KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Kuusamo – Kun kutsuu meitä Kuusamo, kiirehdimme kattokorjausta tekemään

Kun kutsuu meitä Kuusamo, emme viivyttele suotta, vaan kiirehdimme tekemään meiltä tilattua katonkorjausta tai katon paikkausta. Kesämökin, omakotitalon, autotallin, taloyhtiön (kerrostalon, rivitalon tai vaikka paritalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjaus voi tarkoittaa kattovuodon korjausta ja katon vesivahingon kunnostamista (eli esimerkiksi kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtoa), kattoreikien paikkausta (reiän on voinut aiheuttaa vaikka lumen irrottamat kattotikkaat), saumojen tiivistämistä, katon oikaisua tai irronneiden kattopeltien kiinnittämistä. Katon paikkaus voi tarkoittaa myös rikkinäisten tiilien vaihtoa tai vaikkapa vuotavan läpiviennin kunnostamista. Tärkeintä on, että tasakatto, pulpettikatto, tornikatto, mansardikatto tai vaikkapa harjakatto saadaan nopeasti kuntoon – ja että katonkorjaajilla on takataskussaan riittävä ammattitaitoa. Kuten jo tuli todettua, emme vitkuttele avun tarjoamisessa ja töiden aloittamisessa, ja lisäksi kaikki meidän ammattilaisemme ovat kokeneita konkareita, joiden käsiin uskallat jättää arvokkaammankin katon Kuusamossa, Posiolla, Sallassa, Suomussalmella tai Taivalkoskella.

Miksi katon korjaamisella on kiire, saattaa joku pohtia. Selitys on yksinkertainen: aina kun katossa on jokin reikä tai vaikka huonokuntoinen jiiri, voi vettä päästä katon alle. Kosteus voi aiheuttaa laho- ynnä muita kosteusvaurioita, eikä kosteusvaurioiden leviäminen välttämättä pysähdy yläpohjarakenteisiin. Kosteusvauriot saattavat levitä talon muihinkin rakenteisiin, ja lopulta edessä on hintava remontti – kannattaa siis paikata katto heti, kun huomaa jonkin uuden reiän tai repsottavan sauman. Irvistävät saumat ynnä muut ongelmat huomaa ajoissa, kun katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa – kaikeksi onneksi tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä, ja kaikenkokoiset kattotyöt voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Omakotitalon ja kesämökin katon tiivistyksistä pääsee hakemaan myös kotitalousvähennystä (mihin oikeuttaa myös kattoremontti, jos se on paras tapa kunnostaa huonokuntoinen katto).

Huopakattojen korjaukset töitä, joiden tekijältä kannattaa vaatia ammattitaitoa

Vaadi ammattitaitoa häneltä, jolla aiot teettää huopa- tai palahuopakaton korjauksen ja paikkauksen. Tasakaton tai esimerkiksi harjakaton kunnostaminen Kuusamossa ei ole aivan yksinkertaista, vaan katon tiivistäminen luotettavan kestävällä tavalla kysyy tietotaitoa. Kaikki meidän huopakattoammattilaisemme ovat kokeneita konkareita, joilta uskallat tilata kattokorjauksen silloinkin, kun huopakatto vuotaa. Jotta huopakatto ei vuotaisi enää, saatamme suositella jotain bitumikaton kuntoa parantavaa kattohuoltoa, kuten sammaleiden poistoa – ovathan juuri sammaleet vastuussa monista huopakattovuodoista ja muista pulmista bitumikatoilla.

Korjauta peltikatto heti reikien tai muiden vaurioiden paljastuttua

Peltikaton korjaukset Kuusamossa ovat verraten harvassa, sillä peltikatot – niin aaltopeltikatot kuin esimerkiksi lukkosaumakatotkin – ovat hyvin kestäviä kapistuksia. Jos kuitenkin tarvitset reikien paikkausta, saumojen tiivistystä, kattoikkunan kunnostamista tai vaikka peltikaton aluskatteen korjausta, ota yhteyttä mieluummin jo ennen, kuin peltikatto vuotaa. Meiltä löytyy ammattitaitoa puuttua myös peltikattovuotoihin ja kunnostaa mahdolliset kosteusvauriot, mutta aina parempi, jos katto saadaan korjattua ennen kattovuotoa ja katon vesivahinkoa.

Tiilikaton korjaukseen valmistautuminen aloitetaan jo alkukatselmuksessa

Tiilikaton korjaukseen tai paikkaukseen valmistautuminen aloitetaan jo Kuusamossa tekemämme alkukatselmuksen yhteydessä. Jos tiilikatto vuotaa tai siinä on joitain muita ongelmia, tulemme käymään paikan päällä selvittääksemme katon tarpeet juurta jaksain. Selvitämme, tarvitseeko myös tiilikaton aluskate korjaamista, vai riittääkö vesikatteen tiivistys (mikä tarkoittaa usein samaa kuin rikkinäisten tiilien vaihto). Jos katolla on viljalti rikkinäisiä tiiliä, harkitsemme osittaisen tiilikattoremontin tarpeellisuutta. Jos tarjoamme sinulle osittaista tiilikaton vaihtoa, tarkoittaa se samaa kuin kaikkien kattotiilien vaihto yhtä aikaa. Jotta tiilet eivät hajoilisi, kannattaa muistaa tiilikattohuoltojen teettäminen, kuten lumen pudottaminen tiilikatolta, sammaleiden poistaminen ja betonikattotiiliä suojaavan pinnoitteen uusiminen.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.