KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Miehikkälä – Voit olla tyytyväinen kattokorjauksiimme

Omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tahi paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Miehikkälässä on asia, mitä ei kannata siirtää. Katonkorjaus ja katon paikkaus voivat estää katon vesivahingon, minkä korjaaminen maksaisi enemmän kuin pelkkien kattoreikien tai huonokuntoisten saumojen tiivistys. Jos katon alle pääsee kosteutta (esimerkiksi vanhuuttaan vuotavasta piipun juuresta tai lumen irrottamien lumiesteiden jälkeensä jättämistä rei’istä), saattavat kattorakenteet kastua ja lahota. Lahot puuosat pitää uusia, aivan kuten kastuneet villatkin on pakko vaihtaa.

Tarve tehdä katon tiivistys, kattoreikien paikkaus tai esimerkiksi kattovuodon korjaus selviää katon tarkastuksen avulla. Kaikki aaltopeltikatot, konesaumakatot ja muun muassa palahuopakatot pitää tarkastaa pari kertaa vuodessa, jotta katon kunnossa tapahtuneisiin muutoksiin voidaan puuttua oikeaan aikaan. Katon tarkastuksen voi saada Miehikkälässä, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Luumäellä sekä Virolahdella aivan ilmaiseksi. Miten tämä on mahdollista? Siten, että tarjoamme ilmaisen kuntotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Olipa kyse katon keväthuollosta, irronneiden paanujen liimaamisesta tai vaikka aluskatteen uusimisesta, tarkastamme koko katon kaupan päälle.

Koska kattokorjaajiltamme ei puutu ammattitaitoa tai kokemusta, voit olla erittäin tyytyväinen kaikkiin kattokorjauksiimme. Tyytyväisyyttäsi lisää se, että tartumme kaikkiin kattourakoihin nopeasti, ja että työt etenevät ripeällä tahdilla. Hintakaan ei huippaa, sillä kohtuullinen hinnoittelu on osa palvelukonseptiamme. Koko katonkunnostusurakan voi maksaa yhteistyökumppanimme järjestämällä rahoituksella, ja kesämökkien sekä omakotitalojen omistajat pääsevät lopuksi hakemaan kotitalousvähennystä.

Ammattilainen tekee huopakaton korjauksen tottuneesti

Ammattilainen tekee kaikki kattokorjaukset tottuneesti. Meidän asiantuntijoiltamme sujuu myös palahuopakaton korjaus ja paikkaus Miehikkälässä – silloinkin, jos myrsky on repinyt ja rikkonut talon kattoa. Vaikka olemmekin tottuneita katonkorjaajia, emme koskaan kulje katolla ”laput silmillä”, vaan keskitymme katon todellisiin tarpeisiin. Kuvitellaan vaikka, että huopakatto vuotaa. Tuolloin paikallistamme vuotokohdan ja tarkastamme kaikki sattuneet vauriot (myös katon alta) voidaksemme laittaa katon kerralla kuntoon. Tasakaton tai kaltevan katon korjaamiseen kuuluu myös koko katon kuntotarkastus, minkä perusteella annamme tarvittaessa suosituksen erilaisista kattohuolloista – sellaisista, joilla katon yleiskuntoa ja rasituksensietokykyä on mahdollista lisätä. Katto voi tarvita vaikka sammaleenpoistoa, jotta se ei alkaisi vuotaa kohta uudestaan.

Peltikaton korjaukset voi tehdä monella tavalla – valitsemme niistä parhaan

Reikien paikkaus on yksi tapa toteuttaa omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi paritalon peltikaton korjaus Miehikkälässä. Jos kyse on vaikka ruuvin reiän suurentumisesta, voidaan reikä korjata asentamalla isompi ruuvi isommalla tiivisteellä. Mikäli reikä on keskellä peltiä ja pelti on muutenkin ruostunut ja haurastunut, voi olla tarpeen vaihtaa kattopelti – tai vaikka useammatkin kattopellit. Jos peltikatto vuotaa, voidaan katto saada kuntoon myös saumat tiivistämällä, tai esimerkiksi korjaamalla huonokuntoinen läpivienti. Koska peltikatto voidaan korjata monella eri tavalla, tulemme paikan päälle valitsemaan parhaan tavan. Samalla tarkistamme, pitääkö myös rännit tai esimerkiksi peltikaton aluskate korjata – ja tarvitaanko jotain kattohuoltoa.

Näin et tarvitse tiilikaton korjauksia kuin ani harvoin

Tiilikaton huoltaminen on oiva tapa vähentää tiilikaton korjauksia ja paikkauksia Miehikkälässä. Mitä paremmin kattoa on huollettu, sitä epätodennäköisempää on, että tiilikatto vuotaa. Tärkeitä tiilikattohuoltoja ovat tiilikaton harjaus, sammaleiden poisto ja katon huoltomaalaus, sillä ne auttavat pitämään tiilet ehjempinä vuosikymmenestä toiseen.

Yksi kaikista tärkeimmistä tiilikaton korjauksista on tiilikaton aluskatteen korjaus, sillä hyväkuntoinen aluskate pysäyttää vesien matkan yläpohjarakenteisiin, jos tiilikatto kaikesta huolimatta vuotaa. Kattovuoto voi alkaa vaikka myrskyn seurauksena, joten aluskatteen kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota – saadaanhan näin lisäaikaa esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihtamiselle.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.