KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Lapinlahti

Katon korjaus Lapinlahti – varmista paras tuki kattosi rakenteille teettämällä kunnostukset taitajiemme kautta. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla ennemmin tai myöhemmin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista epäkohdista, mutta jos ongelmat äityvät pidempään itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus auttaa välttämään kosteus- ja lahohaitat, jolloin nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaresta löytyvissä kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme osaavat tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme korjaukset taitavin ottein ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Pohjois-Savo; Iisalmi, Sonkajärvi, Rautavaara, Siilinjärvi ja Kuopio. Tarjoamme katollesi luotettavan palvelun ja kestävän, tyylikkään työnjäljen – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Lapinlahdella!

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt Lapinlahdella. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista. Korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme huopakatot viimeisen päälle käsi sydämellä. Ota yhteyttä missä tahansa Lapinlahden alueella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Lapinlahti, vesitiivis katto edistää koko talon terveyttä

Huopakaton korjaus Lapinlahti – tiivistämme kattosi ongelmakohdat kokemuksen ja tietotaidon turvin. Huopakattoa, eli bitumikattoa saattavat vaivata muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiipuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Lisäksi kermejä pääsevät kuivattamaan ikääntyminen sekä uv-säteily, mikä heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Kattoon saattaa ilmestyä kulumia, reikiä, repeämiä, painumia ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta, sammaleen juurten sekä lumikuorman takia tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki katepinnan tasoittamista varten. Hoidamme Lapinlahdella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Lapinlahti – tilkitsemme vauriot taitavasti kuntoon

Peltikaton korjaus Lapinlahti, hoidamme yksilöllisellä palvelulla kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös peltikaton saattavat päästä rikkomaan myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon syntyi vaurioita. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat tekijät, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla loppuunsa kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa rei’ittävä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lapinlahdella aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samoin huolella, niin että massaukset saadaan takuulla tarttumaan, ja työnjälki on siisti sekä pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lapinlahti, ammattitaidolla ja kattosi tarpeita kuunnellen

Tiilikaton korjaus Lapinlahti – kunnostukset hoituvat laadulla ja luottamuksella pätevien ammattilaistemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokaan ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Muun muassa sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella merkittävää haastetta tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinlahdella säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin katto saa jälleen takaisin suojansa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinlahti, tapauskohtainen ratkaisu kattosi ongelmiin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinlahti – paikkaus vahvistaa kattosi toimintavarmuutta, kun laitat asialle pätevät ammattilaisemme. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat tavallisesti sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittaviin kosteusongelmiin, joten kunnostukset on syytä toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tasokkaat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinlahdella läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinlahti – korjaus hoitaa vauriokohdat ajoissa kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinlahti – korjaus tukee koko talon terveyttä ja turvaa, joten jätä työ taitavien tekijöidemme huoleksi. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lapinlahdella, meiltä saat paikkauksiin kokeneet osaajat sekä ensiluokkaiset tuotteet. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit sekä loppuun kuluneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinlahdella – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!