KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Aura – Katto kuntoon jokaista saumaa myöten

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen katot Aurassa korjaava kattopalvelumme kunnostaa katon jokaista saumaa, läpivientiä ja ruuvinreikää myöten. Teemme katonkorjaukset ja katon paikkaukset kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna myös Auran naapurikunnissa Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Nousiaisissa, Pöytyällä, Ruskossa ja Turussa. Kattokorjauksesta voi hakea kotitalousvähennystä, ja kattovuodon korjaukselle tai muulle kattourakalla pystyy hakemaan kauttamme rahoituksen.

Olipa kyse lumen irrottamista lumiesteistä ja katon reikiintymisestä tai katon tiivistyksestä jokin läpiviennin kohdalta, kannattaa työ tilata mahdollisimman nopeasti, sillä pian voidaan olla tekemisissä kattovuodon korjauksen kanssa. Jos vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto jää korjaamatta, voi sattua katon vesivahinko. Katon vesivahingon kunnostaminen tarkoittaa paitsi kastuneiden kattorakenteiden kunnostamista, myös kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtamista. Jos kattorakenteissa jo on lahoa, on ne vaihdettava kokonaan, joten urakka on isonpuoleinen.

Tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi mansardikatto kannattaakin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta mahdolliset katon tiivistys- ja paikkaustarpeet havaitaan ajoissa. Meiltä saat parasta ja huolellisinta palvelua kaikenlaisissa kattokorjauksissa, myös tiilikaton tai peltikaton osittaisessa uusimisessa.

Huopakaton korjauksesta voi selvitä paikkapalalla

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus tai huopakaton tiivistys Aurassa voi onnistua hyvinkin pienimuotoisella urakalla, jos omakotitalon, rivitalon tai vaikkapa piharakennuksen kattoa päästään paikkaamaan jo alkuvaiheessa. Jos kyse on vain irronneesta palahuopapaanusta, voitaneen se liimata takaisin paikoilleen. Tasakatolla oleva reikä voidaan saada korjattua liimaamalla sen päälle paikkapala. Jos huopakatto jo vuotaa, on olennaista tarkastaa, onko katon alle jo syntynyt kosteusvaurioita. Jos vastaus on kyllä, tulee katon alla olevat rakenteet kunnostaa tai uusia pian. Me laitamme kuntoon niin uudet kuin vanhatkin bitumikatot – riippumatta siitä, onko kyse läpivientivuodosta, ilmakuplasta, repsottavasta saumasta vaiko katon päälle kaatuneen puun aiheuttamista tuhoista.

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa peltikaton osittaista uusimista

Peltikaton korjaus Aurassa estää kosteuden pääsyn katon alapuolisiin rakenteisiin. Jos reikiä ei paikata, voi kosteus levitä katon alla. Lopulta sisäkattokin vuotaa, ja kosteutta voi löytyä myös sisä- ja ulkoseinistä. Kattopeltien vaihto voi olla paras ratkaisu, jos omakotitalon tai vaikkapa mökin katossa on useita reikäisiä kattopeltejä, joista peltikatto vuotaa. Tarvittaessa vaihdamme kaikki kattopellit – työtä kutsutaan osittaiseksi peltikattoremontiksi. Muussa tapauksessa vaihdamme vain vaurioituneet kattopellit. Jos kyse on vain suurentuneista ruuvinrei’istä tai huonokuntoisista saumoista, voidaan ne korjata sopivalla tiivistysaineella.

Peltikaton aluskatteen korjaus voidaan toteuttaa vain paikallisesti – ota yhteyttä, jos aluskatteesi on väärin asennettu läpivientien kohdalta, tai jos vesi on saanut sen haurastumaan osittain. Me pystymme korjaamaan aluskatteen mistä kohdasta tahansa, ellei ole aivan pakko uusia koko aluskatetta. Kun aluskate on ehjä, eivät katon alle pääsevät vedet aiheuta heti kosteusvaurioita.

Tiilikaton korjaus on kattotyö, mihin on ryhdyttävä usein juuri keväällä

Tiilikaton korjaus ja paikkaus tulee tehdä mahdollisimman pian tarpeen tultua havaituksi. Siksi tiilikattoa korjataan usein juuri keväisin. Kevättarkastus voi kertoa tarpeesta tehdä rikkinäisten tiilien vaihto, eikä tuota työtä kannata jättää kesään. Jos katolla on rikkinäisiä tiiliä kesäsateiden alkaessa, voi käydä niin, että tiilikatto vuotaa. Kattovuoto alkaa todennäköisemmin, jos tiilikaton aluskatetta ei ole ajoissa korjattu. Aluskatteet tehdään hyvin kestävistä materiaaleista, mutta kaiken varalta myös aluskatteen kunto kannattaa tarkastaa yhtä usein kuin muunkin kattokokonaisuuden ehjyys ja tiiviys. Suosittelemme, että tiilikaton, sen läpivientien ja kattotarvikkeiden sekä sen alapuolisten osien kunto tarkastettaisiin Aurassa kaksi kertaa vuodessa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.