KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Jämsä – Lähtökohta on saada kattorakenteet suojaan kosteudelta

Katonkorjauksella ja katon paikkauksella on aina kiire Jämsässä. Katon paikkausta pitää kiirehtiä, koska lähtökohtana ja tavoitteena on saada kattorakenteet nopeasti suojaan kosteudelta. Katon tiivistyksellä on kiire, vaikka kyse ei olisi varsinaisen kattovuodon korjauksesta. Mikä tahansa kattoon syntynyt vaurio tai reikä – esimerkiksi lumen irrottamista lumiesteistä aiheutunut – voi saada katon vuotamaan. Jos ulkokatto vuotaa, sopii toivoa, että aluskate on ehjä, ja että se jaksaa pitää pintansa lopulta koittavaan kattokorjaukseen asti. Ihannetilanteessa tarve tehdä taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katon korjaus huomataan viimeistään puolen vuoden päästä (siksi suosittelemme puolivuosittaisia kattokorjauksia).

Jos aluskate on ehjä, ohjautuu kosteus hetimmiten pois katon alta. Mikäli aluskate on rikki tai puuttuu kokonaan, voi vuotava tiilikatto, peltikatto tai huopakatto aiheuttaa katon vesivahingon, mikä näkyy kattorakenteiden lahoamisena ja yläpohjan eristeiden homehtumisena. Kattovuotoon ja katon alapuolisten osien kastumiseen tulisi tarttua mahdollisimman nopeasti, jotta kastuneet villat voitaisiin vaihtaa ennen homeongelmia, ja jotta kastuneet puurakenteet voitaisiin kuivattaa ennen lahovaurioita.

Meiltä saa tasokasta katonkorjauspalvelua nopeasti niin Jämsässä, Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangassa, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä kuin Petäjävedelläkin. Vaikka töiden laatu on korkea, on hinta varsin kohtuullinen – ja kotitalousvähennyskelpoinen, totta kai. Urakan rahoittamisessa auttaa yhteistyökumppanimme, jolla on pitkä kokemus remonttien luotottamisesta.

Huopakaton korjauksissa ammattitaito punnitaan

Palahuopakaton korjaus ja paikkaus kannattaa jättää ammattilaisillemme, sillä irronneiden paanujen kiinnittäminen, läpivientien tiivistäminen tai esimerkiksi kattoreikien paikkaaminen ei ole aivan yksinkertaista. Korjaamme myös kolmiorimahuopakatot ja tiivissaumakatot, joista viimeksi mainittu käy myös tasakaton vesikatteeksi. Ota yhteyttä, jos huopakatto vuotaa – tai jos haluat estää huopakattovuodot myrskytuhojen tai talven tekemien tihutöiden jälkeen. Aina kun teemme jonkin kattokorjauksen Jämsässä (kuten vuotavan läpiviennin korjauksen tai lumen mukana irronneiden kattotikkaiden jättämien reikien paikkauksen), teemme myös ilmaisen kattotarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen perusteella osaamme suositella niitä huopakattohuoltoja, joilla omakotitalon, rivitalon tai vaikkapa vapaa-ajan rakennuksen katon rasituksensietokykyä voidaan parantaa. Kyseeseen voi tulla vaikka sammaleiden poisto, sillä sammalet ovat monen kattovuodon takana.

Peltikaton korjaus voi tarkoittaa kattopeltien vaihtoa – joko osittain tai kokonaan

Kattopeltien vaihto ei olisi mitenkään poissuljettu tapa tehdä peltikaton korjaus Jämsässä. Aina kun peltikatto vuotaa tai tarvitsee jotain muuta kunnostusta, tulemme paikan päälle selvittämään sen, mistä oikein kiikastaa. Jos ei tarvita muuta kuin reikien paikkaus, teemme hyvän tarjouksemme juuri reikien tiivistämisestä. Mikäli tarvetta on myös peltikaton aluskatteen korjaukselle, emme unohda tarjota ja toteuttaa sitä. Jos aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai suomalaisten suomiman tiilikuvioisen peltikaton pellit ovat todella huonossa kunnossa, tarjoamme kattopeltien vaihtoa. Jos vaihdamme kaikki pellit yhtä aikaa, on kyseessä osittaiseksi peltikattoremontiksi kutsuttu urakka.

Tiilikaton korjauksia ei tarvita kovinkaan usein

Tiilikaton korjaukset ja paikkaukset eivät ole kovin usein toistuvia töitä, sillä tiilikatot ovat kestäviä ja pitkäikäisiä kattoja. Oikeiden huoltojen avulla edes rikkinäisten tiilien vaihtoa ei tarvita Jämsässä kuin vain poikkeustapauksissa. Sammalet ja suojapinnoitteen kuluminen altistavat tiilet rapautumiselle, ja rapautuneet tiilet voivat saada aikaan se, että tiilikatto vuotaa. Siksi on olennaista pitää tiilikatto puhtaana, ja uusia sen suojapinnoite kertaalleen. Koska myrsky voi edelleen irrottaa kattotiiliä tai kattotarvikkeita, tulee kattorakenteet suojata ehjällä ja oikein asennetulla aluskatteella. Jos tiilikaton aluskatetta tulee korjata, ota yhteyttä meihin, niin korjaamme aluskatteen esimerkiksi jiirin tai savupiipun kohdalta. Meihin voit luottaa myös osittaisissa tiilikattoremonteissa sellaisia tarvitessasi.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten ja aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Jämsässä!

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.