KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Mikkeli – Taidokkaiden ammattilaisten katonkorjauspalvelu

Katon korjaaminen ei ole ihan helppoa puuhaa. Kattovuodon korjausta suorittavan tulee tietää mitä tekee, jotta katto saataisiin kerralla kuntoon – ja sellaiseen kuntoon, ettei katto alkaisi enää vuotaa (samasta kohdasta tai sen lähimaastosta). Kaikenlaiset katon paikkaukset kannattaa jättää alan ammattilaisille parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Tilaa omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tahi paritalon), kesämökin tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Mikkelissä meiltä, niin katonkorjaus ja katon paikkaus onnistuu taidokkaasti alusta loppuun.

Vaikka kaikki katonkorjaajamme ovatkin alansa huippuja ja katot korjataan nopealla aikataululla, et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi lumen irrottamien lumiesteiden aiheuttamien reikien korjaamisesta – tai katon vesivahingon kunnostamisesta. Toteutamme kaikki kattokorjaukset varsin kilpailukykyisin hinnoin, ja yksityisasiakas voi hakea niistä lopuksi kotitalousvähennystä. Muista myös rahoituksemme – se sopii niin kastuneiden villojen vaihtamisen kuin painuneen katon oikaisunkin maksamiseen.

Se, miten katto kannattaa korjata Mikkelissä, Hirvensalmella, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Puumalassa tai Savitaipaleella, selvitetään paikan päällä. Kaikki katon tiivistykset alkavatkin siitä, että muodostamme kokonaiskuvan katon tilanteesta. Tuon kokonaiskuvan perusteella osaamme tarjota parasta ratkaisua tiilikaton, peltikaton ja huopakaton kunnostamiseen. Kattoremonttia tarjoamme vain, jos on pakko – niin kauan kuin katto voidaan kunnostaa, tarjoamme taitekaton tai vaikka tasakaton korjaamista. Alla muutamia esimerkkejä erilaisten kattojen korjauksista ja vaurioiden yleisimmistä aiheuttajista.

Ammattilaisen tekemä huopakaton korjaus ei kestä kauaa

Alan ammattilainen tekee kaikki kattokorjaukset tottuneesti ja tehokkaasti. Tottuneisuus näkyy myös kattokorjauksen kestossa – esimerkiksi palahuopakaton korjaus ja paikkaus Mikkelissä voi olla ohi varsin nopeasti. Emme kuitenkaan koskaan tingi huolellisuudesta, vaan korjaamme vuotavan huopakaton tai esimerkiksi myrskyn vaurioittaman palahuopakaton niin hyvin, kuin mahdollista. Otamme myös selvää siitä, miksi huopakatto vuotaa, tai miksi jokin muu vaurio on päässyt syntymään. Kun syy on selvillä, voidaan tasakatto tai kalteva katto pitää jatkossa paremmassa kunnossa.

Jos tilaat saumojen tiivistämisen (mikä on melko yleinen huopakattokorjaus), voi syy olla saumoja avaavissa sammaleissa. Sammaleet kannattaakin poistattaa talon katolta. Saumat voivat vuotaa myös katolle jääneen veden takia – tämän takia on hyvin tärkeää pitää kattokaivot roskattomina. Kalteva katto voi tarvita jäänsulatusta, jotta sulamisvedet saataisiin pois katolta.

Peltikaton korjaus voi täydentyä katon pinnoittamisella

Reikien paikkaus on melko tavallinen peltikaton korjaus Mikkelissä ja muualla Suomessa. Reikiä voi tehdä ruoste – siksi saatamme suositella ruostumista ehkäisevää pinnoitushuoltoa katon korjaamisen yhteydessä tehtäväksi. Erityisen ruostuneeseen kattoon ei auttane kuin kattopeltien vaihto – näin voidaan välttyä siltä, että peltikatto vuotaa.

Reikiä syntyy myös peltikattonaulojen alkaessa törröttää, tai ruuvien tiivisteiden haurastuessa. Tällöin suosittelemme ruuvien vaihtamista.

Peltikaton aluskatteen korjausta ei tarvita kuin harvoin, mutta koska aluskatetta ei kannata jättää rikkinäiseksi, on aluskatteen korjaustarpeet hyvä selvittää jokaisen peltikattotyön yhteydessä. Tässä auttaa se, että tarjoamme katon kunnon tarkastuksen kaupan päälle.

Tiilikaton korjauksien määrään voi vaikuttaa

Talon omistaja tai taloyhtiö voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon tiilikaton korjauksia ja paikkauksia tullaan tarvitsemaan Mikkelissä. Katon harjausten, sammaleenpoistojen, katon huoltomaalauksen ja lumenpudotusten avulla rikkinäisten kattotiilien vaihtoa tarvitaan vähemmän. Kun katolla ei ole rikkinäisiä tiiliä, on entistä epätodennäköisempää, että tiilikatto vuotaa. Kun tiilikatto on mahdollisimman tiivis, ei aluskatteenkaan pitäisi kuormittua ja haurastua, joten vesikatteen tiiviyttä varjelemalla voidaan välttyä myös tiilikaton aluskatteen korjauksilta.

Vaikka katto olisi pidetty puhtaana ja se olisi suojattu pakkasrapautumiselta hyvällä pinnoitteella, kannattaa katon kuntoa seurata muun muassa myrsky- ja lumivaurioiden varalta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.