KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Joutsa – Kattokorjaus antaa kattorakenteille suojaa kosteudelta

Katonkorjaukseen ja katon paikkaukseen ei kulu paljoa aikaa, kun asialla on asiantunteva ja reipasotteinen kattopalvelu. Vaikka katon paikkaus ja jopa kattovuodon korjauskin etenevät nopeasti, ei se tapahdu huolellisuuden kustannuksella. Teemme jokaisen kattokorjauksen yhtä paneutuneesti ja omistautuneesti, jotta katto saataisiin kerralla kuntoon. Tiivistämme katon kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, ja teemme kaupan päälle kattotarkastuksen, jotta kattoon ei jäisi yhtään epätiivistä tai muutoin huonokuntoista kohtaa. Tarvittaessa tarjoamme sammaleiden poistoa, törröttävien naulojen korvaamista ruuveille tai jotain muuta kattotyötä, mikä varmistaa katon tiiviyden Joutsassa.

Kaiken tarkoituksena on suojata kattoa vesivahingolta. Katto voi vuotaa mistä tahansa vauriosta, ja silloin katon alla olevat rakenteet saattavat kastua ja vaurioitua. Katto voi vuotaa vaikka niistä rei’istä, mitkä ovat syntyneet lumen irrotettua lumiesteet katosta. Katon paikkaamisella on siis aina kiire, koska kosteuden pääsy yläpohjarakenteisiin voi aiheuttaa laho- ja homevaurioita.

Meiltä saat tasokasta katonkorjauspalvelua nopeasti niin Joutsassa, Hartolassa, Hirvensalmella, Jyväskylässä, Kangasniemellä, Luhangassa, Pertunmaalla kuin Toivakassakin, joten tilaa taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjaus aina meiltä. Katon korjaamisen kastuneiden villojen vaihtoineen voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaita ilahduttaa mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Olemme huopakaton korjaukset hyvin tunteva katonkorjausfirma

Huopa- tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus voi mennä metsään. Tasakaton tai jonkin muun bitumikaton tiivistäminen on suhteellisen hankalaa. Jos kattoreikää tai huonokuntoista saumaa ei saada tiivistettyä kunnolla, voi huopakatto vuotaa. Kattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon ja jopa ennenaikaiseen kattoremonttiin. Tilaa kaikki tiivissaumakaton, bitumipaanukaton tai kolmiorimahuopakaton korjaukset meiltä, niin saat luotettavaa apua katon tiivistämiseen ja kunnostamiseen. Teemme asiantuntevasti myös ilmakuplien puhkaisun, irronneiden kattotikkaiden kiinnittämisen, myrskyvaurioiden korjaamisen ja kourujen sekä alastuloputkien kunnostukset.

Aina kun teemme jonkin huopakattokorjauksen Joutsassa, tarjoamme katon tarkastuksen kaupan päälle. Sen tarkoitus on selvittää, miten katto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään. Jos huomaamme tarvetta jollekin kattohuollolle tai muulle kattotyölle, annamme siitä lopuksi hyvän tarjouksen.

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa kattopeltien vaihtoa

Ota yhteyttä, jos peltikatto vuotaa Joutsassa, tai jos vaikka myrsky on repinyt kattoa. Tulemme aina paikan päälle selvittämään, mikä on paras tapa laittaa katto kuntoon. Jos reiät ovat pieniä ja helposti korjattavia, teemme reikien paikkauksen. Varmistamme myös sen, pitääkö peltikaton aluskatetta korjata, sillä ehjän aluskatteen ansiosta mikään pieni peltikattovuoto ei pääse aiheuttamaan katon vesivahinkoa.

Joskus paras vaihtoehto on kattopeltien vaihto. Ruosteisimpia ja reikäisimpiä kattopeltejä ei kannata paikata, eikä huonokuntoisia kattopeltejä kannata myrskyn jälkeen enää kiinnittää paikoilleen. Jos vaihdamme kaikki kattopellit kerralla, kutsutaan tointa osittaiseksi peltikattoremontiksi.

Tiilikaton korjauksessa kiinnitettävä huomiota aluskatteeseen

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Joutsassa ei suju asianmukaisella tavalla, jos sen aikana ei varmisteta aluskatteen kuntoa. Tiilikaton aluskatetta ei tarvitse korjata usein, mutta silloin kun tarvetta on, tulee siihen puuttua mahdollisimman nopeasti. Aluskate saadaan kuntoon esimerkiksi uusimalla se osittain – oikea tapa puuttua aluskatteen vaurioihin tai esimerkiksi aluskatteen väärään asennustapaan selviää paikan päällä.

Aluskate suojaa kattorakenteita, vaikka tiilikatto vuotaisi esimerkiksi tiilien välistä tai jostain läpiviennistä. Aluskate vie vedet pois yläpohjasta, kunnes katto paikataan. Vaikka katon alla olisi aluskate ja se olisi ehjä, kannattaa myös vesikatteen ja sen yksityiskohtien kuntoa tarkastaa kahdesti vuodessa. Rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tai vuotavan kattoikkunan tiivistystä ei kannata lykätä, sillä katon alle pääsevä kosteus voi haurastuttaa aluskatteen.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saa meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Joutsassa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.