KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Merijärvi

Huopakattoremontti Merijärvi, kattosi remontointi voi olla ajankohtainen mutta stressaavaa sen ei tarvitse olla. Voit teettää kaikenlaiset kotitaloutesi huopakattoremontit Merijärvellä ja sen lähiseudulla meillä. Kattoremonttipalvelumme toimii alueella, jota määrittää Pohjois-Pohjanmaa ja siellä Merijärvi mutta myös mm. Alavieska, Kalajoki, Oulainen, Ylivieska ja Pyhäjoki kuuluvat palveluidemme piiriin. Tällä alueella teemme huopakattoremontit myös saarikohteissa.

Teetä meillä laadukas huopakattoremontti Merijärvellä vaikkapa piharakennukseen. Remontoimme kattoja varastoista, autotalleista ja -katoksista sekä muista pihojen käyttörakennuksista, unohtamatta piha- ja rantasaunoja. Remontoimme huopakatot myös erilaisista asuinkäytössä olevista rakennuksista, joihin lukeutuvat mm. kesämökki ja muukin mökki sekä omakotitalo.

Tarjous, rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys ovat kolmikko, joiden avulla kattoremontin talousasiat selviävät. Voit pyytää meiltä ihan aluksi tarjousta, jonka laadimme kattokohtaisesti perustuen katon kuntoon sekä omiin toiveisiisi siitä, mitä katolle tehdään. Kattoremontin yhteydessähän voit teettää ammattitaitoisella kattoremonttipalvelullamme erilaisia asennustöitä tai parannus- sekä muutostöitä katollesi. Varsinkin näissä asioissa ammattilaisiin turvautuminen kannattaa, koska kattoon täytyy tehdä muutoksia eikä vanhan katon malli näin ollen käy kattoremontin pohjaksi.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Merijärvellä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella pudotamme tehokkaasti lumet katoltasi Merijärven alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Merijärvi – turvallinen, helppo kattoremontti asiantuntevalta kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakattoremontti Merijärvi, kattoremontin toteuttaminen myös palahuopakaton tapauksessa voi olla helppoa ja vaivatonta. Teetä kattosi saneeraus asiantuntevalla kattoremonttipalvelullamme niin pääset helpolla, remontin teettäminen meillä on turvallista joka mielessä.

Koska huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Merijärvellä tarkoittaa aina vesikatteen uusimista niin vanhan katteen purku ja uuden asennus muodostavat tärkeän osan kattoremonttia. Tämä koskettaa yhtä lailla palahuopakattoja kuin muitakin kattoja, vesikatteen uusiminen kuuluu aina asiaan. Palahuopakattoremontissa asennamme tietysti katolle uuden palahuopakatteen. Käytännössä katteeseen tulee kaksi kerrosta, pohjahuopa rullatavarasta ja pintahuopa sen päälle palahuopa- eli laattakatteesta. Palahuopakatteen asennamme suositusten mukaisesti räystäältä kohti harjaa. Asennussuunta on tärkeä, sillä katepalat limitetään optimaalisesti veden valumissuuntaan nähden. Tästä samasta syystä kate on kattoa korjatessakin uusittava kokonaisen lappeen verran. Kattoremontissa toki kate uusitaan koko katolta. Jokainen tekemämme huopakattoremontti Merijärvellä ja muuallakin toteutetaan pintahuovan toimintaa tukevan pohjahuovan kanssa. Katenauloista olemme yhtä tarkkoja. Katteen tulee pysyä katossa kiinni, kunnes se uusitaan seuraavan kerran, tämän varmistamme oikeilla kiinnittimillä eli laadukkailla katenauloilla erilaisten niitten ym. sijaan.

Huopakaton uusiminen Merijärvi – uusi katto pitää vanhan rakennuksen käyttökunnossa

Huopakaton uusiminen Merijärvi, katon kuluminen loppuun ei useinkaan merkitse sitä, että koko rakennuksen käyttöikä olisi lopussa. Huopakaton uusiminen on mainio tapa antaa rakennukselle uusi elämä ja hyvin tehty uusi huopakatto kestää jopa kymmeniä vuosia käytössä. Oma roolinsa on myös tulevien vuosien ylläpidolla, mutta huopakatot ovat yleisesti ottaen melko helppohoitoisia varsinkin lumen suhteen. Katolle mm. puista tippuvaa irtoroskaa kannattaa siivota matkan varrella, puhdistus hidastaa katteen kulumista tehokkaasti.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Merijärvellä vaatii omat valmistelunsa mutta työmaalla suojausten ja mahdollisten rakennustelineiden pystytyksen jälkeen ryhdymme purkutöihin. Poistamme kattotuotteet ja oikeastaan aina puramme vanhan vesikatteen kiinnittimineen ja kaikkine kerroksineen pois katolta. Huopakaton uusiminen voi jatkua alusrakennetöihin, silloin kun niitä katon kunnon vuoksi tarvitsee tehdä. Näihin lukeutuvat mm. kosteusvaurioisten, lahonneiden aluslaudoitusten ja muidenkin puisten rakenteiden uusimista. Joskus toteutamme myös eristeiden uusimista, jos niissä on jälkiä kosteudesta tai pieneläintuhoista. Huopakattoremontti Merijärvellä on kokonaisvaltaisesti katon toimivuutta ja kestävyyttä parantava toimenpide, remontin jälkeen katon toimintakyky vastaa uutta kattoa.

Palahuopakaton uusiminen Merijärvi, moderni laattakate on hyvä investointi, kun kattoremontti toteutetaan ammattitaidolla

Palahuopakaton uusiminen Merijärvi, investoi uuteen hyvään kattoon. Meiltä saat pettämättömän tietotaidon, ahkerat ja kokeneet kattoasentajat sekä tarvittavat erityisosaajat kirvesmiehestä kattopeltiseppään. Työvälineet ja kaikki kattoremontin työvaiheetkin kuuluvat meillä asiaan jokaisessa toteuttamassamme huopakattoremontissa Merijärvellä ja sen ympäristössä. Toimimme kokonaisvaltaisesti ja samalla kustannustehokkaasti kaikkien toteuttamiemme kattoremonttien parissa. Katto tulee takuutyönä kuntoon käsissämme.

Meillä on mahdollista teettää ammattitaidolla toteutettava palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Merijärvellä niin asuinrakennuksiin kuin muihinkin kotitaloutesi rakennuksiin. Palahuopakate käy katteeksi kaikille kattomalleille, joiden kattokulma on vähintään 1:5 tai 11 astetta. Joskus katto ei ole kyllin jyrkkä laattakatteelle, vaikka siinä olisi aiemmin palahuopakate ollut, tällöin voimme uusia katon rullahuovasta, sillä katon toimintavarmuus on tärkeää. Katon minimijyrkkyyden noudattaminen pitää myös tuotevalmistajien myöntämät tuotetakuut voimassa, joten asialla on merkitystä. Laadukas palahuopakaton uusiminen vaikuttaa myös rakennuksen ilmeeseen, se on persoonallisempi ja ilmeikkäämpi kate, kuin monet muut katevaihtoehdot. Laaja tuotevalikoima takaa sopivan katteen kaikkiin makuihin ja tyyleihin. Meiltä puolestaan saat ammattitaitoisen toteutuksen kaikkiin huopakattoremontteihin Merijärvellä ja sen ympäristössä.

Huopakaton asennus Merijärvi – uusi vesikate ja kattotuotteet sekä tarvittaessa muutkin katon osat paikoilleen

Huopakaton asennus Merijärvi, teetä meillä huopakattosi saneeraus ja toteutamme laadukkaan remonttikokonaisuuden, johon kuuluu uuden huopakaton asennus kulloinkin vaadittavassa suhteessa. Eihän jokainen huopakattoremontti tarkoita yhtä suurta työmäärää, katon kunnon ja toiveidesi perusteella määrittyy purku- ja näin myös asennustyön määrä.

Kattoremonttipalvelumme toteuttama huopakattoremontti ja huopakaton asennus Merijärvellä kattaa kaikki katon osat, joita katon kunnon tai toiveidesi perusteella tulee uusia. Aina se sisältää uusien kattohuopien, niihin liittyvien ylösnostojen sekä kaikkien katon läpivientien asennukset. Huopakattoremontti voi Merijärvellä sisältää myös mm. aluslaudoituksen uusimista, muiden katon puuosien uusimista sekä varsinkin huonokuntoisten eristeiden uusimista. Nämä eivät siis välttämättä tarkoita kuin paikallisia, vauriokohtiin pureutuvia toimenpiteitä. Voit toisaalta teettää kattoremontin yhteydessä vaikkapa koko katon eristeiden uusimisen, jos haluat parannella rakennuksen energiatehokkuutta. Voit asennuttaa meillä myös mm. kattovalokupuja, kattoikkunoita ja kattoluukkuja.

Huopakaton asennus viimeistellään katon pellityksin ja kattotuottein. Peltisepäntöitä ovat varsinkin katon reunapellitysten asennukset mutta savupiipullisissa rakennuksissa sen lisäksi piipunpellitys ja -hattu. Kattotuotteiden asennuksiin voivat lukeutua mm. kattotikkaiden, vesikourujen sekä lumiesteiden asennukset.

Tilaa meiltä hyvä huopakattosaneeraus rakennuksen ja taloutesi parhaaksi

Huopakattoremontti Merijärvellä alkaa siitä, kun päätät että remontti täytyy tehdä ja teet meille tarjouspyynnön. Aloite on siis sinulla mutta toteutuksen voit jättää meidän hoidettavaksemme. Teemme Merijärvellä huopakattoremontteja erilaisiin asuinkäytössä oleviin rakennuksiin mutta myös muihin kotitaloutesi rakennuksiin riippumatta siitä onko katon malli harjakatto, tasakatto, pulpettikatto tai jokin muu. Meillä voi teettää tasokkaat huopakattoremontit mm. omakotitaloon, mökkiin ja kesämökkiin. Saneeraamme rulla- ja palahuopakattoja asuinrakennusten lisäksi myös saunarakennuksista ja piharakennuksista, kuten varastoista, autokatoksista ja -talleista.

Meillä on tarjolla monipuoliset huopakattoremonttipalvelut Merijärven seudulla, voit kääntyä puoleemme, kun kaipaat asiantuntevaa apua katon uusimiseen. Ammattilaisten apuun turvautuminen on aina varma ja turvallinen vaihtoehto, oli katto missä kunnossa tahansa, kun sitä ryhdytään uusimaan. Haastavammissa kohteissa kattoammattilaistemme työpanos on erittäin hyödyllinen, meillä on kokemusta mm. lahovaurioisten kattojen saneerauksista turvallisesti ja kestävästi. Kattoremonttimme lähtee aina käyntiin katon kuntokartoituksesta sekä toiveidesi selvittämisestä, niiden pohjalta laadimme tarjouksen ja kattokohtaisen remonttisuunnitelman sekä toteutamme kattosi remontin. Pidämme pihasi siistinä ja kulkukelpoisena remontin ajan ja sen jälkeenkin.