KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Loppi – Sadekeleillä tiivis katto on kullanarvoinen juttu

Suomessa sataa usein ja paljon. Silloin sopii toivoa, että katto on tiivis, eikä esimerkiksi lumi ole irrottanut lumiesteitä jättäen kattoon reikiä. Jos katossa on jokin reikä, halkeama tai muu vaurio, voi katto vuotaa Lopella. Kattovuoto harjatiilen kohdalta tai esimerkiksi ilmanvaihtoputken kohdalta voi johtaa katon vesivahinkoon. Katon vesivahinkokin pystytään korjaamaan, esimerkiksi vaihtamalla kastuneet yläpohjan eristeet. Parempi on kuitenkin pyrkiä välttämään kattovuotoja ja katon vesivahinkoja.

Omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus osataan tehdä tarpeeksi ajoissa, jos katto tarkastetaan puolen vuoden välein. Olipa kyseessä katonkorjaus ja katon paikkaus, katon keväthuolto tai vaikka aluskatteen tiivistys, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuo kattotarkastus kertoo, onko tarvetta jollekin muullekin katon paikkaukselle tai muulle kattotyölle. Käytännössä kaikki kattotyöt Lopella, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Janakkalassa, Karkkilassa, Riihimäellä, Tammelassa ja Vihdissä tehdään siksi, että katto voisi säilyttää tiiviytensä.

Kattovuodon korjaus, painuneen katon oikaisu, katon osittainen uusiminen… kaikkia näitä kattokorjauksia yhdistää muun muassa se, että ne kannattaa tilata meidän ammattilaisiltamme. Niitä yhdistää myös niiden kiireellisyys ja se, että yksityisasiakkaalla on mahdollisuus vähentää ne verotuksessaan kotitalousvähennyksenä. Erilaiset kattokorjaukset voi maksaa käteisellä, mutta myös kotisivujemme kautta haettava rahoitus on käypä tapa katonpaikkausten kilpailukykyisten kustannusten hoitamiseen.

Saumojen tiivistys on eräs huopakaton korjaus

On monia erilaisia tapoja tehdä tiivissaumakaton tai vaikka palahuopakaton korjaus ja paikkaus. Homma eteneekin lähes aina niin, että tulemme paikan päälle harja- tai vaikka tasakaton kuntoa arvioimaan otettuasi yhteyttä huopakaton korjauksen tiimoilta. Lopelle tehty vierailu kertoo asiantuntijoillemme, miten huopakaton paikkauksen kanssa kannattaa edetä. Jos huopakatto vuotaa saumoista, saattaa riittää, että tiivistämme katon saumat. Myös kattoreiät ja vuotavat läpiviennit on mahdollista tiivistää.

Kaikista huonokuntoisimmat vuodat tulee uusia, ja jos huonokuntoisia vuotia on runsaasti, on harkittava kattoremonttia. Huopakatto kestää korkeintaan 40 vuotta, palahuopakatto vähemmän – jos katolla alkaa jo olla ikää, voi olla hyvä idea aloittaa vaurioituneen katon uusiminen Lopella. Tietyissä tilanteissa uusi katto voidaan asentaa purkamatta ensin vanhaa.

Kattopeltien vaihto – milloin tuollainen peltikaton korjaus on tarpeen?

Kattopeltien vaihto on yksi vaihtoehto peltikaton korjaamiseen Lopella. Jos kattopellit ovat sen verran huonossa kunnossa, ettei reikien paikkaus riitä, vaihdamme kyseiset kattopellit uusiin. Tarvittaessa vaihdamme kaikki pellit kerralla – työ, mitä kutsutaan osittaiseksi peltikattoremontiksi. Osittaisen katon vaihdon edellytys on, että katon alapuoliset rakenteet ovat sen verran hyvässä kunnossa, ettei esimerkiksi peltikaton aluskatetta tarvitse korjata.

Jos peltikatto vuotaa, voi olla kyse muustakin kuin reikäisistä kattopelleistä. Tuolloin korjaamme piipun juuren, antennin juuren tai muun vuotavan kohdan sellaiseksi, ettei katon alle enää pääse vettä.

Tiilikaton korjaus voi vaatia erikoistyökaluja

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Lopella voi vaatia erikoistyökaluja, varsinkin rikkinäisten kattotiilien vaihto jiiristä. Jos vaihdettavia tiiliä ei saada juuri oikean kokoisiksi, on vaarana, että tiilikatto vuotaa. Työssä tarvitaan muun muassa timanttilaikkaa.

Tiilikaton korjaamisessa tarvitaan myös erikoisosaamista – osaamista, mikä syntyy vain pitkän kokemuksen kautta. Luota meidän pitkän linjan kattoammattilaisiimme kaikissa tiilikattotöissä, olipa kyse sitten tiilikaton aluskatteen korjauksesta, kattoikkunan vaihdosta, otsalautojen uusimisesta tai vaikkapa ilmanvaihtoputken läpiviennin tiivistämisestä.

Joka kerta ilmaiseksi tekemämme kattotarkastuksen avulla saat vinkkejä katon kunnossapitoon. Vinkit voivat tarkoittaa vaikka jonkin katon kuntoa kohentavan tiilikattohuollon tarjoamista. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi sammaleiden poisto tai tiilikaton maalaus.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.