KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hattula – Katon kunnostus alkaa alkutarkastuksesta

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katto korjataan sen vaurioiden ja yleiskunnon perusteella. Jotta tietäisimme, miten katonkorjaus ja katon paikkaus juuri sinun tapauksessasi tulee tehdä, tulemme käymään paikan päällä Hattulassa, Hämeenlinnassa, Pälkäneellä tai Valkeakoskella. Kun olemme tutkineet harjakaton, tasakaton tai esimerkiksi pulpettikaton omin silmin, osaamme kertoa, miten lumen irrottamien lumiesteiden tekemät kattoreiät tai muut katon vauriot kannattaa korjata – ja mitä katon kunnostaminen maksaa. Hintamme ovat aina kohtuulliset – silloinkin, kun kattokorjaukseen liittyy katon vesivahingon korjaaminen märkien villojen vaihtamisineen.

Katon korjaus Hattulassa voi tarkoittaa myös huonokuntoisten kattopeltien vaihtamista, katon osittaista uusimista, painuneen katon oikaisua, irronneiden peltilistojen kiinnittämistä, vuotavien läpivientien tiivistämistä tai vaikka räystäslautojen vaihtoa. Meiltä työt sujuvat asiantuntevin ottein,  ja yksityisasiakas voi hakea lopuksi kotitalousvähennystä. Yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta kannattaa hakea jo ennen töiden aloittamista.

Kevättarkastus voi päättyä tarjoukseen huopakaton korjaamisesta

Katto kuin katto kannattaa tarkastaa joka kevät. Kevättarkastus voi päättyä tarjoukseen vaikka palahuopakaton korjauksesta ja paikkauksesta, sillä talvi on ankara rasitus myös bitumipaanukatolle. Myös muut huopakatot saattavat vuotaa talven jäljiltä. Kyse voi olla esimerkiksi siitä, että jää on estänyt sulamisvesien poistumisen katolta, minkä takia katon saumat ovat antaneet periksi Hattulassa. Kun lumi on pudonnut katolta, on katolta voinut irrota samalla joitain kattotarvikkeita, ja katossa voi siksi olla vuotavia reikiä.

Tasakatto ja esimerkiksi pulpettikatto kannattaa tarkastaa myös syksyllä, jotta se pysyisi tiiviimpänä tulevan talven. Huopakatot ja laattakatot ovat todella rasituksensietokykyisiä, mutta on parempi katsoa kuin katoa. Kaikeksi onneksi huopakaton tarkastuksen saa kaupan päälle kaikkien kattotöidemme yhteydessä, joten kevät- ja syystarkastukset tulevat hoidettua ilman erillistä veloitusta esimerkiksi katon kevät- ja syyshuollon yhteydessä.

Peltikaton korjaus – saako siitä vakuutuskorvauksia?

Peltikaton korjauksesta Hattulassa voi saada korvauksia vakuutusyhtiöltään – tarkasta kotivakuutuksesi ehdoista, millaiset vauriot se korvaa. Lumen aiheuttamista kattokorjauksista korvauksia ei yleensä saa, kuten ei sellaisistakaan reikien paikkauksista tai kattopeltien vaihdoista, mitkä ovat johtuneet rakenteiden ikääntymisestä ja kulumisesta. Myrskyvauriot usein korvataan, ja niitähän ovat esimerkiksi tuulen irrottamien kattoturvatuotteiden kiinnitys katolle ja peltikaton paikkaus. Tuuli voi myös irrottaa kattopeltejä ja peltilistoja, tai vaikka kaataa puun katolle. Yksi tärkeä peltikattokorjaus, mistä ei välttämättä saa vakuutuskorvauksia, on peltikaton aluskatteen korjaus. Aluskate on tärkeä suoja kosteusvaurioita vastaan, joten sen kunto kannattaa tarkastaa yhtä usein kuin koko katon kunto (eli kahdesti vuodessa). Me korjaamme niin peltikatot kuin niiden aluskatteetkin Hattulassa ja sen naapurikunnissa, joten ota yhteyttä aivan kaikenlaisten peltikaton korjausten tiimoilta.

Kolme tavanomaista tiilikaton korjausta Hattulassa

Yksi tavanomainen tiilikaton korjaus- ja paikkaustyö Hattulassa on katon paikkaus kattoläpivientien kohdalta. Olipa kyseessä tiili- tai vaikka lukkosaumakatto, liittyy kattovuodon korjaus usein juuri kattoläpivienteihin – siksi ne kannattaa asennuttaa ammattilaisilla, ja niiden kunto on hyvä tarkastaa puolivuosittain.

Toinen tavanomainen tiilikaton paikkaus on rikkinäisten tiilien vaihto. Rikki menneitä tiiliä voi löytyä varsinkin keväisin, sillä talvipakkaset rikkovat toisinaan vanhoja tiiliä, joiden sisässä on kosteutta.

Kolmas tavanomainen, mutta tuiki tarpeellinen tiilikaton korjaus on tiilikaton aluskatteen korjaus. Kun aluskate on ehjä, ohjautuvat tiilien välistä tai huonokuntoisten läpivientien kohdalta katon alle valuvat vedet räystäille, eivätkä kattorakenteet kastu lainkaan. Jos tiilikaton aluskate on rikki, voi pienempikin kattovuoto aiheuttaa puurakenteiden lahoamista ja yläpohjan eristeiden homehtumista.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.