KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hamina – Katon korjaamiseen monta tapaa

Mistä tietää, mikä on oikea tapa tehdä omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus Haminassa? Katon tiivistykseen on monta tapaa – katto voidaan korjata tiivistämällä saumat, paikkaamalla kattoreiät paikkapalalla, uusimalla huonokuntoiset vuodat/pellit/tiilet tai purkamalla koko katto uuden katon asennusta varten. Jotta tietäisimme, miten kattovuodon korjaus tai jokin muu kattokorjaus tällä kertaa tulisi suorittaa, tulemme käymään paikan päällä. Tarkastamme katon ja katon alapuoliset osat, jotta saisimme kokonaiskuvan esimerkiksi katon vesivahingon laajuudesta. Kun kattotarkastus Haminassa on ohi, osaamme antaa järkevän tarjouksen vesi- ja aluskatteen tiivistämisestä, lahovaurioiden kunnostamisesta ja kastuneiden villojen vaihdosta – tai mitä katto ikinä tarvitseekaan.

Jos kyseessä on jokin pienimuotoinen vaurio (kuten ne pari reikää, mitkä lumen irrottamat lumiesteet ovat aiheuttaneet), voi riittää pelkkä katonkorjaus ja katon paikkaus. Mitä varhaisemmassa vaiheessa kattoa aletaan korjata, sitä helpommalla ja huokeammalla kattourakasta on mahdollista selvitä. Jotta tasakatot, pulpettikatot ja muut katot saataisiin korjattua ennen ongelmien pahenemista, kannattaa katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Tässä auttaa se, että tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Tämä koskee myös Kotkassa, Kouvolassa, Luumäellä, Miehikkälässä ja Virolahdella tekemiämme kattotöitä. Mainittakoon vielä, että kattotöistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja että tarjolla on myös rahoitus (sen tarjoaa tunnettu yhteistyökumppanimme).

Lumi ja huopakaton korjaus Haminassa

Lumi tekee maiseman kauniiksi ja valoisaksi, mutta voi johtaa myös tarpeeseen tehdä huopakaton korjaus Haminassa. Lumen paino voi saada katon saumat, jiirit tai läpiviennit vuotamaan, ja silloin tarvitaan huopa- tai palahuopakaton korjausta ja paikkausta. Huopakatto voi vuotaa myös lumen liikkeiden takia. Kun painavat, jäänsekaiset lumimassat liikkuvat pitkin lappeita, voi käydä niin, että katosta irtoaa kattoturvatuotteita. Jos katon reunalla on jäätä, voi sen taakse patoutua sulamisvettä, ja silloin katto voi alkaa vuotaa saumoista. Tasakatto voi vuotaa sen takia, että kattokaivot jäätyvät, ja sulamisvesi jää katolle. Jotta huopakatto saataisiin korjattua nopeasti mahdollisten talvivaurioiden jälkeen, kannattaa se tarkastaa heti talven jälkeen. Toisen kerran katto kannattaa tarkastaa syksyllä, jotta se voisi ottaa uuden talven vastaan mahdollisimman tiiviinä.

Peltikaton korjaus Haminassa voi tarkoittaa reikien paikkausta – miksi?

Peltikaton korjaus Haminassa voi tarkoittaa reikien paikkausta, mutta miksi peltikatto reikiintyy? Kyse voi olla irronneista kattotikkaista tai muista kattotarvikkeista – tämän ehkäisemiseksi kaikki kattotarvikkeet kiinnityksineen kannattaa tarkastaa usein. Toinen vaihtoehto on se, että katossa on ruostetta. Ruostetta syntyy, kun kattopellit altistuvat kosteudelle, ja tätä voidaan ehkäistä erilaisilla peltikattohuolloilla. Ruoste ohentaa ja vääntää kattopellit, ja voi saada ne reikiintymään. Jos ruoste on jäystänyt ruuvinreikiä suuremmiksi, voidaan ne tiivistää, mutta usein on parasta vaihtaa reikiintynyt kattopelti. Peltikatto voi vuotaa myös läpivienneistä, saumoista tai esimerkiksi harjapellin kohdalta, siksi katon alta pitäisi löytyä ehjä aluskate. Eikö aluskate olekaan ehjä? Tilaa peltikaton aluskatteen korjaus!

Myrsky ja tiilikaton korjaus Haminassa

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Haminassa voi johtua monesta asiasta. Usein kyseessä on pakkasrapautuminen, mikä aiheuttaa rikkinäisten kattotiilien vaihtotarpeita, mutta myös kova tuuli voi saada tiilikaton vaurioitumaan ja jopa vuotamaan. Kova tuuli voi paiskoa katolle oksia, mitkä irrottavat tai rikkovat kattotiiliä. Tuuli voi myös irrottaa kattotarvikkeita, jolloin katon alle voi päästä vettä. Kannattaa varautua sää- ja luonnonilmiöihin, ja asennuttaa tai korjauttaa tiilikaton aluskate. Aluskate estää kattorakenteita kastumasta, vaikka katto vuotaisikin jonkin aikaa jostain kohden.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.