KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Humppila – Katon tiiviys ei ole mikään pikku juttu

Katon tiiviys ei ole mikään pikku juttu, vaan äärimmäisen tärkeä asia kattokokonaisuuden ja koko rakennuksen kannalta. Jos katto vuotaa, voi katon käyttöikä jäädä turhan lyhyeksi, sillä kosteus voi lahottaa yläpohjan puurakenteet ja saada välikaton eristeet homehtumaan. Jos kattovuoto jatkuu pitkään runsaana, voi olla, ettei kosteus jää pelkkään välipohjaan, vaan leviää omakotitalon, rivitalon tai muun rakennuksen muihin osiin. Sisäkatosta voi alkaa tippua vettä lattioille, ja sisä- sekä ulkoseinätkin saattavat kastua.

Me olemme varma valinta myös katon vesivahingon korjaamiseen. Vaihdamme kastuneet eristeet yläpohjasta ja uusimme lahon vaurioittamat puuosat, sekä tiivistämme vesi- ja aluskatteet. Tarvittaessa uusimme koko katon, mutta niin pitkään kuin katto on mahdollista paikata, teemme tarjouksen katonkorjauksesta ja katon paikkauksesta.

Mitä nopeammin katto paikataan ja mahdolliset kattovuodot korjataan, sitä edullisemmin omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksesta on mahdollista selvitä Humppilassa. Katon korjaustarpeet kannattaa kartoittaa joka kevät ja syksy, sillä lumi on voinut irrottaa lumiesteet, jolloin kattoon jää reikiä. Jokin sauma on voinut alkaa repsottaa, ja kaipaa pikaista tiivistämistä, tai kenties katto uhkaa vuotaa piipun juuresta – kevät- ja syystarkastusten ansiosta tällaisiin ongelmiin voidaan puuttua nopealla tahdilla niin Humppilassa, Forssassa, Jokioisilla, Ypäjällä, Loimaalla, Punkalaitumella kuin Urjalassakin.

Kaikki katon tiiviyttä ja ehjyyttä tukevat kattokorjaukset kannattaa tilata meiltä, koska samalla saa kaupan päälle kattotarkastuksen, ja koska yksityisasiakas saa niistä kotitalousvähennystä. Kattoreikien paikkaukselle, myrskyvaurioiden korjaukselle tai esimerkiksi painuneen katon oikaisulle voi hakea kauttamme rahoitusta – sen tarjoamisesta vastaa vakavasti otettava yhteistyökumppanimme.

Huopakaton korjauksilla aina kiire

Tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton ja palahuopakaton korjaamisella sekä paikkaamisella on aina kiire. Huopakatto vuotaa, jos se ei ole täysin tiivis. Huopakattovuotojen ehkäisemiseksi kaikki ilmakuplat, venymät, halkeamat ja huonokuntoiset saumat kannattaa kunnostaa heti, kun ne huomataan. Satula- tai tasakaton korjaustarpeet eivät jää huomaamatta, kun katto tarkastetaan joka kevät ja syksy. Samalla paljastuvat mahdollisuudet huoltaa kattoa niin, että se pysyisi paremmassa kunnossa. Huopakatto voi kestää Humppilassa jopa 40 vuotta, kun sen tiiviyttä varjellaan!

Miksi joudun tilaamaan peltikaton korjauksen keväällä?

On mahdollista, että joudut tilaamaan peltikaton korjauksen Humppilaan jonain keväänä. Kyse voi olla siitä, että peltikatto vuotaa, ja siksi tarvitset reikien paikkausta tai heikkokuntoisten kattopeltien vaihtoa – sekä peltikaton aluskatteen korjausta. Jos katon alapuoliset osat ovat kastuneet, on se merkki siitä, että peltikaton aluskate on rikki (tai puuttuu kokonaan). Keväisen kattokorjauksen takana voi olla katolle jumiin jäänyt sulamisvesi, mikä on saanut saumat pettämään, tai lumen irrottama kattovaruste, mikä on jättänyt jälkeensä reiän.

Tiilikaton korjaus pidentää katon ikää

Kaikki tiilikaton korjaukset ja paikkaukset Humppilassa kohentavat katon kuntoa, ylläpitävät sen tiiviyttä ja pidentävät sen käyttöikää. Jos rikkinäisten tiilien vaihto ja/tai tiilikaton aluskatteen korjaus jäävät tekemättä, voi tiilikatto vuotaa niin paljon ja niin pahasti, että katto on pakko uusia, vaikka sen käyttöiän teoreettiseen päätepisteeseen olisikin vielä aikaa. Jotta rikkinäiset tiilet tulisivat vaihdettua, huonokuntoiset läpiviennit tiivistettyä ja aluskate kunnostettua aina ajallaan, kannattaa omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi huvilan katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Me teemme kattotarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden, myös tiilikaton kevät- ja syyshuollon yhteydessä. Katon puolivuosittaiset huollot tarkoittavat katon puhdistamista, ja nekin vähentävät katon alttiutta vaurioitua ja vuotaa Humppilassa.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.