai lähialueille. Kattopeltiseppämme ovat kuuluja peltikaton korjaustaidoistaan, joten moni kääntyy meidän puoleemme kaikissa peltikattoa koskevissa huolenaiheissa.

Jos esimerkiksi lumi repi kattoa tai kattotuotteita alas rymistessään, tuuli tai myrsky irrotti kattopellit tai peltilistat, peltikatto vuotaa tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiin kateruuveihin on tarpeen, olemme monen tamperelaisen luottofirma. Meihin turvautuvat niin kotitaloudet, yritykset kuin taloyhtiötkin.

Eikä se ole mikään ihme. Esimerkiksi peltikaton reikien paikkaus, ruosteisten kattopeltien vaihto, kattopeltien lisäkiinnitykset, katenaulojen vaihto kateruuveihin ja irronneiden kattotuotteiden kiinnitys takaisin paikoilleen sujuu meiltä hämmentävän helposti. Jopa peltikaton aluskatteen korjaus onnistuu taitavalta tiimiltämme korkein arvosanoin!

Jos peltikattosi kaipaa korjausta tai paikkausta, voit siis kääntyä puoleemme huolettomin mielin. Tulemme pian diagnosoimaan ongelman ja annamme hyvän tarjouksen kattosi kaipaamista toimenpiteistä.

Käsittelymme jälkeen tiedät, että kattosi on jälleen kaikin puolin kunnossa. Meillä ei korjata vain katon näkyviä osia, vaan esimerkiksi vuotokorjausten yhteydessä huolehdimme aina myös katon välissä olevat rakenteet kuntoon.

Mistä muualta saat näin hyvää peltikaton korjauspalvelua Tampereella, Hämeenlinnassa, Sastamalassa, Juupajoella, Lempäälässä, Orivedellä tai muualla siellä suunnalla? Käänny siis meidän puoleemme, kun profiilipeltikaton, lukkosaumakaton tai konesaumakaton korjaus on Tampereella tai lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi tarpeen.

Tiilikaton korjaus Tampereella taidolla ja tarkkuudella niin betoni- kuin savitiilikatoillekin

Huopa- ja peltikaton korjaustöiden ohella myös tiilikaton korjaus ja paikkaus on katemestareidemme osaamisalueen ytimessä. Kun tiilikatto vuotaa tai on kärsinyt muita vaurioita, meiltä saat sille takuulla tepsivät lääkkeet!

Katemestarimme suoriutuvat kaikista tiilikaton korjaustöistä rutiinilla, olipa kyseessä sitten lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus, vuotavan tiilikaton paikkaus, rikkinäisten kattotiilien vaihto tai vaikka tiilikaton aluskatteen korjaus. Edes notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu ja vettyneiden eristeiden vaihto eivät tuota meille ongelmia.

Teemmekin tiilikaton korjaustyöt aina kokonaisvaltaisen ammattitaitoisesti. Emme jätä katollesi tai sen väliin mitään mätää!

Samalla katemestarimme pitävät huolen siitä, että työn jälki on siistiä. Jos meidän täytyy uusia tiiliä korjaustöiden yhteydessä, eikä varatiiliä ole jemmassa tarvittavaa määrää, teemme parhaamme löytääksemme tilalle tismalleen muuta kattoa vastaavia tiiliä.

Kun kaipaat osaavia käsiä tiilikaton korjaukseen Tampereella, Hämeenlinnassa, Urjalassa, Lempäälässä, Orivedellä, Juupajoella tai muualla siellä suunnalla, miksi siis kääntyisit muiden firmojen puoleen? Katonkorjauspalvelustamme tiedät saavasi komealle tiilikatollesi sen ansaitsemaa käsittelyä yläpohjasta piipunhattuun.

Psst… tiesithän, että monia tiilikaton vaurioita voi ennaltaehkäistä huoltamalla? Jokainen tiilikatto nauttii säännöllisestä puhdistamisesta, ja sammaleenpoisto ja suoja-ainekäsittely tai uudelleenpinnoituskin tulevat tarpeeseen aina silloin tällöin. Lumenpudotuksiakaan ei sovi unohtaa. Onneksi saat meiltä korjaustöiden ohella myös tiilikaton huollot osaavin käsin ja kohtuu hinnoin kaikkialla Tampereella ja lähiseudulla!

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus aiheuttaa päänvaivaa usein Tampereellakin

Hyvin usein niin pelti-, tiili- kuin huopakatonkin korjaustarpeet liittyvät läpivienteihin. Läpiviennit ovat erittäin vuotoalttiita ja ne tuppaavat valitettavasti oireilemaan Tampereella siinä missä muuallakin Suomessa.

Esimerkiksi viemärituuletusputkea, ilmanvaihtoputkea tai tv-antennin piuhaa varten tehty läpivienti voi ruveta temppuilemaan vanhuuttaan tai asennusvirheiden seurauksena. Mitä isompi läpivienti, sen suurempi vuotojen todennäköisyys on. Erityisesti savupiippu, kattoikkunat ja valokuvut ovat vuotoalttiita, jos niitä ei ole asennettu tai huollettu asianmukaisesti tai kattotuote on yksinkertaisesti tulossa tiensä päähän.

Läpiviennin vuoto voi oireilla esimerkiksi näin:

  • Katolla on pehmeä kohta läpiviennin tuntumassa
  • Sisäkatossa on tumma läikkä läpiviennin ympärillä
  • Läpivienti tihuttaa vettä sisätiloihin

Jos katon korjaus viemärituuletusputken, ilmanvaihtoputken, tv-antennin tai vaikka savupiipun kohdalta on Tampereella tai lähialueilla sijaitsevassa kohteessasi tarpeen, ei apu ole onneksi silloinkaan kaukana. Katonkorjauspalvelumme kautta saat myös läpivientien korjaustyöt kiistattoman ammattitaitoisesti niin Tampereella, Orivedellä, Hämeenlinnassa, Urjalassa, Sastamalassa, Häijäällä, Kyrökoskella kuin Lempäälässäkin! Edellä mainittujen ohella meiltä onnistuu tietenkin myös katon korjaus kattoluukun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta.

Läpiviennin vaatimat korjaustoimenpiteet riippuvat täysin läpiviennistä ja vuodon tyypistä. Usein saamme läpivientien vuodot kuitenkin talttumaan yllättävän vähällä vaivalla. Parhaimmillaan jo kattoikkunan tiivisteiden vaihto tai piipunhatun asennus riittää ratkaisemaan ongelman!

Yhteen lauseeseen tiivistettynä me Katonkorjauspalvelussa teemme siis kaikki tiili-, pelti- tai huopakattosi vaatimat korjaustyöt Tampereella ja lähiseudulla ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tarjouksemme sisältävät kaiken korjaukseen tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston, eli et joudu huolehtimaan itse mistään. Meiltä saat korkeatasoista katon korjauspalvelua niin asuinrakennuksille, piharakennuksille, toimistorakennuksille, harrastehalleille, kesämökeille kuin kaikille muillekin katetuille rakennuksille ja rakennelmille!