KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lempäälä – Ehjä katto suojaa omaisuutesi kosteudelta

Jotta rakennuksesi, kalusteesi ja muu omaisuutesi säilyisi kuivana, tulee katon pitää vettä. Ehjä ja tiivis katto on tärkeä rakennuksen arvon säilyttäjä – niin Lempäälässä kuin muuallakin. Jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto ei enää ole ehjä, pitää katto paikata niin pian kuin mahdollista. Kaikki kattopaikkaukset kannattaa suorittaa mahdollisimman nopeasti, niin lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamat kattoreikien paikkaukset kuin myös tuulen irrottamien kattopeltien kiinnitykset. Jos mietit, mistä katonkorjaus ja katon paikkaus kannattaa tilata, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Meiltä hoituu niin pienimuotoinen katon tiivistys, kattovuodon korjaus ja katon vesivahingon kunnostus (kuten kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihto), painuneen katon oikaisu kuin vaikkapa osittainen kattoremonttikin.

Luvassa on ammattitaitoa ja asiakkaan kannalta parhaita ratkaisuja. Olemme pitäneet omakotitalojen, autotallien, taloyhtiöiden (kerrostalojen, rivitalojen ja paritalojen), kesämökkien ja muiden kiinteistöjen kattojen korjausten hinnat kohtuullisina, ja totta kai yksityisasiakkailla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen. Katon kunnostuksen Lempäälässä, Akaassa, Kangasalla, Pirkkalassa, Tampereella, Valkeakoskella ja Vesilahdessa voi maksaa myös rahoituksella. Katon kunnostamiseen sopivaa luottoa voi hakea kotisivujemme kautta.

Huopakaton korjaus tarpeen veden pitämiseksi katon ulkopuolella

Olipa kyseessä tiilikatto tai vaikka palahuopakatto, korjaus ja paikkaus ovat tarpeen veden pitämiseksi katon ulkopuolella. Jos katossa on jotain reikiä tai huonokuntoisia saumoja, huopakatto vuotaa, ja silloin katon alla olevat rakenteet saattavat kastua ja vaurioitua. Vanha tasakatto voi vuotaa, mutta myös uudehko bitumipaanukatto voi tarvita kattovuodon korjausta. Katon kunnon tarkastukset kertovat ajoissa katon mahdollisista korjaustarpeista, kuten myös niistä kattohuolloista, joilla katon tiiviyttä ja ehjyyttä voidaan edesauttaa. Monet kattovauriot johtuvat sammaleista, mitkä sitovat kerrostalon tai esimerkiksi paritalon katolle kosteutta. Lisäksi sammalet ujuttavat juuriaan aina vain syvemmälle, joten katon saumat saattavat aueta. Sammaleiden poisto katolta onkin yksi tärkeimmistä konsteista pitää bitumikatto tiiviinä. Sammaleita voi ehkäistä jo ennalta Lempäälässä, ja siksi tarvitaan katon puolivuosittaista puhdistamista roskista. Meiltä saat kaikki huopakattojen ja palahuopakattojen huollot, ja katon kunnon tarkastamme ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä.

Peltikaton korjaaminen paras hoitaa ammattilaisvoimin

Peltikaton korjaukset kannattaa tilata ammattilaisilta, olipa kyse sitten ruosteen aiheuttamien reikien korjauksesta, tuulen irrottamien kattopeltien vaihdosta tai kiinnittämisestä, peltikaton aluskatteen korjauksesta tai vuotavan piipunjuuren tiivistämisestä. Ota yhteyttä myös silloin, jos omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen peltikatto vuotaa. Jos peltikaton korjaus jää tavalla tai toisella puolitiehen, ei kattoa saada tarpeeksi tiiviiksi, vaan vettä uhkaa edelleen päästä katon alle. Katon alle päässyt vesi voi johtaa laho- ja homevaurioihin, joten katon tiiviydestä kannattaa huolehtia Lempäälässä. Helpoin tapa pitää aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai muu peltikatto kunnossa on tarkastaa se joka kevät ja syksy – näin uudet ruostevauriot, pinnoitevauriot, huonokuntoiset läpiviennit tai muu ongelmat eivät jää huomaamatta ja laittamatta kuntoon.

Tiilikaton korjaukset kuuluvat tiilikaton pitkään elinkaareen

Tiilikaton korjaus tai paikkaus Lempäälässä on normaali osa tiilikaton pitkää elinkaarta. Betonitiilikatto voi kestää jopa seitsemän vuosikymmentä, kun taas savitiilikatto voi kestää peräti sadan vuoden ajan. Satunnainen rikkinäisten tiilien vaihto on aivan normaalia. Siltä varalta, että tiiliä menee rikki (tai vaikka kattoikkunan tiivisteet pettävät vuosien vieriessä), kannattaa huolehtia aluskatteen kunnossa. Kattotarkastus kertoo, onko tiilikaton aluskatetta korjattava tai paikattava. Kun aluskate on kunnossa, eivät kattorakenteet kastu heti, vaikka tiilikatto vuotaisi Lempäälässä. Aluskate, minkä kunnossa ei ole moittimista, suojaa kattorakenteita myös kondenssiveden aiheuttamilta kosteusvaurioilta, joten aluskate on joidenkin mielestä tärkein osa kattokokonaisuutta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.