KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Eura – Kokonaisuus ratkaisee, miten kattosi paikataan

Miten omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katto korjataan Eurassa? Oikea tapa toteuttaa katonkorjaus ja katon paikkaus Eurassa, Eurajoella, Harjavallassa, Kokemäellä, Laitilassa, Mynämäellä, Nakkilassa, Pöytyällä, Raumalla tai Säkylässä selviää paikan päällä. Kokonaisuus ratkaisee, miten lumen irrottamien lumiesteiden jälkeensä jättämät kattoreiät kannattaa korjata, tai miten katon vesivahinkoon tulee puuttua. Ota yhteyttä ja kerro tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi tarvitsevan korjausta, niin kiirehdimme paikan päälle katon kuntoa arvioimaan. Käymme mahdollisuuksien mukaan myös kattosi alla, jotta saisimme totuudenmukaisen kuvan kattosi kokonaiskunnosta. Alkutarkastuksen jälkeen voimme kertoa sinulle, riittääkö katon paikkaus (esimerkiksi rikkinäisten tiilien vaihto tai paikkapalan liimaaminen huopakatolle), vai pitääkö myös katon aluskatetta korjata ja kastuneita villoja vaihtaa. Etsimme aina tilanteeseen nähden parhaat tavat tasakaton tai esimerkiksi satulakaton korjaamiseen, emmekä esimerkiksi suosittele kattoremonttia ennen, kuin se on aivan välttämätöntä.

Kattokorjauksesta voi hakea kotitalousvähennystä, jos korjattava katto kuului omakotitaloon tai kesämökkiin. Hakuun voi laittaa myös yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen, millä isommankin kattokorjauksen kustannukset voi pilkkoa.

Huopakaton korjaus voi ajoittua kevääseen

Huopakatto voi vuotaa talvella, siksi monet huopa- ja palahuopakaton korjaukset sekä paikkaukset ajoittuvat kevääseen. Tasakatto voi vuotaa siksi, etteivät sulamisvedet ole päässeet poistumaan umpeen jäätyneiden kattokaivojen takia. Harjakatto voi vuotaa siksi, että lumen paino on saanut kattoikkunan tiivisteet pettämään. Syitä on monia, mutta tältä katonkorjauspalvelulta löytyy ratkaisu kaikkiin erilaisiin huopakattokorjauksiin Eurassa. Paikan päällä selviää, riittääkö paikkapalan liimaaminen, reiän paikkaaminen tai huonokuntoisen vuoden vaihtaminen, vai onko aika alkaa uusia kattoa. Niin kauan kuin tiivissaumakatto, palahuopakatto tai kolmiorimahuopakatto on mahdollista korjata, teemme tarjouksemme nimenomaan katon osittaisesta korjauksesta Eurassa.

Kaksi yleistä peltikaton korjausta

Kaksi yleistä peltikaton korjausta Eurassa ovat reikien paikkaus sekä irronneiden kattopeltien kiinnitys. Molemmilla kattokorjauksilla on kiire, sillä muussa tapauksessa peltikatto voi vuotaa. Reikien paikkaus voidaan toteuttaa tiivisteaineilla tai vaihtamalla huonokuntoisimmat kattopellit. Jos monet kattopellit ovat vuosien saatossa päässeet huonoon kuntoon, on yksi tapa ratkaista tilanne osittainen peltikattoremontti.

Peltikattojen kunnosta ja vesitiiviydestä voi huolehtia monin eri tavoin, muun muassa kattohuoltojen avulla. Reikien paikkaustarpeita voi ehkäistä torjumalla ruostetta, ja pellit pysyvät paikoillaan lisäkiinnikkeillä tai uusilla ruuveilla. Kaikesta huolimatta, kannattaa seurata myös aluskatteen kuntoa, ja tilata tarvittaessa peltikaton aluskatteen korjaus.

Tiilikaton korjauksen yleisimmät syyt

Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen yleisimmät syyt Eurassa liittyvät tiilien ikääntymiseen. Kun tiilille tulee ikää, muuttuvat ne huokoisiksi ja imevät vettä sisäänsä. Vesi jäätyy talvella – myös sellainen vesi, mikä on jonkin tiilien sisässä. Jään muodostuminen johtaa tarpeeseen tehdä rikkinäisten kattotiilien vaihto. Jos tämä katon paikkaus viivästyy, voi tiilikaton aluskate kuormittua niin, että se vaurioituu. Silloin tiilikatto vuotaa vettä katon alle. Kattovuodon korjaukseen voi liittyä kattorakenteiden ja yläpohjan eristeiden vaihtoa, joten tiilikaton aluskatteen kunnosta on hyvä huolehtia. Tiilikaton aluskatteen kunto kannattaa tarkastaa yhtä usein kuin vesikatonkin kunto, eli mielellään joka kevät ja joka syksy.

Tiilikatto voi vuotaa myös läpivienneistään, kuten mikä tahansa muukin katto. Tiilikaton alta löytyvät kosteusvauriot voivat johtua myös lämpimän ilman kondensoitumisesta. Jotta läpiviennit voitaisiin tiivistää Eurassa jo ennakoivasti ja jotta katon tuuletus- ja eristysratkaisuja voitaisiin tarvittaessa tehostaa, tarvitaan kattotarkastuksia. Koska katon tarkastus on niin tärkeä kattotyö, tarjoamme sen ilmaiseksi kaikille meiltä tiilikatto-, huopakatto- tai peltikattotöitä tilaaville asiakkaille.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.