KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Hollola – Kattopaikkaus palauttaa katon tiiviyden

Vaikka katto olisi kuinka uusi tai hyvin ylläpidetty, voi se tarvita toisinaan paikkausta. Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon korjauksen takana voi olla vaikka lumi. Lumi voi irrottaa lumiesteet katosta, jolloin kattoon syntyy reikiä. Jos katto ei ole täysin tiivis, voi katon alle päästä kosteutta, ja siitä voi seurata katon vesivahinko. Me korjaamme katon, vaikka kastuneet yläpohjan eristeet pitäisi samalla vaihtaa, ja vaikka katon puurakenteissa olisi jo lahoa. Jos tilanne on oikein huono, teemme tarjouksen kattoremontista emmekä katon osittaisesta korjauksesta. Katon uusimisen tarjoamiselle on aina hyvät perusteet – niin kauan kuin katto voidaan vielä paikata ja kunnostaa, emme myy kattosaneerausta. Sekä kattokorjaukset että kattoremontit ovat kotitalousvähennyskelpoisia urakoita, ja yhteistyökumppanimme auttaa asiakkaitamme niiden rahoituksen järjestämisessä.

Katonkorjaus ja katon paikkaus palauttavat katon tiiviyden Hollolassa. Katon paikkaus kannattaa tilata meiltä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, eli jo ennen kattovuodon alkamista, jos vain mahdollista. Kattovuodon korjaus on aina hankalampaa kuin pelkkä kattopaikkaus, kuten rikkinäisten tiilien vaihto, vuotavan kattoluukun tiivistys tai ruosteisten kattopeltien uusiminen. Kattokorjaukset on helppo teettää ajoissa niin Asikkalassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kärkölässä, Orimattilassa kuin Hollolassakin, jos katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa.

Sammalet voivat johtaa huopakaton korjauksiin

Huopa- tai palahuopakaton korjaukset ja paikkaukset estävät sen, että huopakatto vuotaa Hollolassa. Tavallisia tasakaton tai satulakaton korjauksia ovat saumausten ja läpivientien tiivistys, kattoreikien paikkaus ja irronneiden palahuopapaanujen kiinnitys kattoon. Saumojen pettäminen ja kattoreikien ilmaantuminen voivat johtua katolla kasvavista sammaleista. Sammalet povaavat ennenaikaista kattoremonttia tai vähintäänkin tihentyviä kattokorjaustarpeita, joten ne kannattaa poistaa katolta ensi tilassa. Ota yhteyttä, niin teemme sammaleiden poiston kesämökin, kerrostalon tai vaikka kanalan katolle! Muita huopakattokorjauksia ehkäiseviä kattohuoltoja ovat roskien poisto, lumenpudotus ja esimerkiksi huopakaton pinnoitus. Koska teemme jokaisen kattotyömme yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, osaamme antaa vinkkejä katon huoltoon ja muuhun ylläpitoon – vinkkejä, joiden avulla katto voi kestää jopa 40 vuotta.

Peltikaton korjausta ei kannata lykätä

Monet peltikattohuollot, kuten peltikaton huoltomaalaus ja naulojen vaihto kateruuveiksi, auttavat estämään peltikaton korjaustarpeita Hollolassa. Vaikka ruoste ja ruostevauriot (kuten pikaista paikkausta odottavat reiät peltikatossa) saataisiinkin pidettyä kurissa, voi tuuli tai kattolumi rikkoa kesämökin, omakotitalon, paritalon tai vaikka rivitalon peltikattoa. Kattopeltien vaihtoa, peltikaton aluskatteen korjausta tai muuta peltikaton paikkausta ei kannata lykätä, sillä vaurioitunut peltikatto voi vuotaa. Katon alle pääsevä vesi voi aiheuttaa kalliimpia ja hankalampia korjaustarpeita kuin pelkät tuulen irrottamat kattopellit ja peltilistat (tai lumen mukaan irronneet viemärintuuletusputket ja lumiesteet). Meiltä saat katonkorjauspalvelua nopeasti ympäri vuoden!

Aluskatteen korjaus ja tiilien uusiminen yhtä tärkeitä tiilikaton korjauksia

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Hollolassa ei jää roikkumaan, jos katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Tiilikatot (ja niiden aluskatteet) ovat todella kestäviä, mutta joskus voi olla paikallaan suorittaa rikkinäisten tiilien vaihto tai tiilikaton aluskatteen korjaus. Molemmat katon tiivistykset ovat yhtä tärkeitä, sillä aluskate suojaa kattorakenteita vedeltä, jos vesikate ei enää siihen pysty. Eli: jos tiilikatto vuotaa vaikka rikkinäisten tiilien kohdalta, ottaa aluskate vedet vastaan vieden ne saman tien räystäille. Tiilikatto voi vuotaa myös muualta kuin tiilien välistä, eli esimerkiksi piipun juuresta tai kattoluukun kohdalta, joten kattotarkastuksia ei kannata unohtaa. Kun tilaat katon harjaukset ja sadevesikourujen puhdistukset aina meiltä, saat kattotarkastuksen ilmaiseksi joka kevät ja syksy.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumen pudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.