KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hausjärvi – Tasokas kattokorjaus laittaa katon kerralla kuntoon

Kun korjaamme omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattoa, laitamme sen aina kerralla kuntoon. Tämä on periaatteemme niin Hausjärvellä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Hollolassa, Janakkalassa, Kärkölässä, Mäntsälässä ja Riihimäellä kuin kaikilla muillakin paikkakunnilla, joilla toimimme. Se, miten katonkorjaus ja katon paikkaus kuuluu sillä kertaa tehdä, selvitetään paikan päällä. Tulemme tarkastamaan tasakaton, harjakaton, pulpettikaton tai vaikkapa mansardikaton, ja annamme hyvän tarjouksen sekä korjaussuunnitelman tuon alkutarkastuksen jälkeen. Jos kyseessä on katon vesivahinko Hausjärvellä, sisältää tarjous myös kastuneiden villojen vaihdon ynnä muut kosteusvaurioiden korjaukset.

Katon korjaus voi tarkoittaa lumen irrottamien lumiesteiden kiinnittämistä ja kattoon tulleen reiän paikkaamista. Kattokorjaus voi tarkoittaa myös läpivientien ja saumausten tiivistystä, painuneen katon oikaisua tai vaikka rikkinäisten kattotiilien uusimista. Me kunnostamme kaikenlaiset katot tasokkaasti ja pitkällä kokemuksella. Lopputulos on katto, minkä tiiviydestä ei tarvitse olla huolissaan. Katon korjaamiselle voi hakea kauttamme rahoitusta, ja jos kyseessä on omakotitalon tai kesämökin katto, voit hakea myös kotitalousvähennystä.

Keväinen huopakaton korjaus voinee johtua lumesta

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus ehkäisee isommat korjaustarpeet, kun se tehdään tarpeeksi ajoissa. Koska katto on voinut vaurioitua talven aikana, kannattaa palahuopakatto (sekä tiivissaumakatto ja kolmiorimahuopakatto) tarkastaa heti keväällä. Huopakatto voi vuotaa lumen painon tai lumimassojen liikkeiden takia, joten kaikki saumat ja läpiviennit on syytä syynätä.

Tasakatot ja satulakatot kannattaa tarkastaa myös syksyllä, jotta mahdollisesti tarvitut huollot ja paikkaukset saataisiin tehtyä ennen talvea. Jos katolla on sammaleita, kannattaa ne poistaa, sillä niiden kattoon sitoma kosteus kuluttaa ja haurastuttaa kattoa. Sammalten juuret voivat myös availla katon saumoja, jolloin vettä voi päästä katon alle. Myös tuuli voi päästä vuotien alle, jos saumat repsottavat. Saumojen tiivistys ehkäisee monet myrsky- ja kosteusvauriot Hausjärvellä!

Peltikaton korjaus ja vakuutuskorvaus – mahdoton yhtälö?

Voiko peltikaton korjauksesta Hausjärvellä saada vakuutuskorvauksia? Voi, jos kyseessä on myrskyn aiheuttamien vaurioiden korjaus, kuten irronneiden peltilistojen ja kattopeltien kiinnitys, tai tuulen irrottamien kattotarvikkeiden kiinnitys ja katon paikkaus. Tarkasta kuitenkin kotivakuutuksesi ehdot, niin saat asiasta varmuuden.

Lumen aiheuttamat vauriot, kuten läpivientivuodot, joutuu usein maksamaan itse. Myös rakenteiden ikääntymisestä johtuvat reikien paikkaukset ja kattopeltien vaihdot joutuu yleensä maksamaan omasta pussistaan, samoin peltikaton aluskatteen korjauksen. Yksityisasiakkaalla on kuitenkin mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä, jos omakotitalon tai kesämökin peltikatto vuotaa, tai siinä on jotain muuta korjattavaa. Säännölliset kattotarkastukset ja niiden perusteella tehdyt kattohuollot vähentävät peltikaton korjaustarpeita, joten niistä kannattaa pitää kiinni.

Kolme erilaista tiilikaton korjausta – näillä lykätään kattoremonttia

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Hausjärvellä (esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto) lykkää kattoremonttia. Edes se, että tiilikatto vuotaa, ei automaattisesti tarkoita tarvetta katon uusimiselle. Katto voidaan saada kuntoon, vaikka se vuotaisi harjatiilen kohdalta tai esimerkiksi piipun juuresta. Ota yhteyttä meidän ammattilaisiimme, niin selvitämme, miten omakotitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnon tiilikatto kannattaa korjata!

Rikkinäisten tiilien vaihto on yksi tavallisimmista tiilikattokorjauksista, sillä aika saa tiilet haurastumaan, ja silloin ne altistuvat pakkasrapautumiselle.

Katto voi tarvita myös aluskatteen tiivistystä. Tiilikaton aluskatteen korjaus on itse asiassa varsin tärkeä kattokorjaus, sillä vain ehjä aluskate voi suojata katon alla olevia rakenteita kosteudelta ja kosteusvaurioilta. Kattovuodon korjaus sujuu suorastaan käden käänteessä, jos aluskate on pitänyt kosteuden pois katon alta. Mainittakoon tässä yhteydessä vielä sellainen katon tiivistys kuin kattoläpivientien korjaus.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.