KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katon korjaus Raasepori – Kattopaikkauksesta voi selvitä ilman stressiä

Niin omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen kattojen korjauksista on mahdollista selvitä ilman stressiä. Tilaa katon tiivistys tai katon paikkaus Raaseporiin meiltä, niin kaikki sujuu ilman turhia mutkia. Meidän ammattitaitoomme voit luottaa aina, kun tarvitset tasakaton korjausta – olipa sitten kyse vuotavista saumoista, huopavuodan rypyistä tai vaikka siitä, että puu on kaatunut katon päälle. Korjaamme ensiluokkaisella ammattitaidolla myös harjakatot, pulpettikatot, aumakatot, mansardikatot sekä taitekatot – monimuotoisia kattoja unohtamatta. Satulakaton korjaus voi saada alkunsa vaikka siitä, että katolta putoava lumi irrottaa lumiesteet tehden kattoon reikiä.

Mitä nopeammin katonkorjaus ja katon paikkaus aloitetaan, sitä vähemmällä siitä voidaan selvitä. Rikkinäiset tiilet kannattaa vaihtaa sitä mukaan kun niitä löytyy, sillä muuten tiilikatto voi alkaa vuotaa, ja tiilikattovuotoa voi seurata katon vesivahinkojen korjaus. Meiltä sujuu niin lahovaurioiden kunnostus kuin kastuneiden yläpohjan eristeiden vaihtaminenkin, mutta kannattavampaa on korjata katto heti tuoreeltaan. Tämä pätee myös pelti- ja huopakattoihin. Ruostevauriot ja myrskyvauriot kannattaa korjata heti, jotta katto ei alkaisi vuotaa. Myös ryppyihin, ilmataskuihin ja repsottaviin saumoihin on syytä puuttua saman tien. Jos katto tarkastetaan kahdesti vuodessa, päästään pienetkin vauriot hoitamaan nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Jos vain mahdollista, teemme tarjouksen kattosi paikkaamisesta ja tiivistämisestä. Sitten käärimme hihat ja teemme huolellisen kattokorjauksen erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Harvoja poikkeuksia tähän käytäntöön ovat mineriittikatot ja oikein vanhat tai oikein huonossa kunnossa olevat kattokokonaisuudet. Laki estää korjaamasta mineriittikattoja, joten kaikki vauriot johtavat katon purkamiseen ja jonkin turvallisemman katon asentamiseen.

Oikein huonossa kunnossa oleva katto voi olla vaikka sellainen huopakatto, minkä päälle on kaatunut iso mänty. Huopakatto on iäkäs siinä vaiheessa, kun se lähestyy 40-vuotispäiväänsä, sillä 40 vuotta on bitumikaton maksimikäyttöikä. Peltikatto kestää suurin piirtein 50 vuotta. Sitten haurastunut ja vuotoaltis katto on purettava sekä uusittava. Betonitiilistä ladotun katon tekninen käyttöikä on noin 70 vuotta. Savitiilikatto uusitaan kenties vasta satavuotiaana.

Sekä kattoremontit että kattokorjaukset oikeuttavat kotitalousvähennykseen, kun tilaat ne Raaseporissa, Hangossa, Kemiönsaaressa, Salossa, Inkoossa tai Lohjalla meiltä. Urakan hinta on aina varsin kilpailukykyinen, ja sen voi maksaa yhteistyössä kanssamme toimivan finanssialan yrityksen tarjoamalla rahoituksella. Kaikki hoituu vaivattomasti, nopeasti ja sopuhintaan, joten stressi ei pääse yllättämään. Kun katto on korjattu, voit nukkua yösi rauhassa, sillä meidän kunnostamamme katto ei vuoda eikä irtoa tuulella.

Katon korjausten, kuten katon vuotopaikkausten, aluskatteen korjausten ja mm. kattoikkunoiden sekä kattoluukkujen kunnostuksen lisäksi saat meiltä muutkin kattotyöt. Kattohuolloista tärkeimpiä ovat katon puhdistus roskista, vesikourujen tyhjennys sekä talvella lumenpudotus. Oli kattoosi liittyvä ongelma tai tarve mikä tahansa, vaikka täydellinen kattoremontti, voit luottaa meihin ja tinkimättömään ammattitaitoomme. Erityisen pitkä kokemus meillä on huopakatoista ja palahuopakatoista, jotka korjaamme, sekä tarvittaessa remontoimme viimeisen päälle käsi sydämellä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun olet rautaista kattoalan ammattilaista vailla, ota yhteyttä! Me toteutamme katon korjaukset ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme!

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton korjaus Raaseporissa voi johtua katolla kävelemisestä

On monia syitä sille, miksi saatat tarvita palahuopakaton korjausta ja paikkausta Raaseporissa, tai miksi huopakatto vuotaa. Aurinko on voinut kuivattaa bitumikaton niin, ettei se enää jousta kohdatessaan uusia rasituksia. Silloin esimerkiksi katon päällä käveleminen voi johtaa katon vaurioitumiseen ja vuotamiseen. Kenties katolla kasvaa sammaleita? Ne sitovat kattoon kosteutta, mikä nopeuttaa mökin, autokatoksen, rintamamiestalon tai vaikkapa rivitalon bitumikaton haurastumista. Sammaleiden juuret voivat raottaa vuotien saumoja, ja seurauksena voi olla kattovuoto. Repsottavat saumat voivat altistaa katon myös myrskyvaurioille, pääseehän tuuli puhaltamaan vuotien alle, jos saumat eivät ole tarpeeksi tiiviitä.

Saumat voivat vuotaa myös siksi, että katon päällä on ollut seisovaa vettä. Tasakatolle jää seisovaa vettä, jos kattokaivot eivät vedä roskien tai jään takia. Satulakatollekin saattaa jäädä vettä, jos katon reunalle muodostuu jäävalli, mikä estää vesiä valumasta räystäskouruihin.

Huopakatto voi vuotaa myös huonossa kunnossa olevien läpivientien takia. Olipa syy huopakaton korjaukselle mikä hyvänsä, tilaa katon korjaus ja paikkaus Raaseporiin meiltä. Samalla kuin teemme huopakaton reikien paikkauksen tai vaikkapa katon sisätaitteiden tiivistyksen, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen, jotta mahdolliset huoltotarpeetkin tulisivat täytettyä. Huopakattohuolloilla voidaan ehkäistä monien erilaisten vaurioiden syntyminen. Huoltotoimenpiteet pitävät katon myös hyvännäköisenä.

Peltikaton korjaus Raaseporissa onnistuu kaikkina vuodenaikoina  

Peltikaton korjaus Raaseporissa kannattaa tehdä heti, kun sille on tarvetta. Meidän kattofirmamme palvelee läpi vuoden, joten meiltä saat katonkorjauspalvelua vaikka keskellä talvea. Talvi voikin saada peltikaton vuotamaan. Lumen paino voi rasittaa jotain läpivientiä niin, että lumen alla oleva sulamisvesi pääsee tihkumaan katon alle. Korjaamme katon mahdollisimman pian. Ennen kattopaikkausta voimme pudottaa lumet ja sulattaa jään korjattavalta alueelta. Vaikka kattovuoto olisi jo kastellut katon alla olevat osat, ei katon korjausta tarvitse siirtää kesään. Kosteusvauriot voidaan kunnostaa myös talvella. Mikäli katon alla on vaihtamista vaativia villoja, uusimme villat osissa, jottei sisälämpötila laskisi liikaa.

Katto voi tarvita korjausta myös keväällä. Peltikaton liukkaalta pinnalta voi pudota lunta kovalla voimalla, ja kattotarvikkeita saattaa lähteä lumimassojen mukaan. Paikkaamme peltikaton reiät tottunein ottein ja kiinnitämme kattovarusteet takaisin paikoilleen.

Peltikatto voi vuotaa myös kesällä. Me palvelemme myös kesä- ja heinäkuussa. Kattopeltien vaihto on yksi mahdollinen tapa korjata vuotava peltikatto. Tarvittaessa korjaamme tai uusimme vuotavan läpiviennin. Syyllinen voi olla vaikka vanha kattoluukku.

Syksyinen kattokorjaus voi liittyä rajuilmaan. Myrsky on saattanut irrottaa kattopellit tai peltilistat. Tarvittaessa korjaamme myös peltikaton aluskatteen, mitä tarvitaan suojaamaan kattorakenteita ja yläpohjan villoja. Jotta kattopellit eivät irtoaisi omilta paikoiltaan, voimme asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset.

Myrskytuhoja voidaan ehkäistä myös vaihtamalla kattopeltien naulat uusiksi kateruuveiksi. Uusi kateruuvi, missä on leveä tiiviste, poistaa myös huolet pienistä kattovuodoista. Ruuvin tiiviste voi tosin kulua. Siksi muistamme tarkastaa, onko vanhat kateruuvit vaihdettava uusiksi kateruuveiksi. Muita hyviä tapoja peltikaton vaurioitumisen ja vuotamisen ehkäisemiseen ovat kattomaalaukset ja jokakeväiset ja -syksyiset kattopuhdistukset.

Tiilikaton korjaus Raaseporissa voi olla ohi nopeammin kuin luulitkaan

Tiilikaton korjaus ja paikkaus Raaseporissa etenee mukavaa tahtia, kun työt teetetään kokeneilla ammattilaisillamme. Me tiedämme, mitä tehdä. Huolellisen alkutarkastuksen ja etukäteissuunnittelun ansiosta meitä on paikan päällä tarpeeksi monta, ja meillä on mukanamme kaikki tiilikaton korjauksessa tarvittavat työkalut ja muut tykötarpeet. Esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto voi vaatia timanttilaikkaa – etenkin, jos työskentelemme sisätaitteen kohdalla. Emme unohda myöskään työturvallisuustuotteita (emmekä mahdollisesti tarvittavaa henkilönostinta).

Kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta tiedämme, mitä milloinkin kuuluu tehdä, joten aikaa ei kulu turhaan tuumailuun. Koska toteutamme kaikki kattotyöt huolellisesti ja keskittyneesti, ei aikaa kulu myöskään huolimattomuusvirheiden tekemiseen ja niiden korjaamiseen. Jos kyse oli siitä, että tiilikatto vuotaa Raaseporissa, saamme kaikki vuotavat kohdat kerralla kuntoon. Teemme ilmaisen kattotarkastuksen, jotta voisimme kartoittaa kaikki paikattavat ja tiivistettävät kohdat. Samalla panemme merkille katon huoltotarpeet. Tiilikattohuoltojen avulla katon kuntoa voidaan kohentaa. Esimerkiksi sammaleentuhokäsittely auttaa pitämään tiilet jatkossa paremmassa kunnossa.

Etsimme aina asiakkaan kannalta parhaat ratkaisut omakotitalon tai vaikka paritalon tiilikaton korjaamiseen ja paikkaamiseen. Jos kattoa ei ole pakko uusia, emme tarjoa tiilikattoremonttia. Tiilikatto on pitkäikäinen ja kestävä katto, joten kannattaa suosia katon osittaista korjausta, jos se vain on mahdollista.

Yksi melko tavallinen tiilikattotyö on tiilikaton aluskatteen korjaus. Vaikka aluskatteesi olisi revennyt, sitä ei luultavasti kannata uusia kokonaan. Me osaamme uusia aluskatteesi osittain. Lopputulos on tiivis ja kestävä, vaikka urakka onnistuukin nopeammin ja edullisemmin koko aluskatteen vaihtamiseen verrattuna. Aluskatetta ei kannata jättää tiivistämättä ja korjaamatta, jos se vaurioituu jotenkin, tai jos kattotarkastaja mainitsee asennusvirheistä. Aluskatetta tarvitaan sekä mahdollisten tiilikattovuotojen että kondensio-ongelman varalta, joten siitä kannattaa pitää hyvää huolta.

Katon läpiviennin, kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjaus tehdään tapauksen vaatimalla tavalla

Teemme kaikki tiilikattotyöt, peltikattotyöt ja huopakattotyöt tapauksen vaatimalla tavalla. Olipa kyse painuneen katon oikaisusta, ruosteisten kattopeltien vaihtamisesta tai vaikka katon korjauksesta savupiipun kohdalta, tulemme paikan päälle kartoittamaan lähtötilanteen. Sen jälkeen tiedämme, miten kerrostalon, paritalon, pihasaunan, autotallin tai vaikkapa rantahuvilan katto tulee korjata Raaseporissa. Mitään ehjää ei kannata korjata eikä mitään korjauskelpoista uusia, joten teemme tarjouksen katon osittaisesta korjaamisesta, jos se vain on mahdollista. Vaikka tilanne näyttäisi siltä, että paras (tai kenties jopa ainoa) ratkaisu on kattoremontti, ei syytä huoleen – hinnoittelemme myös kattosaneeraukset varsin kukkaroystävällisesti, eikä ammattitaitomme lopu milloinkaan kesken.

Jotta katto saataisiin korjattua kattovalokuvun tai esimerkiksi kattoikkunan kohdalta jo ennen katon vesivahinkoa, kannattaa katto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Meidän tekemämme kattotarkastus on hyvin perusteellinen, joten sen aikana huomattaisiin niin tarve korjata katto TV-antennin kohdalta kuin tarve vaihtaa parit törröttävät naulat kateruuveiksi.

Katon korjaus kattoluukun tai jonkin muun läpiviennin kohdalta voi tarkoittaa myös aluskatteen korjaamista. Onkin tärkeää, että aluskate on asennettu oikein, ja ettei se ole mistään kohdasta rikki. Tällainen aluskate suojaa kattorakenteita, vaikka katto vuotaisi hetken esimerkiksi jonkin läpiviennin kohdalta. Tarve korjata katto ilmanvaihtoputken tai esimerkiksi viemärintuuletusputken kohdalta Raaseporissa voi nimittäin paljastua vasta puolen vuoden kuluttua, eli seuraavan kattotarkastuksen yhteydessä. Tuona aikana tarvitaan aluskatetta, mikä voi ohjata kaikki vedet pois katon alta.