KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Marttila – Teemme harvinaisemmatkin katon korjaukset

Tavanomaisimpien omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon taikka paritalon), kesämökin tai muiden kiinteistöjen kattojen korjauksiin lukeutuvat muun muassa rikkinäisten tiilien vaihdot. Tarve tehdä katon paikkaus Marttilassa voi liittyä vaikkapa siihen, että lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat, ja kattoon on siksi tullut reikä. Katonkorjauksella ja katon paikkauksella on aina kiire, voidaanhan nopean toiminnan ansiosta välttyä kattovuodon korjaukselta ja katon vesivahingon kunnostamiselta. Viimeksi mainittu tarkoittaa käytännössä muun muassa kastuneiden villojen vaihtamista ja lahovaurioiden kunnostamista.

Meiltä saat nopeaa ja neuvokasta apua kaikenlaisiin katonkorjauksiin niin Marttilassa, Koski Tl:ssä, Liedossa, Loimaalla, Paimiossa, Pöytyällä kuin Salossakin. Teemme kotitalousvähennyskelpoisilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla myös erikoisemmat katon korjausurakat, kuten painuneiden kattojen oikaisut tai vaikka kaatuvan puun alle jääneiden kattojen korjaukset.

Paikan päällä selviää, miten tiilikatto, konesaumakatto tai esimerkiksi palahuopakatto kannattaa korjata. Tulipa kyseeseen katon osittainen korjaus, vuotavien kattoläpivientien vaihto tai vaikka kattoremontti, voit maksaa kattourakan verkkopalvelumme kautta haettavalla rahoituksella.

Millaisia huopakaton korjauksia teemme?

Teemme aivan kaikenlaisia huopakaton korjauksia niin Marttilassa kuin sen naapurikunnissakin. Yksi esimerkki palahuopakaton korjauksesta ja paikkauksesta on irronneiden paanujen liimaaminen takaisin kattoon. Tasakatto voidaan korjata esimerkiksi tiivistämällä sen saumat tai läpiviennit. Huopakatto vuotaa saumoista tai läpivienneistä, jos aika on kuluttanut bitumikaton. Huopakattovuodon takana voi olla myös liian painava lumitaakka, tai katolle jumiin jäänyt sulamisvesi.

Viimesijainen tapa korjata omakotitalon, kerrostalon tai vaikka mökin bitumikatto on kattoremontti. Kattoremontti on oiva vaihtoehto, jos katto on kovin vanha, tai jos se on päässyt kauttaaltaan huonoon kuntoon. Aina kun mahdollista, teemme tarjouksemme katon osittaisesta korjaamisesta ja tiivistämisestä, tuleehan sellainen katon uusimista edullisemmaksi.

Peltikaton korjaukset suunnitellaan tapauskohtaisesti

Aina kun tarvitset peltikaton korjausta Marttilassa, ota yhteyttä tähän katonkorjauksiin erikoistuneeseen kattofirmaan. Korjaamme pitkällä kokemuksella niin aaltopeltikatot, suomalaisten suosimat tiilikuvioiset peltikatot kuin kattopeltisepän ammattitaitoa edellyttävät konesaumakatotkin. Katon korjaus suunnitellaan joka kerta erikseen, joten katon kuntoon laittaminen alkaa siitä, että tulemme käymään paikan päällä.

Paikan päällä selviää, mistä peltikatto vuotaa, tai miten myrsky on vaurioittanut omakotitalon tai esimerkiksi luhtitalon peltikattoa. Kun katon vauriot on juurta jaksain selvitetty, on aika laatia tarjous reikien paikkauksesta, peltikaton aluskatteen korjauksesta, ruosteisten kattopeltien vaihdosta tai esimerkiksi piipun juuren tiivistämisestä. Tarvittaessa tarjous sisältää myös jonkin peltikattohuollon tekemisen, voidaanhan katon kuntoa merkittävästi parantaa muun muassa peltikaton huoltomaalauksen avulla.

Tiilikaton korjaukset huolehtivat katon alla olevien rakenteiden kunnosta

Katon ehjyys ei ole ainut syy tehdä tiilikaton korjausta ja paikkausta Marttilassa. Rikkinäisten kattotiilien vaihto pitää huolen katon alla olevien rakenteiden kunnosta, esimerkiksi kattorakenteiden kuivuudesta. Jos tiilikatto vuotaa (esimerkiksi juuri rikki menneiden tiilien takia), voivat kosteusvauriot levitä myös seiniin. Sisäkatostakin voi alkaa tippua vettä lattialle, jos tiilikaton ja tiilikaton aluskatteen korjaus on jäänyt väliin. Kattovuoto voi aiheuttaa kalliita korjauksia ja jopa laskea kiinteistön arvoa, jos sitä ei korjata tarpeeksi aikaisessa vaiheessa.

Kattotarkastus kertoo tarpeeksi ajoissa tarpeesta korjata rivitalon tai esimerkiksi paritalon tiilikatto. Kaikki katot kannattaakin tarkastaa joka kevät ja syksy, jotta mikään kattopaikkaus ei jäisi tekemättä. Meidän asiakkaidemme ei tarvitse maksaa katon kunnon tarkastuksista erikseen, sillä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Tarkastamme katon jiirit, läpiviennit ja yläpohjarakenteet esimerkiksi rännien puhdistusten, katon harjausten tai vaikka otsalautojen maalauksen yhteydessä, joten asiakkaanamme olet aina kartalla kattosi kunnosta.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.