KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Asikkala – nopeaa apua myös kattovuotojen korjaukseen

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattojen korjauksilla on aina kiire. Jos tarvitset katon tiivistystä Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Padasjoella tai Sysmässä, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun, sillä meidät tunnetaan nopeasta toiminnasta. Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa apua niin kattovuotojen korjauksessa kuin myrskytuhojen kunnostamisessakin. Kiirehdimme paikan päälle silloinkin, kun katto ei vielä vuoda, vaan on kyse rikkinäisten tiilien vaihtamisesta, kattoreikien paikkaamisesta tai vaikkapa läpivientien tiivistämisestä. Teemme hyvää jälkeä laittamalla kattosi kokonaisvaltaisen hyvään ja vedenpitävään kuntoon. Koska tarkastamme kattosi kaupan päälle, osaamme tehdä tarvittaessa tarjouksen myös ennakoivista kattokorjauksista ja kattohuolloista – kattotöistä, joilla katon tiiviys ja toimivuus Asikkalassa on varmaa myös tulevaisuudessa.

Aloita tiilikaton, huopakaton tai peltikaton korjaaminen ottamalla yhteyttä meihin. Olemme kattofirma, jonka töistä saa kotitalousvähennystä, ja jonka kotisivujen kautta urakalle löytyy myös rahoitus – helppoa, edullista ja joustavaa!

Paras kattokorjaus katonkorjauspalvelultamme tilanteesta riippumatta

Katonkorjaus ja katonpaikkaus Asikkalassa tehdään ensiluokkaisella tavalla, tilanteesta riippumatta. Kattosi korjataan yhtä hyvin, olipa kyse kattovuodosta ja katon vesivahingosta, lumen irrottamista lumiesteistä ja kattoon syntyneiden reikien paikkaamisesta tai vaikkapa tuulen katolle kaataman puun aiheuttamien tuhojen kunnostamisesta. Katon vesivahingon korjaamisen yhteydessä vaihdamme yläpohjassa olevat kastuneet eristeet ja uusimme kosteuden lahottamat puurakenteet. Kun on kyse katon paikkaamisesta, teemme sen tilanteen ja katemateriaalin mukaisella tavalla. Jos katto rakenteineen on vaurioitunut todella pahasti Asikkalassa, laskemme, tuleeko kattoremontti edullisemmaksi ratkaisuksi pitkällä tähtäimellä.

Huopakaton korjaus – paikkapala voi riittää

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus Asikkalassa pyrkii estämään huopakattovuodot laittamalla katon kuntoon jo aikaisessa vaiheessa. Myös tiivissaumakatto ja kolmiorimahuopakatto pyritään korjaamaan jo siinä vaiheessa, kun katon kunnostamiseksi riittää vesikaton tiivistys – esimerkiksi paikkapalan liimaaminen kattoon. Me autamme, olipa kyse vesikaton paikkaamisesta tai jo vuotamaan ruvenneen katon korjaamisesta. Aina ei tosin ole kyse kattorei’istä, vaikka huopakatto vuotaa. Esimerkiksi tasakatto voi ruveta vuotamaan siksi, että kattokaivot ovat tukossa, eivätkä saumat kestä katteelle jääviä vesimassoja.

Peltikaton korjaus tiivisteaineella

Joskus peltikaton korjaus onnistuu sopivalla tiivisteaineella – esimerkiksi silloin, kun on kyse saumojen tai suurentuneiden ruuvinreikien tiivistämisestä. Reikien paikkaus on parempi ohittaa, sillä huonokuntoisten kattopeltien vaihto on paljon parempi idea. Näin saadaan varmuus siitä, ettei peltikatto vuoda. Mikään ei kuitenkaan ole koskaan täysin varmaa, siksi peltikaton aluskatteen korjaus on yksi tärkeimmistä peltikattotöistä Asikkalassa. Jos peltikatto vuotaa, ottaa ehjä aluskate vedet vastaan, eivätkä yläpohjarakenteet vaurioidu.

Tiilikaton korjausta tarvitaan etenkin keväisin

Tiilikaton korjaus ja paikkaus on kattotyö, mitä tarvitaan varsinkin keväisin. Talven pakkaset ovat voineet hajottaa lukuisia kattotiiliä, ja ainut vaihtoehto on rikkinäisten kattotiilien vaihto. Kannattaa tarkastaa myös se, onko aika tehdä tiilikaton aluskatteen korjaus. Kattovuodon korjaus on paljon helpompaa, jos aluskate on ehjä. Jos tiilikatto kaikesta huolimatta alkaisi vuotaa, veisi tiivis aluskate kosteuden pois, ja silloin katon tiivistämiseksi riittäisi pelkkä vesikaton tiivistys. Katon alle päässeen kosteuden aiheuttamien tuhojen korjaus on monin verroin hankalampaa kuin tiilien vaihto tai vaikka piipun juuren tiivistys, liittyyhän siihen villojen vaihtoa ja kattorakenteiden kuivattamista tai uusimista. Jotta huonokuntoiset tiilet ja läpiviennit sekä rikki mennyt aluskate tulisivat ajoissa huomattua, on omakotitalon tai vaikka huvilan tiilikatto hyvä tarkastaa aina puolen vuoden välein.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon kunto kertoo myös talostasi

Katon kunto vaikuttaa paljon talosi arvoon. Jos katto on raihnainen, on se paitsi ruman näköinen, myös riski talosi kunnolle. Vuotava katto aiheuttaa nopeasti pahojakin kosteusvaurioita. Pyydä siis meidät paikan päälle, ja tarkistetaan kattosi kunto. Me olemme alan ammattilaisia ja teemme aina katolla liikkuessamme katon yleisilmeen tarkistuksen ja kerromme sinulle kaikki tekemämme havainnot. Näin ollen saat tiedon kaikista kattoasi rasittavista tekijöistä ja annamme halutessasi tarjouksen muistakin kattotöistä. Voit siis luottaa siihen, että kattosi on meillä hyvissä käsissä ja saat kaikki palvelut Asikkalassa yhdestä osoitteesta. Suoritamme uuden katon asennukset, vanhan katon korjaustyöt, maalaustyöt, katon puhdistukset, sadevesijärjestelmien asennukset ja korjaukset, kattoturvatuotteiden asennukset ja korjaukset sekä lumityöt. Oli kattoon liittyvä huolenaiheesi iso tai pieni, pyydä meidät paikalle ja hoidetaan homma kuntoon! Asiantuntijamme käynnin jälkeen tiedät kattosi todellisen kunnon, ja voitte yhdessä keskustella juuri sinulle tai taloyhtiöllesi sopivimman ratkaisun.

Älä siis enää mieti, paina pyydä tarjous -nappia, ja kattoammattilaisemme tulee tekemään tilannekartoituksen. Työt teemme avaimet käteen -periaatteella, joten sinun huoleksesi jää vain lopputuloksesta nauttiminen!